Sarunia-Niunia Posted November 6, 2013 Posted November 6, 2013 Tak więc wrzucam obiecaną fotkę Pysiowego Morganka, którą otrzymałam MMS-em od cioci jostel:) To takie kochane Słonecko - wyraz buziaka ma wciąż ten sam - "pysiolkowy"... dzieciaczek kochany:loveu::loveu::loveu:!!!!!!!!!!!! Quote
jostel5 Posted November 7, 2013 Posted November 7, 2013 Wysłałam Saruni jeszcze jedno zdjęcie zasypiającego na kanapie Morgana....Może wstawi....? ;) Quote
Sarunia-Niunia Posted November 7, 2013 Posted November 7, 2013 jostel5 napisał(a):Wysłałam Saruni jeszcze jedno zdjęcie zasypiającego na kanapie Morgana....Może wstawi....? ;) Oczywiście, że wstawię... musze tylko zgrać:) Quote
Sarunia-Niunia Posted November 10, 2013 Posted November 10, 2013 [quote name='jostel5']Wysłałam Saruni jeszcze jedno zdjęcie zasypiającego na kanapie Morgana....Może wstawi....? ;) Pewnie, że wstawię... sorrki za poślizg czasowy, ale ostatnio jestem zakręcona jak "88 numer nici" ale - co się odwlecze, to nie uciecze;) Oto "nasz" Śpiący Morganek:sleep2: Quote
Recommended Posts