Ellig Posted October 13, 2011 Posted October 13, 2011 [quote name='benignus']Witam serdecznie wszystkich miłośników czworonogów:) Mam na imię Edyta.....już troszkę mnie znacie – dzięki Pani Magdzie:) Dziękuję za kibicowanie Lupusowi i trzymane kciuki:) Do niedzieli jeszcze tak daleko……mam nadzieję, że Pan Dominik nie będzie bardzo surowy;) – wiem, że jest przeogromniastym wielbicielem Lupusa i na pewno chce by trafił on do odpowiedniego domu, do odpowiedniej osoby. Czekamy zatem do niedzieli:) „Wystarczy spojrzeć w ich oczy by zobaczyć to, czego szukamy całe życie: MIŁOŚĆ” …..to wszystko tłumaczy:) Pozdrawiam cieplutko:)[/QUOTE] Bardzo serdecznie witamy!Lupus jest dla wiekszosci z nas tu na watku bardzo wazny, od pocztku kibicujemy i pomagamy chlopakowi, dlatego prosze sie nie martwic o wizyte przed adopcyjna. Serdecznie pozdrawiamy!:) Quote
jola_li Posted October 13, 2011 Posted October 13, 2011 I ja witam serdecznie :-)! Jakoś tak czuję, że Lupus wreszcie znalazł swoją "drugą połówkę" ;-). Quote
Kociabanda2 Posted October 13, 2011 Posted October 13, 2011 [quote name='benignus']Witam serdecznie wszystkich miłośników czworonogów:) Mam na imię Edyta.....już troszkę mnie znacie – dzięki Pani Magdzie:) Dziękuję za kibicowanie Lupusowi i trzymane kciuki:) Do niedzieli jeszcze tak daleko……mam nadzieję, że Pan Dominik nie będzie bardzo surowy;) – wiem, że jest przeogromniastym wielbicielem Lupusa i na pewno chce by trafił on do odpowiedniego domu, do odpowiedniej osoby. Czekamy zatem do niedzieli:) „Wystarczy spojrzeć w ich oczy by zobaczyć to, czego szukamy całe życie: MIŁOŚĆ” …..to wszystko tłumaczy:) Pozdrawiam cieplutko:)[/QUOTE] Witamy serdecznie na wątku Lupiego :) i na dogomanii! :) Dominik to mój małż i zjawimy się u Pani w niedzielę razem :) Proszę się nie obawiać - nie jesteśmy straszni ;) Quote
Ellig Posted October 13, 2011 Posted October 13, 2011 [quote name='jola_li']I ja witam serdecznie :-)! Jakoś tak czuję, że Lupus wreszcie znalazł swoją "drugą połówkę" ;-).[/QUOTE] Tez tak mysle:) Quote
Nutusia Posted October 13, 2011 Author Posted October 13, 2011 Ale niespodzianka! Witamy beningusa!!!!! :) Oni naprawdę nie są straszni - znam ich! ;) Quote
Ewa Marta Posted October 13, 2011 Posted October 13, 2011 Beningus:-) Jeśłi szczerze pokochałaś Lupusa i chcesz ofiarować mu miłość, to byłabym spokojna o wizytę przedadopcyjną:-) Witaj na wątku!!! Quote
benignus Posted October 13, 2011 Posted October 13, 2011 Dziękuję za ciepłe przyjęcie :-):-):-):-):-):-):-):-):-) Kociabanda nie to miałam na myśli ;) Jola oby to była ta moja druga połówka:) :) :) Pokochałam Lupusa...i uwierzcie mi bardzo bym chciała dać mu ciepły dom, czas, troskę, miłość której nie zaznał w poprzednim domku. Quote
Nutusia Posted October 13, 2011 Author Posted October 13, 2011 Ja tam wierzę, że chcieć to móc! ;) Quote
