majhewa Posted July 29, 2011 Posted July 29, 2011 Dzięki. Pysio jest zaopiekowany,dozorowany. Łapka się zrosła. Jednak Pysio zostanie kaleką. Nic tego nie zmieni. Proszę ze swojej strony o nieodwracanie się od niego. To jest bardzo fajny pies. Bardzo radosny. Jak tylko radosnym być może szczenię w wieku 5-ciu miesięcy. Quote
arabiansaneta Posted July 29, 2011 Posted July 29, 2011 A czym się różni jego niesprawność teraz od niesprawności przedtem? Staje na łapce? Lepiej chodzi? Quote
AniaGucio Posted July 29, 2011 Posted July 29, 2011 Kobity, a dlaczego Pysiowe pieniądze idą na schronisko?? Czy Pysio ma zrobione allegro?? Jeżeli nie, to może by mi ktoś podesłał treść ogłoszenia i wszelkie info potrzebne do wystawienia allegro?! Może znajdę chwilkę w weekend. Szkoda psa - im będzie starszy tym gorzej z adopcją :(, trzeba działać!! Quote
kinga_kinga7 Posted July 30, 2011 Author Posted July 30, 2011 [quote name='AniaGucio']Kobity, a dlaczego Pysiowe pieniądze idą na schronisko?? Czy Pysio ma zrobione allegro?? Jeżeli nie, to może by mi ktoś podesłał treść ogłoszenia i wszelkie info potrzebne do wystawienia allegro?! Może znajdę chwilkę w weekend. Szkoda psa - im będzie starszy tym gorzej z adopcją :(, trzeba działać!! już odpowiadam, dostałam telefon od osoby odpowiedzialnej za Pysiulka i prosiła, żebym podała nr konta ( jest na pierwszej stronie i tekst do ogłoszeń), ponadto dowiedziałam się, że Pysio będzie miał jeszcze jedną operację ( jak przestanie rosnąć ), więc jego potrzeby są ogromne m.in. dojazdy na wizyty kontrolne, każda wizyta płatna ,opatrunki, DT - 300,-zł. miesięcznie, Boziu!!! tyle tego się nazbierało!!! Jostel ma rację ,to jest psiak z naszego schronu! i nie możemy dopuścić do powrotu psiny , bez względu na wszystko, tylu osobom los Pysia nie jest obojętny i każda pomoc się przyda i bardzo, bardzo o nią proszę w imieniu maluszka. Na początku też zakładając wątek biłam się z myślami, czy uzbieramy na operację i udało się! dzięki WAM wszystkim, myślę, że nie zostawimy go w potrzebie teraz. Wszystkich obecnych na tym wątku proszę o podnoszenie, robienie ogłoszeń i ....... wszystko co wesprzeć go może. Quote
bakusiowa Posted July 30, 2011 Posted July 30, 2011 To ile Pysio kosztuje miesięcznie? Dt- 300 zł. A reszta? To znaczy dojazdy do Warszawy na zmianę opatrunków, wizyty po operacji i jakieś inne dodatkowe sprawy? Czytałam gdzieś na wątku, żę DT prosił żeby na opatrunki chodzić gdzieś bliżej a nie jeździć przez pół Warszawy w godzinach szczytu. To zmniejszyło by koszty. Quote
kinga_kinga7 Posted July 30, 2011 Author Posted July 30, 2011 bakusiowa napisał(a):To ile Pysio kosztuje miesięcznie? Dt- 300 zł. A reszta? To znaczy dojazdy do Warszawy na zmianę opatrunków, wizyty po operacji i jakieś inne dodatkowe sprawy? Czytałam gdzieś na wątku, żę DT prosił żeby na opatrunki chodzić gdzieś bliżej a nie jeździć przez pół Warszawy w godzinach szczytu. To zmniejszyło by koszty. tak, to prawda! ale co ja mogę, dr Trębacz to wet. Pysia od początku i myślę, że dlatego trzeba go wozić do Warszawy.Wielkie dzięki dt, że traci cały dzień żeby tam dotrzeć:) wiem, że jest to uciążliwe i kosztowne, może to się zmieni z czasem Quote
pola53 Posted August 1, 2011 Posted August 1, 2011 Wysłałam Pysiowi obiecane 20 zł. W weekend postaramy się z AniąGucio wymodzić jakiś bazarek dla Pysia. Quote
jostel5 Posted August 1, 2011 Posted August 1, 2011 Pysiek w najbliższą środę jedzie na kontrolę.. Quote
LadyS Posted August 1, 2011 Posted August 1, 2011 Bazarek dla Pysia z rzeczy podarowanych przez Kocurek - dziś się spotkałyśmy, odebrałam i od razu wystawiam: http://www.dogomania.pl/threads/212183 Proszę o podnoszenie! Quote
