Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

a teraz najświeższe wieści... Pysio śpiący wraca do dt, więcej inf. w następnym poście, nie chcę zawracać głowy w trakcie jazdy, ale wszyscy czekamy na szczegóły z dzisiejszego dnia

Posted

[quote name='kinga_kinga7']a teraz najświeższe wieści... Pysio śpiący wraca do dt, więcej inf. w następnym poście, nie chcę zawracać głowy w trakcie jazdy, ale wszyscy czekamy na szczegóły z dzisiejszego dnia[/QUOTE]

Bardzo, bardzo czekamy....

Posted

Kopiuję informację z dt Pysia:

"Z przychodni wyszliśmy ok.20.30.Po drodze kupiłam Pyśkowi ceratkę i papier w roli na legowisko. Niestety apteka była zamknięta i podkładów nie kupiliśmy. Jutro kolejna wizyta ok.południa. Pysio już się obudzi. Widać, że cierpi. Teraz akurat zasnął, bo dostał środek nasenny. Dała nam go pani doktor. Łapa jest zdrutowana, założono mu też płytkę metalową.
Jutro wstawię skany opisu operacji. dzisiaj niestety jestem już tak wypluta, że idę spać. Cała ta sytuacja z operacją i jeżdżenie trochę mnie zmęczyło.
Dzisiaj poszła 100 zł na paliwo i ok.12 złotych na zabezpieczenie posłania".

Posted

[quote name='jostel5']Kopiuję informację z dt Pysia:

"Z przychodni wyszliśmy ok.20.30.Po drodze kupiłam Pyśkowi ceratkę i papier w roli na legowisko. Niestety apteka była zamknięta i podkładów nie kupiliśmy. Jutro kolejna wizyta ok.południa. Pysio już się obudzi. Widać, że cierpi. Teraz akurat zasnął, bo dostał środek nasenny. Dała nam go pani doktor. Łapa jest zdrutowana, założono mu też płytkę metalową.
Jutro wstawię skany opisu operacji. dzisiaj niestety jestem już tak wypluta, że idę spać. Cała ta sytuacja z operacją i jeżdżenie trochę mnie zmęczyło.
Dzisiaj poszła 100 zł na paliwo i ok.12 złotych na zabezpieczenie posłania".[/QUOTE]

miałam to właśnie skopiować,bo dostałam wczoraj;) zamówiłam Pysiowi bannerek,który mam w sygnaturze -podlinkowany,także częstujcie się cioteczki:)

Posted

[quote name='Kocurek']Pysiulku poboli,poboli i niebawem przestanie,na pewno,Moc przytulan dla Ciebie myszko.[/QUOTE]

za dzień dwa już przestanie - miejmy nadzieję, że to pierwsza i ostatnia operacja Pycholka!

Posted

kochani! Pysio dzisiaj jedzie na wizytę, noc minęła względnie, jest problem finansów, otóż zabieg, który miał kosztować 800,-zł. będzie w granicach 1.200,-zł., każda wizyta płatna , opatrunki i rehabilitacja ok. 2 miesięczna, nie mamy wyjścia musimy !!!! uzbierać brakującą kwotę, wstyd mi prosić, ale skoro tyle zebraliśmy myślę, że wspólnie damy radę, każda złotówka na wagę złota, może ktoś zrobi bazarek na maluszka? proszę, on tyle już przeszedł doprowadźmy sprawę zdrowia cudaczka do końca. Czekam na jakieś inne propozycje......