Nutusia Posted November 2, 2011 Posted November 2, 2011 Elegancik w białym żabocie! ;) Do domu spadaj, na salony!!!!!!!!!! Quote
nicolaczek Posted November 2, 2011 Posted November 2, 2011 O kuźwa jaki mega filmik!!!! :D nie widziałam go wcześniej bo mi się nie wyświetlał w pracy! Dobra to dzisiaj robię mamuśce wieczór kinowy ;) Quote
bea100 Posted November 2, 2011 Posted November 2, 2011 Piękny jest Spajkuś i super po prostu, żeby jeszcze tak DOM :cool1: Quote
Donka5 Posted November 3, 2011 Posted November 3, 2011 Proszę o karmę dla Spajkiego .Nie dostałam w pażdzierniku.....a więc za pażdziernik i na listopad. Quote
mala_czarna Posted November 3, 2011 Author Posted November 3, 2011 Donka5 napisał(a):Proszę o karmę dla Spajkiego .Nie dostałam w pażdzierniku.....a więc za pażdziernik i na listopad. Jutro zamówię na Allegro. Przepraszam, ale ja nie mam nawet teraz czasu wchodzić na Dogo, bo straszny sajgon w robocie. Donka, pisz po prostu wcześniej, jak już się karma będzie kończyć ;) Quote
mala_czarna Posted November 3, 2011 Author Posted November 3, 2011 Obraczus, dziękuję za wstawienie zdjęć. Spajk jak zwykle ślicznie wyszedł. Nicolaczku, to jest mega łagodny wielkopies! Quote
Donka5 Posted November 3, 2011 Posted November 3, 2011 mala_czarna napisał(a):Jutro zamówię na Allegro. Przepraszam, ale ja nie mam nawet teraz czasu wchodzić na Dogo, bo straszny sajgon w robocie. Donka, pisz po prostu wcześniej, jak już się karma będzie kończyć ;) Dobrze,dobrze...ja też ciągle zaganiana jestem.Dlatego rozumiem:-) Quote
mala_czarna Posted November 8, 2011 Author Posted November 8, 2011 2 worki karmy już powinny dojść. Jutro zrobię rozliczenie. Quote
obraczus87 Posted November 9, 2011 Posted November 9, 2011 Donka, dotarla karma dla Spajka ??:) Quote
mala_czarna Posted November 9, 2011 Author Posted November 9, 2011 Wobec sytuacji jaka zaistniała z Foczką (powrót do hotelu z DS), nie mogę niestety podzielić pieniędzy Foczkowych na Spajka, nawet chłopaczki od Kini u Astaroth nic nie dostaną, bardzo mi przykro :( Quote
Atomowka Posted November 9, 2011 Posted November 9, 2011 Kama to nie Twoja wina więc się nie przejmuj Co do Spajkolińskiego mam nadzieję,że jak najszybciej chłopak pojedzie do nowego domu Cały czas trzymam kciuki za to Kama czy mogłabyś powiedzieć czy ja mam wpłaconą deklarację dla niego za listopad? Bo szczerze to z Twoich rozliczeń nic nie potrafię zrozumiec:oops: Quote
anita_happy Posted November 9, 2011 Posted November 9, 2011 nicolaczek napisał(a):Kuźwa ale on jest zarąbisty. Kamila: rozliczenie jak najbardziej ok \o/ Niestety sytuacja się komplikuje - moja mama nie jest już taka skora jak na początku do adoptowania Spajka;/ boi się, że się nie przyzwyczai, że będzie agresywny itp. ale ja nie ustaje w namowach - zobaczymy. Spajki nie ma świadomosci, ze jest duzym chłopcem..jest słodkim dzieciakiem ale ma 2 metry wzrostu i duze stopy... dogaduej sie ze wszystkimi psami - nie jest domiante ludzi - KOCHA! jak widac - piłeczki uwielbia.... Jedna moja rada - chcesz dać dom psu - powiedz mamie, ze jedziesz do dentysty i przyjedź z psem... ja tak robie i mam rotacje jako tymczas ostatnio mamie zwiozłam szczyla goldena!!nie chciała oddać, przezyła nawet mega smród w aucie!!!bo pies zabrany ze schroniska fiołkami nie pachnie... płakała jak oddałam psa... to jej wziełam ze schroniska innego DT...ZAPIERAŁA SIĘ, że nie chce już NIC...