Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='benignus']Witam serdecznie wszystkich miłośników czworonogów:) Mam na imię Edyta.....już troszkę mnie znacie – dzięki Pani Magdzie:)

Dziękuję za kibicowanie Lupusowi i trzymane kciuki:) Do niedzieli jeszcze tak daleko……mam nadzieję, że Pan Dominik nie będzie bardzo surowy;) – wiem, że jest przeogromniastym wielbicielem Lupusa i na pewno chce by trafił on do odpowiedniego domu, do odpowiedniej osoby.

Czekamy zatem do niedzieli:)

„Wystarczy spojrzeć w ich oczy by zobaczyć to, czego szukamy całe życie: MIŁOŚĆ” …..to wszystko tłumaczy:)

Pozdrawiam cieplutko:)[/QUOTE]
Bardzo serdecznie witamy!Lupus jest dla wiekszosci z nas tu na watku bardzo wazny, od pocztku kibicujemy i pomagamy chlopakowi, dlatego prosze sie nie martwic o wizyte przed adopcyjna.
Serdecznie pozdrawiamy!:)

Posted

[quote name='benignus']Witam serdecznie wszystkich miłośników czworonogów:) Mam na imię Edyta.....już troszkę mnie znacie – dzięki Pani Magdzie:)

Dziękuję za kibicowanie Lupusowi i trzymane kciuki:) Do niedzieli jeszcze tak daleko……mam nadzieję, że Pan Dominik nie będzie bardzo surowy;) – wiem, że jest przeogromniastym wielbicielem Lupusa i na pewno chce by trafił on do odpowiedniego domu, do odpowiedniej osoby.

Czekamy zatem do niedzieli:)

„Wystarczy spojrzeć w ich oczy by zobaczyć to, czego szukamy całe życie: MIŁOŚĆ” …..to wszystko tłumaczy:)

Pozdrawiam cieplutko:)[/QUOTE]

Witamy serdecznie na wątku Lupiego :) i na dogomanii! :)
Dominik to mój małż i zjawimy się u Pani w niedzielę razem :) Proszę się nie obawiać - nie jesteśmy straszni ;)

Posted

[quote name='jola_li']I ja witam serdecznie :-)!
Jakoś tak czuję, że Lupus wreszcie znalazł swoją "drugą połówkę" ;-).[/QUOTE]
Tez tak mysle:)

Posted

Dziękuję za ciepłe przyjęcie :-):-):-):-):-):-):-):-):-)

Kociabanda nie to miałam na myśli ;)

Jola oby to była ta moja druga połówka:) :) :)

Pokochałam Lupusa...i uwierzcie mi bardzo bym chciała dać mu ciepły dom, czas, troskę, miłość której nie zaznał w poprzednim domku.

Posted

Móc...móc....móc....:) :) :) pewnie, że móc:)

Dzisiaj zwróciłam uwagę na....oczyska Lupusa. Zdjęcie leżącego biedaczyska pod płotem, przed zamieszkaniem w domu tymczasowym ( na początku tego wątku)...oczyska takie smutne. Zdjęcia kolejne, już po zamieszkaniu w domu tymczasowym, no i podczas sławnego maratonu;)...ogromna zmiana....to już są wesołe, radosne ślepka:) ....wiem, to zboczenie zawodowe;) hehehe

nie mam racji????? :)

Posted

[quote name='Guliwer89']Witamy ;);) i trzymamy kciukasy za niedzielę będzie dobrze musi Lupus zasługuje na swoją kochającą połówkę ;) ;)[/QUOTE]
Oj tak, zaslujguje:) I druga plowka zasluguje na milosc Lupusa:)

Posted

[quote name='edek']Dzisiaj wielki dzień , kciukasy trzymam !!!![/QUOTE]
Bardzo sie ciesze!!!!!!!!!!Kciuki trzymam i pozdrawiam serdecznie p.Edytę:)

Posted

My też trzymamy kciuki :cool1:
Ja się nawet wykręciłem od piątkowego (w piątek mielibyśmy wieźć Lupiego do DS) wyjścia z ludźmi z pracy, bo gorąco wierzę, że to koniec poszukiwań!!!

Posted

Wizyta przedadopcyjna dobiegła końca. Przyznam się Wam w ukryciu - nie spałam już od 3 z przejęcia :crazyeye: ....teraz już wiem, że niepotrzebnie:)

Njangu (Dominik) i Kociabanda2 (Kamila) są sympatyczni, życzliwi, konkretni, chętni do pomocy, dzielenia się psią wiedzą :) Bardzo miło nam się rozmawiało ....wskazówki, podpowiedzi - dowiedziałam się wielu ciekawych, nowych dla mnie rzeczy:)

Umówiliśmy się na piątek wieczór....przyjadą z Lupusem:multi::multi::multi:

Ciekawa jestem jak Lupus zareaguje na mnie i na nowy domek:) Będzie...musi być dobrze:) Na pewno dam z siebie wszystko:)

DZIĘKI ZA TRZYMANE KCIUKI :)