santino Posted September 27, 2011 Posted September 27, 2011 Kochani, przepraszam za off ale zaginęła sunia w zaawansowanej ciąży: http://www.dogomania.pl/threads/215249-W-Wielgolesie-Duchnowskim-(okolice-Halinowa)-zaginęła-suczka-W-ZAAWANSOWANEJ-CIĄŻY!!?p=17706390#post17706390 Prośba o pomoc! Ma max 10 dni do porodu... Quote
gusia0106 Posted September 27, 2011 Posted September 27, 2011 O, a Nutusia ma inny kolor włosów ;) Quote
Nutusia Posted September 27, 2011 Author Posted September 27, 2011 A bo mi od blondynek wymyślali ;) Quote
Ewa Marta Posted September 28, 2011 Posted September 28, 2011 A dlaczego tu taka cisza? To nie do pomyśłenia, żeby nikt nadal nie chciał Lupusa:-( Quote
Kociabanda2 Posted September 28, 2011 Posted September 28, 2011 cieszę się, że się podobają :) Trzeba wybrać teraz najładniejsze do nowych ogłoszeń. Quote
Nutusia Posted September 28, 2011 Author Posted September 28, 2011 Ja nie umiem - wstawiłabym WSZYSTKIE! :) Quote
Ellig Posted September 28, 2011 Posted September 28, 2011 [quote name='Kociabanda2']cieszę się, że się podobają :) Trzeba wybrać teraz najładniejsze do nowych ogłoszeń. Trudny wybor:) Quote
Kociabanda2 Posted September 28, 2011 Posted September 28, 2011 no nie łatwy dlatego zwalam to na Was :eviltong: Moim zdaniem któreś z tych z brzdącem bezapelacyjnie, ale trzeba też wybrać jakieś na stojąco, by dobrze go było widać i może jakiś portret? Ellig, a byłaby może szansa dostać jakieś nagranie Lupuska od ekipy tvp? Tak kombinuję jak naprawić mój błąd, że go nie nagrałam :( Oni bardzo dużo go nagrywali, a tak mało poszło w materiale. Może mogłybyśmy skorzystać z tego czego nie wykorzystali??? Pamiętam np. że nagrali mnie jak mi Lupus buziaka dawał. Nagrali też jak dawał brzuchol do głaskania Nutusi i Aneczce... Quote
Ellig Posted September 28, 2011 Posted September 28, 2011 Przykro mi ale niestety nie, TVP nie udostepnia swoich materialow, chyba,ze sa krecone na zamowienie za "wielkie" pieniadze. Na razie mamy link do reportazu TVPKM jeszcze poczekajmy do soboty moze bedzie wiecej o "Maratonie" w programie Martyny, ktora caly czas jest na zwolnieniu. Quote
Kociabanda2 Posted September 28, 2011 Posted September 28, 2011 Rozumiem. Szkoda :( W takim razie czekamy do soboty. Quote
Ellig Posted September 28, 2011 Posted September 28, 2011 [quote name='Kociabanda2']Rozumiem. Szkoda :( W takim razie czekamy do soboty. Tak szkoda, czekamy:) http://www.tvp.pl/warszawa/magazyny/moj-pies-i-inne-zwierzaki Quote
Nutusia Posted September 28, 2011 Author Posted September 28, 2011 Ludziska, trzeba by kciuki trochi pozaciskać... Nic więcej nie napiszę, bo sama nie wiem co napisać i jak. Ale nadzieję trza mieć i pozaciskać nie zawadzi ;) Też bardzo liczę na to, że będzie materiał w Psie i innych zwierzakach, a przede wszystkim, że podadzą numer telefonu... Pożyjemy - zobaczymy! Quote
Nutusia Posted September 28, 2011 Author Posted September 28, 2011 Kociabanda2 napisał(a):no kciuki to obowiązkowo :) Napisałam do Pana... no! ;) Quote
Ewa Marta Posted September 28, 2011 Posted September 28, 2011 Trzymam!!!!! Oj jak mocno, aż boli, ale skoro Njangu zdarł nogi do krwi, to ja mogę zaciskać, aż krew poleci;-) Quote
Kociabanda2 Posted September 28, 2011 Posted September 28, 2011 Ewa Marta napisał(a):Trzymam!!!!! Oj jak mocno, aż boli, ale skoro Njangu zdarł nogi do krwi, to ja mogę zaciskać, aż krew poleci;-) Jesssu, czy moja wyobraźnia przy takich tekstach zawsze musi mi to robić? :shock: Przez chwilę widziałam Twoje dłonie ociekające krwią od zaciskania :placz: Może aż tak to nie ściskaj, co? :eviltong: brrrr... Quote
Ewa Marta Posted September 28, 2011 Posted September 28, 2011 Kociabanda2 napisał(a):Jesssu, czy moja wyobraźnia przy takich tekstach zawsze musi mi to robić? :shock: Przez chwilę widziałam Twoje dłonie ociekające krwią od zaciskania :placz: Może aż tak to nie ściskaj, co? :eviltong: brrrr... No dobra, odpuszczam trochę:-) Widziałaś bidulo nogi swojego TZ-a po maratonie, więc już wystarczy;-) Quote
Nutusia Posted September 29, 2011 Author Posted September 29, 2011 Hihihiii... Ciocia Ellig wątki pomyliła :evil_lol: Ale jak ja znam, Lupiego też wita serdecznie:lol: Pan jeszcze nie odpowiedział na mojego maila - zaprosiłam go również na nasz wątek tutaj ;) Wpisałam też post na forum malamucim i zaprosiłam do nas na oglądanie zdjęć, bo tam wstawionych jest tylko kilka. Lupencjusz, jak tam? Zregenerowałeś już siły po swoim niedzielnym maratonie?:razz: Quote
Ewa Marta Posted September 29, 2011 Posted September 29, 2011 Nutusia napisał(a):Hihihiii... Ciocia Ellig wątki pomyliła :evil_lol: Ale i tak wszystko zostaje w rodzinie:-) Kulfon, Lupus - wszystkie są nasze;-) Quote
Ellig Posted September 29, 2011 Posted September 29, 2011 pomylilam ..................:) ale ja od 5 rano juz pisze i mam naraz po 3 telefony, jeszcze nawet kawy nie wypilam. Iza prosi o zdjecia Lupusa w pelnej rozdzielczosci, wyslalam to co mialam, czy Kociabanda moglabys wyslac do mnie kilka zdjec Lupusa, z dzieckiem, jak lezy, jak stoi.W sobote-niedziele sa targi dla zwierzat i dziewczyny chca powiesic plakaciki ze zdjeciem Lupiego i kontaktem do adopcji.Potrzebuja zdjecia ale nie z fotosika.... Quote
Recommended Posts