Sarunia-Niunia Posted October 19, 2011 Posted October 19, 2011 Morganku! Ty ślicznoto Kochany! A tu rozkładasz na łopatki Łobuziaku:) Ściskam Cię mocno i całuję w cudny nochalek:):):) Quote
jostel5 Posted October 19, 2011 Posted October 19, 2011 No to jeszcze trochę łobuza-terrorysty: Lunatyk?;) Chyba nie....;) W całej krasie-z przodu...;) W całej krasie-z tyłu.:) I najnowsze njusy;) z dt: "Wracam ze świeżutkimi fotkami. Starałam się robić zdjęcia w ruchu. Coś tam wyszło. Na jednym widać jak Pysiek gania się z innym psem, na innym widać jak pieknie staje na chorą łapkę. Zapomniałam Wam napisać, jaki z Pyśka bohater ;) Miał ostatnio kontakt z małą suczką, 3 m-ce. Suczka chciała się z nim bawić, a on się bał. Warczał na nią i chował się za mnie. Fajnie to wyglądało. On, taki spory, a ta suczynka mniejsza od kota:D. Tak samo, jak jedziemy do mojej mamy. Pysiek wtedy chodzi jak szwajcarska Cyma, grzeczny, cichutki. Po prostu anioł. A gdyby go zobaczyć na podwórku? Demon. Tzn. On nie robi nic złego, ale jest bardzo pewny siebie i nie daj Bóg, żeby ktoś pod ogrodzenie podszedł;) To ja juz nie smęcę. :) Pozdrawiam." No i stan finansów Morgana....Niestety ,jest FATALNIE! Wpłynęła dziś październikowa wpłata (jedyna deklaracja!) od Anny35-1974-20 zł,poza tym-"moje" szkolne dzieci zebrały dla chłopaka 50 zł....No i teraz wygląda to tak-kopiuję z postu rozliczeniowego: Razem (po sierpniu)pozostało :166 zł Wrzesień: Anna35-1974-20 zł Październik: Anna35-1974-20 zł Od "moich"dzieci -50 zł Z bazarku kolczykowego Paji-15 zł Razem:271 zł 19.10.211 r.-przelewam do dt 270 zł,no i w kasie Morgana zostaje równo 1 zł! Mam nadzieję-"na rozmnożenie".... Dramat!:( Quote
Kocurek Posted October 19, 2011 Posted October 19, 2011 Jeszcze cioteczka Lady Swallow wplaci kasiorke z bazarku na pewno.Zawsze to pare groszy.... Quote
LadyS Posted October 24, 2011 Posted October 24, 2011 Kocurek napisał(a):Jeszcze cioteczka Lady Swallow wplaci kasiorke z bazarku na pewno.Zawsze to pare groszy.... Zgadza się - kasa już raz poleciała, ale nie wiem czemu cofnęło przelew, a ja na wyjeździe byłam. Dziś puściłam raz jeszcze to 45 zł i wystawiam rzeczy pozostałe raz jeszcze. Quote
Sarunia-Niunia Posted October 24, 2011 Posted October 24, 2011 ladySwallow napisał(a):... wystawiam rzeczy pozostałe raz jeszcze. A jaki jest link do bazarku? A Morganka oczywiście ciepluchno przytulam :):):) Quote
LadyS Posted October 24, 2011 Posted October 24, 2011 Sarunia-Niunia napisał(a):A jaki jest link do bazarku? A Morganka oczywiście ciepluchno przytulam :):):) Za parę chwil skończę bazarek i wkleję :) Quote
LadyS Posted October 24, 2011 Posted October 24, 2011 Post po postem, ale może więcej osób zauważy - bazarek Pysiowy: http://www.dogomania.pl/threads/216642 Quote
Kocurek Posted October 24, 2011 Posted October 24, 2011 Dziekujemy cioteczko za ponowny bazarek:) Quote
LadyS Posted October 24, 2011 Posted October 24, 2011 Kocurek napisał(a):Dziekujemy cioteczko za ponowny bazarek:) Nie ma sprawy, póki będą rzeczy, póty będę wystawiać :) Quote
Sarunia-Niunia Posted October 24, 2011 Posted October 24, 2011 Dziękuję. Trafiłam z wątku reklamującego bazarki. Byłam i kupiłam:):):)... Szkoda, że nic więcej nie pasuje... Quote
LadyS Posted October 24, 2011 Posted October 24, 2011 [quote name='Sarunia-Niunia']Dziękuję. Trafiłam z wątku reklamującego bazarki. Byłam i kupiłam:):):)... Szkoda, że nic więcej nie pasuje... Zawsze to dobry początek! Na dwa inne psy wystawiam ciuszki w innych rozmiarach, gdybyś była zainteresowana - głównie 38 i 40. Myślę, że Pysio się nie obrazi, bo bazarki w sumie się nie wykluczają i nie konkurują: http://www.dogomania.pl/threads/215807 Quote
pola53 Posted October 24, 2011 Posted October 24, 2011 Mnie bazarki nie wychodzą, ale ponieważ odszedł za TM psiaczek, któremu wpłacałam stałą, przenoszę ją na Margana od listopada. namówiłam też koleżankę, aby zrobiła to samo. Zatem od XI Morgan może liczyć na 20 ode mnie i 25 od Mirki. Dobrej nocy Quote
Sarunia-Niunia Posted October 24, 2011 Posted October 24, 2011 Morganku! Masz dwie nowe Ciocie:sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb:!!! BARDZO SERDECZNIE DZIEKUJEMY:B-fly::B-fly::B-fly:!!! Quote
jostel5 Posted October 25, 2011 Posted October 25, 2011 Melduję,że są pieniądze z bazarku LadySwallow i Kocurka-45 zł....:multi: No i chcę Wam tu wszystkim tak zwyczajnie i po ludzku podziękować, za to,że wciąż myślicie o Pyśku-Morganie ,że pomagacie,że są już trzy deklaracje stałe i bazarki dla psiaka....:loveu: Bez Was na pewno bym sobie nie poradziła,zwłaszcza,że mam pod opieką same "trudne" psidła i już ....trochę psychicznie wysiadam (o finansach nawet nie wspominam !) [SIZE="4"]Bardzo,bardzo dziękuję wszystkim,którym los Morgana-Pyśka wciąż leży na sercu!:Rose: I proszę-nie zostawiajcie go samego! Quote
Sarunia-Niunia Posted October 25, 2011 Posted October 25, 2011 Nie zostanie Morganek sam, nie zostanie.... W moim serduchu ma stałe miejsce!!! Quote
Sarunia-Niunia Posted October 26, 2011 Posted October 26, 2011 Jestem u Kochanego Morganka:loveu::loveu::loveu:.... Quote
pola53 Posted October 27, 2011 Posted October 27, 2011 No ja to taka całkiem nowa nie jestem, już coś tam próbowałam zrobić dla Morgana-Pysia. Ale teraz będę na stałe. Czytam stale, choć nie zawsze się odzywam. Quote
Kocurek Posted October 28, 2011 Posted October 28, 2011 Morganku pokazuj pycholka swego cudnego z rana:) Quote
Sarunia-Niunia Posted October 28, 2011 Posted October 28, 2011 Cześć Morganku, Ty słodki pysiulku:):):) Quote
Recommended Posts