żadnych psów, ze moje jej starcza... i co...pojechałam do schronu - wziełam psa i przywiozłam...postawiłam w domu i.... mama znowu powiedziała, ze go do adopcji nie odda...a ja juz szukam kolejnego na dt bo ten cudok zabrany już ma potencjalny dom :) oto ON - TREVOR - tez bawił sie ze Spajkim... bo mamy takie sa - jak sie im w drzwiach nie postawi to się nie zdecydują :) moja już beczy, ze Trvora ma oddac i zapowiada, że JUZ NIC NIE WEŹMIE!!! no jak to nie weźmie :))) jak ja już mam 3 kandydatów :) w kłębie mają podobnie ok 60 cm :P Spajki to spoko pies... na smyczy nie ciagnie...do innych psów super...piłeczką sie bawi..ładnie wygląda...a ZA CZŁOWIEKIEM JEST TAK, że w ogień by poszedł...wiec nie mówmy o agresji z jego strony FOCZKA z ds do hotelu..CO TY MÓWISZ>>>> a nasza MufA? ??? ide na fb poczytać bo nie jestem w temacie:(( czyli co - znalazła się??? Quote
nicolaczek Posted November 9, 2011 Posted November 9, 2011 Anita: uwierz mi, że notorycznie mi to chodzi po głowie:) jakbym miała bliżej do Spajka, to na pewno bym to już wcieliła w życie;) mała czarna: o nie! jak to?! dlaczego? biedna Foczka;/ Jeśli chodzi o finanse Spajkiego, to tak jak już ci mówiłam, ja mogę na niego zadeklarować jakąś kwotę miesięcznie, pytanie ile by pomogło? Quote
mala_czarna Posted November 9, 2011 Author Posted November 9, 2011 Anita, ja jestem tak zdechła od wczoraj, że w skrócie powiem tylko tyle: Foczka się znalazła, cała, zdrowa, dzięki dwóm dobrym kobietom, które kochają psy :) Nicolaczek, no daj spokój, ja już widziałam ile Ty płacisz na psy!!! Quote
mala_czarna Posted November 9, 2011 Author Posted November 9, 2011 Atomowka napisał(a):Kama to nie Twoja wina więc się nie przejmuj Co do Spajkolińskiego mam nadzieję,że jak najszybciej chłopak pojedzie do nowego domu Cały czas trzymam kciuki za to Kama czy mogłabyś powiedzieć czy ja mam wpłaconą deklarację dla niego za listopad? Bo szczerze to z Twoich rozliczeń nic nie potrafię zrozumiec:oops: Nie, za listopad nie mam od Ciebie :) Mam od Aga35 i Ewa Marta. Quote
nicolaczek Posted November 9, 2011 Posted November 9, 2011 Ale Spajk ma u mnie specjalne miejsce i priorytet;p I jak widać dodanie dóch bannerków w sygnaturze przekracza moje możliwości ;) Quote
mala_czarna Posted November 9, 2011 Author Posted November 9, 2011 nicolaczek napisał(a):Ale Spajk ma u mnie specjalne miejsce i priorytet;p I jak widać dodanie dóch bannerków w sygnaturze przekracza moje możliwości ;) Deklaracji stałych na Spajka mam 160 zł (odpadł Cajus, rozliczenie w pierwszym poście). Hotel u Donki to 320 zł. No i karmę też kupuję. Quote
black sheep Posted November 9, 2011 Posted November 9, 2011 anita_happy napisał(a): Jedna moja rada - chcesz dać dom psu - powiedz mamie, ze jedziesz do dentysty i przyjedź z psem... ja tak robie i mam rotacje jako tymczas ostatnio mamie zwiozłam szczyla goldena!!nie chciała oddać, przezyła nawet mega smród w aucie!!!bo pies zabrany ze schroniska fiołkami nie pachnie... płakała jak oddałam psa... to jej wziełam ze schroniska innego DT...ZAPIERAŁA SIĘ, że nie chce już NIC...żadnych psów, ze moje jej starcza... i co...pojechałam do schronu - wziełam psa i przywiozłam... bo mamy takie sa - jak sie im w drzwiach nie postawi to się nie zdecydują :) Miałam w życiu straszny rygor, największą dyscyplinę, zawsze musiałam być w domu pół godziny przed zakończeniem dyskoteki szkolnej - nawet jak kończyła się o 20! Żadnych znajomych, tylko nauka, dom, żadnych zwierząt, zeroooooo!!!!!!!! O chomika prosiłam kilka lat! O psa ok 10! W końcu przywiozłam Deniska ze schroniska - 5 lat temu - do dziś mój tata go nie pogłaskał, największy przejaw miłości