jostel5 Posted August 1, 2011 Posted August 1, 2011 [quote name='ladySwallow']Bazarek dla Pysia z rzeczy podarowanych przez Kocurek - dziś się spotkałyśmy, odebrałam i od razu wystawiam: http://www.dogomania.pl/threads/212183 Proszę o podnoszenie! ladySwallow,Kocurku -bardzo dziękuję w imieniu Pysiaka...:loveu: Quote
Kamila Proc Posted August 2, 2011 Posted August 2, 2011 [quote name='ladySwallow']Bazarek dla Pysia z rzeczy podarowanych przez Kocurek - dziś się spotkałyśmy, odebrałam i od razu wystawiam: http://www.dogomania.pl/threads/212183 Proszę o podnoszenie! oczywiscie wpadne Quote
jostel5 Posted August 3, 2011 Posted August 3, 2011 Dostałam od Poli53 20 zł dla Pysia...:) Dziękuję w imieniu Szczylka.:) Polu,przez wiele lat mieszkałam w Stargardzie...:) Quote
LadyS Posted August 3, 2011 Posted August 3, 2011 Dziewczyny, proszę, podnoście bazar, ja nie mam stałego neta póki co... :roll: Quote
bakusiowa Posted August 4, 2011 Posted August 4, 2011 [FONT=Arial Black]Zapraszam na odlotowy kosmiczny bazarek na pokrycie długów Rysia i Romusia, dwóch piesków z Pszczyny:[/FONT] http://www.dogomania.pl/threads/212181-*-*-*-ALE-ODLOT!!!-Wy%C5%9Blij-d%C5%82ugi-w-Kosmos!-wystrza%C5%82owy-bazarek-Rysia-i-Romusia-do16 Quote
pola53 Posted August 5, 2011 Posted August 5, 2011 [quote name='kinga_kinga7']już odpowiadam, dostałam telefon od osoby odpowiedzialnej za Pysiulka i prosiła, żebym podała nr konta ( jest na pierwszej stronie i tekst do ogłoszeń), ponadto dowiedziałam się, że Pysio będzie miał jeszcze jedną operację ( jak przestanie rosnąć ), więc jego potrzeby są ogromne m.in. dojazdy na wizyty kontrolne, każda wizyta płatna ,opatrunki, DT - 300,-zł. miesięcznie, Boziu!!! tyle tego się nazbierało!!! Jostel ma rację ,to jest psiak z naszego schronu! i nie możemy dopuścić do powrotu psiny , bez względu na wszystko, tylu osobom los Pysia nie jest obojętny i każda pomoc się przyda i bardzo, bardzo o nią proszę w imieniu maluszka. Na początku też zakładając wątek biłam się z myślami, czy uzbieramy na operację i udało się! dzięki WAM wszystkim, myślę, że nie zostawimy go w potrzebie teraz. Wszystkich obecnych na tym wątku proszę o podnoszenie, robienie ogłoszeń i ....... wszystko co wesprzeć go może. Kinga, może ja nie umiem czytać ze zrozumieniem, ale AniaGucio zadała bardzo konkretne pytanie odnośnie kasy Pysia i schroniska i nie uzyskała na nie odpowiedzi. Chciałybyśmy zrobić dla niego bazarek, ale chcemy mieć pewność, że pieniążki powędrują dla niego i tylko dla niego! Bardzo proszę o odpowiedź. Quote
kinga_kinga7 Posted August 5, 2011 Author Posted August 5, 2011 pola53 napisał(a):Kinga, może ja nie umiem czytać ze zrozumieniem, ale AniaGucio zadała bardzo konkretne pytanie odnośnie kasy Pysia i schroniska i nie uzyskała na nie odpowiedzi. Chciałybyśmy zrobić dla niego bazarek, ale chcemy mieć pewność, że pieniążki powędrują dla niego i tylko dla niego! Bardzo proszę o odpowiedź. bardzo mi przykro, że nie umiem precyzyjnie udzielić informacji , ale tak mnie poproszono jako założycielkę wątku ( schronisko miało uzgadniać szczegóły z dt) ja ich nie znam.Odnośnie funduszy z bazarku, to skoro Jostel awaryjnie udostępniła swoje konto na Pysia to może zechce dalej pociągnąć finanse jego.Ja od pewnego czasu też nie mam dostępu do internetu i do września tak będzie, chyba, że jestem u siostry lub kuzynki - więc będę z doskoku.W sytuacji podbramkowej jeśli nie będzie komu to oczywiście udostępnię swoje. Quote
Recommended Posts