benignus Posted October 13, 2011 Posted October 13, 2011 Móc...móc....móc....:) :) :) pewnie, że móc:) Dzisiaj zwróciłam uwagę na....oczyska Lupusa. Zdjęcie leżącego biedaczyska pod płotem, przed zamieszkaniem w domu tymczasowym ( na początku tego wątku)...oczyska takie smutne. Zdjęcia kolejne, już po zamieszkaniu w domu tymczasowym, no i podczas sławnego maratonu;)...ogromna zmiana....to już są wesołe, radosne ślepka:) ....wiem, to zboczenie zawodowe;) hehehe nie mam racji????? :) Quote
Guliwer89 Posted October 13, 2011 Posted October 13, 2011 Witamy ;);) i trzymamy kciukasy za niedzielę będzie dobrze musi Lupus zasługuje na swoją kochającą połówkę ;) ;) Quote
benignus Posted October 13, 2011 Posted October 13, 2011 Guliwer, każdy zasługuje na swoją drugą połówkę:)............Lupus szczególnie:) Quote
sylwija Posted October 13, 2011 Posted October 13, 2011 trzymam kciuki :) do Lupusa się szczęście uśmiecha nie ma go niestety Baloo - może macie pomysł, jak mu pomóc - http://www.dogomania.pl/threads/216069-Baloo-PILNIE-potrzebuje-DT-DS-ci%C4%99%C5%BCka-sytuacja?p=17803486#post17803486 Quote
Ellig Posted October 14, 2011 Posted October 14, 2011 [quote name='Guliwer89']Witamy ;);) i trzymamy kciukasy za niedzielę będzie dobrze musi Lupus zasługuje na swoją kochającą połówkę ;) ;)[/QUOTE] Oj tak, zaslujguje:) I druga plowka zasluguje na milosc Lupusa:) Quote
benignus Posted October 14, 2011 Posted October 14, 2011 zaczynam odliczać godzinki.........jeszcze 48 do...niedzielnego spotkania:-) ale ten czas szybko upływa :lol: Quote
magda222 Posted October 14, 2011 Posted October 14, 2011 Ja też witam panią Edytę :) Jestem cichą wielbicielką Lupusa i cieszę się, że wreszcie będzie miał swojego ludzia :) Quote
edek Posted October 16, 2011 Posted October 16, 2011 Dzisiaj wielki dzień , kciukasy trzymam !!!! Quote
Ellig Posted October 16, 2011 Posted October 16, 2011 [quote name='edek']Dzisiaj wielki dzień , kciukasy trzymam !!!![/QUOTE] Bardzo sie ciesze!!!!!!!!!!Kciuki trzymam i pozdrawiam serdecznie p.Edytę:) Quote
njangu Posted October 16, 2011 Posted October 16, 2011 My też trzymamy kciuki :cool1: Ja się nawet wykręciłem od piątkowego (w piątek mielibyśmy wieźć Lupiego do DS) wyjścia z ludźmi z pracy, bo gorąco wierzę, że to koniec poszukiwań!!! Quote
sylwija Posted October 16, 2011 Posted October 16, 2011 [quote name='Guliwer89']oj żeby już była niedziela ;)[/QUOTE] no to jest ;) powodzenia Quote
Becia66 Posted October 16, 2011 Posted October 16, 2011 ja też tu zaglądam, no bo to dzisiaj i oczywiście mocno kciuki ściskam... Quote
benignus Posted October 16, 2011 Posted October 16, 2011 Wizyta przedadopcyjna dobiegła końca. Przyznam się Wam w ukryciu - nie spałam już od 3 z przejęcia :crazyeye: ....teraz już wiem, że niepotrzebnie:) Njangu (Dominik) i Kociabanda2 (Kamila) są sympatyczni, życzliwi, konkretni, chętni do pomocy, dzielenia się psią wiedzą :) Bardzo miło nam się rozmawiało ....wskazówki, podpowiedzi - dowiedziałam się wielu ciekawych, nowych dla mnie rzeczy:) Umówiliśmy się na piątek wieczór....przyjadą z Lupusem:multi::multi::multi: Ciekawa jestem jak Lupus zareaguje na mnie i na nowy domek:) Będzie...musi być dobrze:) Na pewno dam z siebie wszystko:) DZIĘKI ZA TRZYMANE KCIUKI :) Quote
Recommended Posts