jostel5 Posted June 1, 2011 Posted June 1, 2011 Kocurek napisał(a):I jak sie Pysiulek sprawuje?:) No,cóż...? Rozrabia jak pijany zając...!:evil_lol: Domkowi to -na szczęście-nie przeszkadza,a fotki niebawem będą. Trwają działania związane z czekającą małego operacją...Chyba odbędzie się niebawem! Quote
Kocurek Posted June 1, 2011 Posted June 1, 2011 Miluchne wiesci,Pysiulku rozrabiaj ile wlezie-to twoje prawo-prawo maluszka:)A maluchom wolno:) Cmokam mocno w nochalka. Na jakie konto mam przelac mojego skromnego grosika dla Pysia? Quote
kinga_kinga7 Posted June 2, 2011 Author Posted June 2, 2011 na reszcie mogłam wejść na dogo..! Koszty związane ze szczepieniami Pysia pokryje moja mama:) Kocurku zaraz wyślę na pw nr konta -Dziękujemy:) Quote
jostel5 Posted June 6, 2011 Posted June 6, 2011 Maluch nie jest już takim maluchem...) O ile pamiętam-Pysiek w piątek został zaszczepiony,a teraz muszą minąć dwa pełne tygodnie,by mógł być poddany operacji.Psiak łobuzuje,ale podobno jest rozbrajający,śmieszny i kochany!:) A tak nam pięknie urósł... Z kolegą.... Nikogo i niczego się nie boję! Quote
Soema Posted June 6, 2011 Posted June 6, 2011 Jaki duży.... późno ta operacja, ma to jakiś wpływ, mówią coś weci? Quote
LadyS Posted June 6, 2011 Posted June 6, 2011 No właśnie dziwi mnie, że nie miał operacji wcześniej, jak kości były bardziej elastyczne, a organizm młodziutki i szybko regenerujący się - podpisuje się pod pytaniem Soemy, co mówią weci? Na kiedy jest umówiony zabieg? Quote
Sarunia-Niunia Posted June 7, 2011 Posted June 7, 2011 Całuski dla Kochaniutkiego "Urośniętego" Pysiulka"...:calus:... CZUDNY jest!!! Tylko, żeby te operację miał jak najszybciej. Quote
Soema Posted June 11, 2011 Posted June 11, 2011 No i jak mały? Operacja umówiona jest, jakie są teraz rokowania jeśli chodzi o wiek psa? Quote
arabiansaneta Posted June 11, 2011 Posted June 11, 2011 Moze lepiej byłoby, żeby zakończył wzrost, wtedy możnaby ustawić juz tę łapke jak trzeba? Quote
jostel5 Posted June 12, 2011 Posted June 12, 2011 Operacja Pysia jest umówiona na koniec najbliższego tygodnia.Jakie są rokowania-pojęcia nie mam,ale chyba będzie dobrze,skoro wet podjął się ratować łapinę... Quote
Sarunia-Niunia Posted June 12, 2011 Posted June 12, 2011 Oby się udało!!! Pysio jest takim słodkim Szkrabkiem... Tyle już przeszedł w tym swoim malutkim życiu, że czas, żeby w końcu skończyła się ta zła passa!!! Będziemy czekać na wieści odnośnie operacji i mocno trzymać kciuki za Pysiunia!!! Jesteśmy z Wami!!! Quote
Kocurek Posted June 13, 2011 Posted June 13, 2011 Witaj Pysiulku....:)Szykuj sie szkrabiku do operacji... Quote
Agnieszka_K Posted June 13, 2011 Posted June 13, 2011 trzymam kciuki bardzo mocno - uwielbiam tego Pysiulka naszego!:) Quote
Sarunia-Niunia Posted June 17, 2011 Posted June 17, 2011 Dziś piątek... Trzymamy kciuki za Pysiunia!!! Ciekawe, czy już po operacji? Quote
Recommended Posts