Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kocurek napisał(a):
I jak sie Pysiulek sprawuje?:)

No,cóż...? Rozrabia jak pijany zając...!:evil_lol:

Domkowi to -na szczęście-nie przeszkadza,a fotki niebawem będą.

Trwają działania związane z czekającą małego operacją...Chyba odbędzie się niebawem!

Posted

Miluchne wiesci,Pysiulku rozrabiaj ile wlezie-to twoje prawo-prawo maluszka:)A maluchom wolno:)
Cmokam mocno w nochalka.
Na jakie konto mam przelac mojego skromnego grosika dla Pysia?

Posted

Maluch nie jest już takim maluchem...)

O ile pamiętam-Pysiek w piątek został zaszczepiony,a teraz muszą minąć dwa pełne tygodnie,by mógł być poddany operacji.Psiak łobuzuje,ale podobno jest rozbrajający,śmieszny i kochany!:)

A tak nam pięknie urósł...

Z kolegą....

Nikogo i niczego się nie boję!

Posted

No właśnie dziwi mnie, że nie miał operacji wcześniej, jak kości były bardziej elastyczne, a organizm młodziutki i szybko regenerujący się - podpisuje się pod pytaniem Soemy, co mówią weci? Na kiedy jest umówiony zabieg?

Posted

Operacja Pysia jest umówiona na koniec najbliższego tygodnia.Jakie są rokowania-pojęcia nie mam,ale chyba będzie dobrze,skoro wet podjął się ratować łapinę...

Posted

Oby się udało!!! Pysio jest takim słodkim Szkrabkiem... Tyle już przeszedł w tym swoim malutkim życiu, że czas, żeby w końcu skończyła się ta zła passa!!!
Będziemy czekać na wieści odnośnie operacji i mocno trzymać kciuki za Pysiunia!!! Jesteśmy z Wami!!!