Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Nutusia']Mogę się tak umówić, żeby nas przyjęto poza kolejnością - mam chody w tej lecznicy, oj mam ;)[/QUOTE]
Potwierdzam w całej rozciągłości. Byłem, widziałem. Lupus przy Nutusi został przyjęty z wszelkimi honorami, przy zachowaniu dworskiej etykiety. No :roll:.... może czerwonego dywanu dla Księciunia zabrakło :evil_lol:

Posted

njangu napisał(a):
Pojutrze Lupus będzie miał dom :cool3:

Najwyższa pora :-).
Ale - co wam powiem to Wam powiem ;-) - mam głębokie przekonanie, że warto było czekać :-)!

Posted

Rozmawiałam z Doktorem - w piątek przyjmuje w drugim gabinecie (bardziej dla nas "po drodze") i powiedział, żebyśmy wpadali na czipowanie - z przyjemnością nas ujrzy jeszcze raz! ;) Mamy zadzwonić jak będziemy ruszać ode mnie to "zajmie nam kolejkę"! :)

Posted

Nutusia napisał(a):
Rozmawiałam z Doktorem - w piątek przyjmuje w drugim gabinecie (bardziej dla nas "po drodze") i powiedział, żebyśmy wpadali na czipowanie - z przyjemnością nas ujrzy jeszcze raz! ;) Mamy zadzwonić jak będziemy ruszać ode mnie to "zajmie nam kolejkę"! :)

Git:cool1:!!!!!!

Posted

benignus napisał(a):
ależ się dzieje........napięcie coraz większe:)
to już.....jutro:multi: .........Lupus, czeka na ciebie ciepłe mieszkanko:) :) :)
:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:
Si, si to już jutro!!!

Posted

Z rzeczy praktycznych. Jak w niedzielę od Ciebie wracaliśmy to mrok nas w drodze zastał. Z miesiąc temu zmieniałem żarówki w samochodzie na niby takie super, z efektem xenonów i wogóle miały być rewelacyjne. Zrobiło się ciemno, a tu "ki czort" nic nie widzę. Zatrzymaliśmy się. Przetarłem reflektory. Kurde, dalej nic nie widzę. Jechaliśmy ciągle 50km/h żeby nikogo nie rozjechać.
Przeglądam ostatnio test żarówek w Auto Świecie, a tu moje rewelacyjne "oczy samochodowe" są na ostatnim miejscu w długim rankingu z dopiskiem "omijać szerokim łukiem". K... te żarówki były wcale nie tanie. Banda marketowych oszustów.
Wczoraj, drogą kupna nabyłem nowe zaje...ste żarówki. Teraz z przodu jest elektrownia. Hamulce zrobione....Lupino będzie jechał tak bezpiecznie jak tylko się da.

Posted

Hej, njangu jestes WIELKI, tyle czasu martwialam sie o Lupusa, robilam od lutego wydarzenia na FB, oglaszalam gdzie moglam,zylam tym co sie z nim dzieje i juz jutro bede spokojna i szczesliwa.Mam dla niego ogromny sentyment i bardzo lubie Lupiego....:)
Razem z Lupusem dziekujemy Wszystkim, ktorzy pomogli temu wspanialemu psiakowi i prosze czestowac sie slodyczami , to dla Was:)

Posted

[quote name='njangu']Z rzeczy praktycznych. Jak w niedzielę od Ciebie wracaliśmy to mrok nas w drodze zastał. Z miesiąc temu zmieniałem żarówki w samochodzie na niby takie super, z efektem xenonów i wogóle miały być rewelacyjne. Zrobiło się ciemno, a tu "ki czort" nic nie widzę. Zatrzymaliśmy się. Przetarłem reflektory. Kurde, dalej nic nie widzę. Jechaliśmy ciągle 50km/h żeby nikogo nie rozjechać.
Przeglądam ostatnio test żarówek w Auto Świecie, a tu moje rewelacyjne "oczy samochodowe" są na ostatnim miejscu w długim rankingu z dopiskiem "omijać szerokim łukiem". K... te żarówki były wcale nie tanie. Banda marketowych oszustów.
Wczoraj, drogą kupna nabyłem nowe zaje...ste żarówki. Teraz z przodu jest elektrownia. Hamulce zrobione....Lupino będzie jechał tak bezpiecznie jak tylko się da.

