kinga_kinga7 Posted July 7, 2011 Author Posted July 7, 2011 [quote name='Kocurek']Juz pewno trwa operacja...[/QUOTE] tak,Pysio już na stole..trzymamy z całych sił kciuki!!!!!!!!! Quote
Sarunia-Niunia Posted July 7, 2011 Posted July 7, 2011 I ja trzymam kciuki za Maluszka!!! Trzymaj się Pysiuniu!!!! Quote
pola53 Posted July 7, 2011 Posted July 7, 2011 Jeszcze troszkę i czegoś więcej się dowiemy. Oby wszystko posżło dobrze i jedna operacja wystarczyła. Quote
kinga_kinga7 Posted July 7, 2011 Author Posted July 7, 2011 a teraz najświeższe wieści... Pysio śpiący wraca do dt, więcej inf. w następnym poście, nie chcę zawracać głowy w trakcie jazdy, ale wszyscy czekamy na szczegóły z dzisiejszego dnia Quote
Sarunia-Niunia Posted July 7, 2011 Posted July 7, 2011 [quote name='kinga_kinga7']a teraz najświeższe wieści... Pysio śpiący wraca do dt, więcej inf. w następnym poście, nie chcę zawracać głowy w trakcie jazdy, ale wszyscy czekamy na szczegóły z dzisiejszego dnia[/QUOTE] Bardzo, bardzo czekamy.... Quote
Kocurek Posted July 7, 2011 Posted July 7, 2011 Oj Pysiu oby wiesci byly dobre bo dzis tak smukiem zawialo na Dogo...(watek Natanka)...:( Quote
jostel5 Posted July 7, 2011 Posted July 7, 2011 Kopiuję informację z dt Pysia: "Z przychodni wyszliśmy ok.20.30.Po drodze kupiłam Pyśkowi ceratkę i papier w roli na legowisko. Niestety apteka była zamknięta i podkładów nie kupiliśmy. Jutro kolejna wizyta ok.południa. Pysio już się obudzi. Widać, że cierpi. Teraz akurat zasnął, bo dostał środek nasenny. Dała nam go pani doktor. Łapa jest zdrutowana, założono mu też płytkę metalową. Jutro wstawię skany opisu operacji. dzisiaj niestety jestem już tak wypluta, że idę spać. Cała ta sytuacja z operacją i jeżdżenie trochę mnie zmęczyło. Dzisiaj poszła 100 zł na paliwo i ok.12 złotych na zabezpieczenie posłania". Quote
Kocurek Posted July 8, 2011 Posted July 8, 2011 Pysiulku poboli,poboli i niebawem przestanie,na pewno,Moc przytulan dla Ciebie myszko. Quote
kinga_kinga7 Posted July 8, 2011 Author Posted July 8, 2011 [quote name='jostel5']Kopiuję informację z dt Pysia: "Z przychodni wyszliśmy ok.20.30.Po drodze kupiłam Pyśkowi ceratkę i papier w roli na legowisko. Niestety apteka była zamknięta i podkładów nie kupiliśmy. Jutro kolejna wizyta ok.południa. Pysio już się obudzi. Widać, że cierpi. Teraz akurat zasnął, bo dostał środek nasenny. Dała nam go pani doktor. Łapa jest zdrutowana, założono mu też płytkę metalową. Jutro wstawię skany opisu operacji. dzisiaj niestety jestem już tak wypluta, że idę spać. Cała ta sytuacja z operacją i jeżdżenie trochę mnie zmęczyło. Dzisiaj poszła 100 zł na paliwo i ok.12 złotych na zabezpieczenie posłania".[/QUOTE] miałam to właśnie skopiować,bo dostałam wczoraj;) zamówiłam Pysiowi bannerek,który mam w sygnaturze -podlinkowany,także częstujcie się cioteczki:) Quote
AniaGucio Posted July 8, 2011 Posted July 8, 2011 [quote name='Kocurek']Pysiulku poboli,poboli i niebawem przestanie,na pewno,Moc przytulan dla Ciebie myszko.[/QUOTE] za dzień dwa już przestanie - miejmy nadzieję, że to pierwsza i ostatnia operacja Pycholka! Quote
kinga_kinga7 Posted July 8, 2011 Author Posted July 8, 2011 kochani! Pysio dzisiaj jedzie na wizytę, noc minęła względnie, jest problem finansów, otóż zabieg, który miał kosztować 800,-zł. będzie w granicach 1.200,-zł., każda wizyta płatna , opatrunki i rehabilitacja ok. 2 miesięczna, nie mamy wyjścia musimy !!!! uzbierać brakującą kwotę, wstyd mi prosić, ale skoro tyle zebraliśmy myślę, że wspólnie damy radę, każda złotówka na wagę złota, może ktoś zrobi bazarek na maluszka? proszę, on tyle już przeszedł doprowadźmy sprawę zdrowia cudaczka do końca. Czekam na jakieś inne propozycje...... Quote
Kocurek Posted July 8, 2011 Posted July 8, 2011 Ojej juz jestem splukana.Dopiero w sierpniu podesle cosik drobnego:( Quote
AniaGucio Posted July 8, 2011 Posted July 8, 2011 Dziewczyny, a gdzie znajdę rozliczenie Pysia? Quote
kinga_kinga7 Posted July 8, 2011 Author Posted July 8, 2011 AniaGucio napisał(a):Dziewczyny, a gdzie znajdę rozliczenie Pysia? na pierwszej stronie,post nr 7 Quote
AniaGucio Posted July 8, 2011 Posted July 8, 2011 kinga_kinga7 napisał(a):na pierwszej stronie,post nr 7 Rozliczenie jest niekompletne... Quote
kinga_kinga7 Posted July 8, 2011 Author Posted July 8, 2011 AniaGucio napisał(a):Rozliczenie jest niekompletne... jak to...? Quote
AniaGucio Posted July 8, 2011 Posted July 8, 2011 nie wiem dlaczego, ale nie ma wpłaty z mojego bazarku - 170,75zł ?! Quote
kinga_kinga7 Posted July 8, 2011 Author Posted July 8, 2011 AniaGucio napisał(a):nie wiem dlaczego, ale nie ma wpłaty z mojego bazarku - 170,75zł ?! ale ta wpłata nie poszła na schronisko? Quote
AniaGucio Posted July 8, 2011 Posted July 8, 2011 jakie schronisko?? Tu jest link do bazarku - http://www.dogomania.pl/threads/206666-Do-usuni%C4%99cia-rozliczony!!/page4 Quote
kinga_kinga7 Posted July 8, 2011 Author Posted July 8, 2011 tak bardzo przepraszam:oops::oops: znalazłam tą wpłatę na innym koncie, już nanoszę zmiany w poście rozliczeniowym Quote
kinga_kinga7 Posted July 8, 2011 Author Posted July 8, 2011 Pysio już jedzie do domu, chłopak był bardzo dzielny, wszystko jest OK! w poniedziałek następna wizyta, jak dostanę skany to powklejam rachunki Quote
Recommended Posts