azalia Posted June 17, 2011 Posted June 17, 2011 Pysiulku,oby wszystko się udało,bądź zdrów malutki. Quote
Sarunia-Niunia Posted June 17, 2011 Posted June 17, 2011 Wciąż czekamy w niepokoju, a tu cisza i cisza.... Pysiulku! Co u Ciebie Słodaczku??? Quote
jostel5 Posted June 17, 2011 Posted June 17, 2011 Konsultacja umówiona na środę -godz.15.30. Psiak jest zaszczepiony i ma się dobrze.Je i rozrabia,jest śmieszny ,bystry i wdzięczny! Mam zdjęcia,ale wstawię je jutro,bo dzisiaj coś niedobrego dzieje mi się z komputerem. Quote
jostel5 Posted June 17, 2011 Posted June 17, 2011 Niestety-nie....Mały nie został zaszczepiony w odpowiednim czasie (a powinien był zrobić te szczepienia już poprzedni dt),a bez tego-nie ma mowy o jakimkolwiek zabiegu.No a po szczepieniach trzeba odczekać 2 tygodnie,by móc cokolwiek zadziałać... Jestem zła i -nie ukrywam-zawiedziona,że nie wszyscy,którzy podejmują się opieki nad skrzywdzonym zwierzęciem,są odpowiedzialni. Quote
Sarunia-Niunia Posted June 17, 2011 Posted June 17, 2011 Ech... A jak w ogóle Pysio się miewa? Co u Niego? Jak Mu się mieszka w nowym domku? Quote
jostel5 Posted June 17, 2011 Posted June 17, 2011 Tak jak napisałam wyżej-jest wesoły,je za trzech,energię ma niespożytą....Dt bardzo go chwali!:) Quote
bakusiowa Posted June 18, 2011 Posted June 18, 2011 Poprzedni dt był nieodpowiedzialny. Nie myślał o Pysiu poważnie. Quote
jostel5 Posted June 18, 2011 Posted June 18, 2011 Wiadomości z dt Pysia.Kopiuję e-maila: "Pysiek jest świetny. Już Adze mówiłam, że chyba mądrzejszy niż moje starsze psy. Fajne toto i dzielne, choć nie ukrywam, że ta lapina niezbyt fajnie wygląda. Piesio jak bajeczka i ta biedna, mutancka rączka. Ajććććććć Przesyłam kilka fotek. Czarna łatka na łokciu to błoto. Została wyczyszczona od razu po zauważeniu ;)) Poza tym, apetyt małemu dopisuje. Pysiek dostaje dwie porcje dla dorosłego psa. Ale nie tyje. Wydaje mi się, że dlatego, że ona jest taki aktywny. A niech zjada dzieciak jak może:)" Quote
Sarunia-Niunia Posted June 18, 2011 Posted June 18, 2011 Śliczny chłopczyk! Śliczny! Żeby tylko wszystko z tą łapcią się poukładało... Będzie Mu łatwiej żyć... Quote
Agnieszka_K Posted June 19, 2011 Posted June 19, 2011 ale się Pysio zmienił, no nie mogę się napatrzeć:) Quote
AniaGucio Posted June 19, 2011 Posted June 19, 2011 Ja to czekam z niecierpliwością na Pysiową operację - szkoda by było zmarnować taką szansę! Quote
kinga_kinga7 Posted June 19, 2011 Author Posted June 19, 2011 Pysio cuuudowny:loveu::loveu:zmienił się chłopak nie do poznania! Quote
arabiansaneta Posted June 20, 2011 Posted June 20, 2011 Ale co on taki chudy? Aż taka szybka przemiana materii? Quote
LadyS Posted June 20, 2011 Posted June 20, 2011 arabiansaneta napisał(a):Ale co on taki chudy? Aż taka szybka przemiana materii? Jest szczeniakiem w okresie wzrostu, z wadą rozwojową łapy - może lepiej, żeby był chudy i nie nanosił ciężaru na łapy. Quote
Kocurek Posted June 24, 2011 Posted June 24, 2011 Pysiulku i jak po konsultacji? Czy dotarlo dla Pysiaczka moje skromne 10 zl?:) Quote
kinga_kinga7 Posted June 25, 2011 Author Posted June 25, 2011 Kocurek napisał(a):Pysiulku i jak po konsultacji? Czy dotarlo dla Pysiaczka moje skromne 10 zl?:) Kocurku wpłata doszła,przepraszam,że nie napisałam:oops: -bardzo Ci dziękujemy:loveu: a z tego co się dowiedziałam konsultacji w środę nie było..przełożona na następny tydzień Quote
Kocurek Posted June 25, 2011 Posted June 25, 2011 Cioteczko nic sie nie stalo przeciez:) No to w taki razie czekamy na przyszly tydzien.... Quote
jostel5 Posted June 25, 2011 Posted June 25, 2011 Konsultacja i -być może -operacja odbędą się w tym tygodniu.W ubiegłym się nie udało, ze względów logistycznych,po prostu nie było czym i jak dowieźć Pyśka do kliniki ,a to odległość ok.40 km w jedną stronę. Czy Pysio ma jakieś ogłoszenia? Kończy się powoli czas jego pobytu w dt i....co dalej? Można ew.przedłużyć mu te "wczasy",ale skąd wziąć pieniądze??? Za miesiąc,który mija ,zapłaciła Eufrazyna,ludzie "od bassetów" i ja ,a teraz -co? Basseciarze zrzucili się też na transport Pysia do- i z kliniki ,za co im serdecznie dziękuję:loveu: ,ale prosić ich o pomoc po raz kolejny nie mam sumienia.... Kinga,czy psiak ma jakieś pieniądze? Oprócz tych na operację,rzecz jasna.... Quote
Recommended Posts