to jak kilka razy na niego zagwizdał i coś mu tam rzucił. Potem znalazłam przejechaną Majkę... była wojna, ale została... potem znalazłam suczkę wyrzuconą z auta (z powodu ciąży) - była wojna i rozpaczliwe szukanie domu. Ale nikt jej nie chciał, bo brzydka bo to, bo tamto... przeciągało się... została! Teraz mam trzy psy, co prawda muszę CO DZIENNIE wysłuchiwać od taty... ale mama która też była sceptyczna ciągle powtarza " jak myśmy mogli żyć bez naszych dzieci", "dawniej życie było takie smutne"... Dodam, że mam jeszcze kota, dwie świnki i chomika... :) (po drodze był jeszcze kanarek - też przygarnięty;) ) Gdyby mi ktoś kilka lat temu powiedział, że będę mieć tyle zwierzaków - parsknęłabym śmiechem.... Quote
kropka77 Posted November 9, 2011 Posted November 9, 2011 [quote name='mala_czarna']Nie, za listopad nie mam od Ciebie :) Mam od Aga35 i Ewa Marta. Teraz już i od wujka Iwana. Mała czarna- znów mam wór ciuchów (sporo dziecięcych) i trochę chemi. Ale nie cholery nie mam pomysłu jak to Wam dostarczyć. Może macie kogoś w mojej okolicy kto zajmuje się bazakami? Jak zdrowie? Czytałam,że byczyłaś się w sanatorium- pomogło? Pozdrawiam! Quote
Atomowka Posted November 9, 2011 Posted November 9, 2011 mala_czarna napisał(a):Nie, za listopad nie mam od Ciebie :) Mam od Aga35 i Ewa Marta. oK Robię właśnie przelew za listopad i grudzień Kropka może fotki zrób fantów i prześlij Kamili na maila? Quote
anita_happy Posted November 9, 2011 Posted November 9, 2011 black_sheep napisał(a):Miałam w życiu straszny rygor, największą dyscyplinę, zawsze musiałam być w domu pół godziny przed zakończeniem dyskoteki szkolnej - nawet jak kończyła się o 20! Żadnych znajomych, tylko nauka, dom, żadnych zwierząt, zeroooooo!!!!!!!! O chomika prosiłam kilka lat! O psa ok 10! W końcu przywiozłam Deniska ze schroniska - 5 lat temu - do dziś mój tata go nie pogłaskał, największy przejaw miłości to jak kilka razy na niego zagwizdał i coś mu tam rzucił. Potem znalazłam przejechaną Majkę... była wojna, ale została... potem znalazłam suczkę wyrzuconą z auta (z powodu ciąży) - była wojna i rozpaczliwe szukanie domu. Ale nikt jej nie chciał, bo brzydka bo to, bo tamto... przeciągało się... została! Teraz mam trzy psy, co prawda muszę CO DZIENNIE wysłuchiwać od taty... ale mama która też była sceptyczna ciągle powtarza " jak myśmy mogli żyć bez naszych dzieci", "dawniej życie było takie smutne"... Dodam, że mam jeszcze kota, dwie świnki i chomika... :) (po drodze był jeszcze kanarek - też przygarnięty;) ) Gdyby mi ktoś kilka lat temu powiedział, że będę mieć tyle zwierzaków - parsknęłabym śmiechem.... to samo miałam...najpier rybki, które sama ugotowałam bo chcialam aby miały cieplej..potem pare chomików /jednego nawet tata chciał na łapkę na myszy łapac..bo nie wiedział, ze mamy w domu chomiki, a on akurat nawiał..dobrze, ze tata ma ruchyyyyyyyyyyyyyy :)/ potem jakos podstępem pojawił sie w domu PIES - tzn. suczka - jamnik szczota! no i tak się zaczeło :) wyszłam z domu na studia wziełam sobie Teklę...jak jestem na swoim to mam TRZY...a rodzine tak wyedukowałam, że bywa u nas i po 2 DT jak trzeba...popaszczą...ale przezyją:) Tak więc - powodzenia:) SPAJKI Quote
Nutusia Posted November 10, 2011 Posted November 10, 2011 Tak jest - SPAJKI, niech się wreszcie coś "zadzieje"! :) A ja przy okazji zaproszę do mojej nowej lokatorki - zajrzycie, proszę w wolnej chwili... http://www.dogomania.pl/threads/217525-Masza-za-serce-i-dom-odda-ca%C5%82%C4%85-siebie?p=17976574#top Quote
Recommended Posts