kinga_kinga7 Posted May 19, 2011 Author Posted May 19, 2011 Marlena:) napisał(a):Byłam dzisiaj u Pysia, ale Pani niestety akurat wyszła, więc nie mam zdjęć. Obiecała poświęcenie mi chwili jeszcze w tym tygodniu. dzięki! bardzo prosimy o wieści i zdjęcia;) Quote
Kamila Proc Posted May 19, 2011 Posted May 19, 2011 kinga_kinga7 napisał(a):mimo tej sytuacji bardzo dziękujemy wszystkim cioteczkom,że dalej odwiedzają Pysiulka:) teraz to tym bardziej Quote
Sarunia-Niunia Posted May 19, 2011 Posted May 19, 2011 No właśnie - teraz tym bardziej!!! Mizianka dla Pysiunia :):):) Quote
cavani Posted May 19, 2011 Posted May 19, 2011 Ależ pecha ma ten psiak - można powiedzieć od urodzenia :shake: Pysiu - kochany rozrabiako, jeszcze Twój los się odmieni, skoro tyle osób się o Ciebie troszczy!!! Quote
Agnieszka_K Posted May 19, 2011 Posted May 19, 2011 kinga_kinga7 napisał(a):mimo tej sytuacji bardzo dziękujemy wszystkim cioteczkom,że dalej odwiedzają Pysiulka:) Pysiulka odwiedzać - zawsze!;) przynajmniej teraz znów jest Pysiem cudnym - żaden z niego Ares był!:eviltong: Quote
kinga_kinga7 Posted May 19, 2011 Author Posted May 19, 2011 przynajmniej teraz znów jest Pysiem cudnym - żaden z niego Ares był!:eviltong: jakoś tak Ares mi w ogóle do naszego Pysia nie pasował;) Zawsze będzie dla mnie PYSIEM! Quote
Kocurek Posted May 19, 2011 Posted May 19, 2011 Bedzie naszym Pysiem-Ptysiem i juz:) Ale co dalej.... Quote
arabiansaneta Posted May 20, 2011 Posted May 20, 2011 Ale to biedne maleństwo ma pecha, musi trafiać na samych niepoważnych ludzi! A ta dama też nie może się zdecydwać, czy bardziej jej przeszkadza konieczność operacji czy jego piski? Quote
kinga_kinga7 Posted May 23, 2011 Author Posted May 23, 2011 Kocurek napisał(a):I co z Pysiem? czeka na razie w ds do następnej soboty,jeśli nikt się nie znajdzie,to wraca do Białej Podlaskiej... Quote
kinga_kinga7 Posted May 23, 2011 Author Posted May 23, 2011 Kamila Proc napisał(a):biedulek ten Pysio no:( ma wielkiego pecha! Quote
Agnieszka_K Posted May 23, 2011 Posted May 23, 2011 kinga_kinga7 napisał(a):czeka na razie w ds do następnej soboty,jeśli nikt się nie znajdzie,to wraca do Białej Podlaskiej... do schronu??:( Quote
kinga_kinga7 Posted May 23, 2011 Author Posted May 23, 2011 Agnieszka_K napisał(a):do schronu??:( nie..tymczasowo -tylko to mieszkanie w bloku i są dwa koty pomieszka u wolontariuszki,ale potem -NIE WIEM:( W Warszawie nie może zostać,bo gdzie? Ds zgodził się zaopiekować nim do soboty,a Marlena też nie może go zabrać Quote
Agnieszka_K Posted May 23, 2011 Posted May 23, 2011 Pysiulku kochany na pewno niedługo znajdzie się domek taki na zawsze! Quote
cavani Posted May 23, 2011 Posted May 23, 2011 arabiansaneta napisał(a):A co w takim razie z jego operacją? Z tego co mi wiadomo, to Pysio miał mieć pierwszą operację na początku maja. Niestety przez te wszystkie zawirowania z DT i DS nie odbyła się. Dlarego nie może trafić teraz do schroniska, bo trzeba jak najszybciej zrobić tę operację. Wolontariuszka która wyciągnęła go ze schroniska i Kinga robią wszystko, żeby znaleźć mu kolejny dom tymczasowy, ale póki co takiego nie ma. Tam gdzie teraz zamieszka to tylko rozwiązanie na chwilę - nie może tam długo zostać. Pysiolubne dogomaniaczki - szukajcie domku dla Pysia - choćby tymczasowego!!! Quote
cavani Posted May 23, 2011 Posted May 23, 2011 Na pewno nie. W Polsce jest dużo dobrych klinik. Tylko że nam z Białej Podlaskiej najbliżej do Warszawy i Lublina. Pysio pierwsze konsultacje miał na SGGW w Warszawie i dlatego w Warszawie miała być robiona operacja. Quote
Energy Posted May 24, 2011 Posted May 24, 2011 Nie znam dokładnie sytuacji psiaka, ale wiem, że jest w Lublinie prof. Silmanowicz-wspaniały operator i ... człowiek. Zajrzyjcie może na ten wątek: http://www.dogomania.pl/threads/197458-Szansa-juz-po-operacji!-Musi-pozostac-w-klinice-Szukamy-wspania%C5%82ego-DS-! Quote
Agnieszka_K Posted May 25, 2011 Posted May 25, 2011 cioteczki jak ogłaszacie Pysia? potrzebuję szybiutko króciutki tekścik do ogłoszenia i nie wiem jak to ubrać w słowa z łapką, żeby było dobrze i nie odstraszało;) Quote
kinga_kinga7 Posted May 25, 2011 Author Posted May 25, 2011 Agnieszka_K napisał(a):cioteczki jak ogłaszacie Pysia? potrzebuję szybiutko króciutki tekścik do ogłoszenia i nie wiem jak to ubrać w słowa z łapką, żeby było dobrze i nie odstraszało;) Agnieszko a może ten z pierwszej strony jakoś skrócić? Quote
Recommended Posts