Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Marlena:) napisał(a):
Byłam dzisiaj u Pysia, ale Pani niestety akurat wyszła, więc nie mam zdjęć. Obiecała poświęcenie mi chwili jeszcze w tym tygodniu.

dzięki! bardzo prosimy o wieści i zdjęcia;)

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ależ pecha ma ten psiak - można powiedzieć od urodzenia :shake:
Pysiu - kochany rozrabiako, jeszcze Twój los się odmieni, skoro tyle osób się o Ciebie troszczy!!!

Posted

kinga_kinga7 napisał(a):
mimo tej sytuacji bardzo dziękujemy wszystkim cioteczkom,że dalej odwiedzają Pysiulka:)

Pysiulka odwiedzać - zawsze!;)
przynajmniej teraz znów jest Pysiem cudnym - żaden z niego Ares był!:eviltong:

Posted

Agnieszka_K napisał(a):
do schronu??:(

nie..tymczasowo -tylko to mieszkanie w bloku i są dwa koty pomieszka u wolontariuszki,ale potem -NIE WIEM:( W Warszawie nie może zostać,bo gdzie? Ds zgodził się zaopiekować nim do soboty,a Marlena też nie może go zabrać

Posted

arabiansaneta napisał(a):
A co w takim razie z jego operacją?

Z tego co mi wiadomo, to Pysio miał mieć pierwszą operację na początku maja. Niestety przez te wszystkie zawirowania z DT i DS nie odbyła się. Dlarego nie może trafić teraz do schroniska, bo trzeba jak najszybciej zrobić tę operację. Wolontariuszka która wyciągnęła go ze schroniska i Kinga robią wszystko, żeby znaleźć mu kolejny dom tymczasowy, ale póki co takiego nie ma. Tam gdzie teraz zamieszka to tylko rozwiązanie na chwilę - nie może tam długo zostać.
Pysiolubne dogomaniaczki - szukajcie domku dla Pysia - choćby tymczasowego!!!

Posted

Na pewno nie. W Polsce jest dużo dobrych klinik. Tylko że nam z Białej Podlaskiej najbliżej do Warszawy i Lublina. Pysio pierwsze konsultacje miał na SGGW w Warszawie i dlatego w Warszawie miała być robiona operacja.

Posted

Agnieszka_K napisał(a):
cioteczki jak ogłaszacie Pysia?
potrzebuję szybiutko króciutki tekścik do ogłoszenia i nie wiem jak to ubrać w słowa z łapką, żeby było dobrze i nie odstraszało;)

Agnieszko a może ten z pierwszej strony jakoś skrócić?