Njangu mam taką nadzieję, bo jeśli nie to........:mad::lol:..........jedźcie ostrożnie!

Ellig Lupus na pewno nie zapomni o Was - tyle ciepełka i serduszka otrzymał:) będziemy częstymi bywalcami forum....również zapraszamy do Makowa:) :) w odwiedziny:)

Gdy tylko Lupusek będzie chciał, odwiedzi swoje dobre Ciotki :fadein:

Posted

Już jutro... Dziś w drodze do pracy rozmawialiśmy z Mężem o nim, wspominaliśmy dzień, w którym pojawił się w naszej wsi, a potem naszą podróż do Łodzi, gdy na skutek wielogodzinnego załatwiania spraw tak, by uniknął schronu, już w Łowiczu padła mi komórka ;) No i o tym jak mu się teraz będzie wiodło. Sławek mówił, że trochę szkoda, że nie będzie miał ogródka, ale szybko sam siebie skorygował, bo jedyną różnicą pomiędzy tym, co ma teraz a tym, co będzie od jutra będzie to, że zamiast kojca będzie miał mieszkanie (co do komfortu temperatury panującej w obu miejscach zdania są podzielone ;)), ale największą i NAJWAŻNIEJSZĄ różnicą będzie to, że jak już człowiek będzie, to będzie - tylko z nim i tylko dla niego. Tego właśnie ten pies potrzebuje najbardziej. A poza tym będzie ganiał w Makowie tak, jak ganiał u Donki (po pewnym czasie, oczywiście, gdy już będzie można go bezpiecznie spuścić ze smyczy) ;)
Jutro... już się nie mogę doczekać! :)

Posted

Nutusia temperaturę będziemy regulowali:) najpierw Lupus będzie musiał poznać nowe miejsce....pokażę mu Maków, oprowadzę po wszelakich psich kątach:) ....na pewno nauczy się ładnie chodzić na smyczy a z czasem biegać swobodnie (na początek dłuuuuga linka:) ).......nie zapewnię ogródka Lupusowi, wiem, że byłoby lepiej dla Lupiego gdyby mógł hasać sobie po ogrodzie....ja w zamian mogę zaoferować siebie i swój czas:) :) :) i duuuuuuuuuużo miłości:loveu::loveu::loveu::loveu:

Obroża, smycz, miseczki, karma kupione:mdrmed::mdrmed:.....adresówka jeszcze nie dotarła, mam nadzieję, że jutro szanony Pan Listonosz przyniesie przesyłkę bo jak nie to:-x a sznowny kurier dowiezie karmę:???::???:

koleżanki śmieją się, że to prawie jak wyprawka dla dziecka:D:D

Posted

Pani Edyto - ja absolutnie nie uważam, że ogród jest Lupusowi niezbędny do życia. Jemu niezbędny jest CZŁOWIEK. I właśnie go znalazł! :)

Dominik, wypij jakąś kawkę u Donki (może na bułeczkę się też załapiesz ;)), bo w środku nocy wstałeś! :) Ale co tam - adrenalina Cię będzie trzymać - jak mnie w drodze na Maraton ;) A wracając, będziemy Ci z Kamilą... śpiewać! :)

Posted

Już za chwileczkę, już za momencik... piątek z Lupusem zacznie się kręcić! ;)
Moje rówieśniczki z pewnością pamiętają "Piątek z Pankracym" - a dziś mamy piątek z Lupusem! :)