Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

mala_czarna napisał(a):
W sam raz kochana dla Ciebie :cool3:
Nawet transport zorganizuję we własnym zakresie :lol:

on jest WIELGACHNY...ale on nie ma tej swiadomosci...
bo ładuje się na kolana:)
i udaje maluszka

Posted

obraczus87 napisał(a):
Wielka szkoda Kama, że na początku były osoby, które bardzo chciały, abyś zabrała Spajka... a teraz.. cóż. Gdyby nie bazarki, to dawno byś utonęła w długach :roll:

W długach to już toniemy, bo te bazarki kiedyś się przecież skończą :roll:

Posted

obraczus87 napisał(a):
Wielka szkoda Kama, że na początku były osoby, które bardzo chciały, abyś zabrała Spajka... a teraz.. cóż. Gdyby nie bazarki, to dawno byś utonęła w długach :roll:

a teraz śledzimy losy psiaka .... ale same już utonełyśmy ...... poszła opóżniona deklaracja

Posted

AGA35 napisał(a):
a teraz śledzimylosy psiaka .... ale same już utonełyśmy ...... poszła opóżniona deklaracja

Super. Dobrze, że Spajkiem sa zainteresowane różne osoby.

Ale ja akurat nie pisałam o Tobie ;) więc nie wiem czemu mnie cytujesz.

Posted

anita_happy napisał(a):
a taki fajny pies...duży, a malusi - jak ciłała sie pieszczocha

Dla mnie to już jest załamka totalna :(
Żadnego telefonu, żadnego meila, nic, NIC!! Na FB co jakiś czas wrzucam go na tablicę moją lub znajomych, pies z kulawą nogą się nim nie interesuje. Szlag mnie trafia, bo to jest naprawdę świetny pies, idealny do odstraszania swoimi gabarytami, a jednocześnie łagodny, przytulaśny, uwielbia dzieci. Nie mam pojęcia co będzie dalej.

Posted

To tak jak z Kapselkiem :-(...
Mogłabym wydrukować trochę ulotek - może gdyby znalazły się osoby mieszkające w okolicy zabudowy jednorodzinnej mogłyby porozwieszać je np. u weterynarzy?...
Albo powrzucać do skrzynek na listy?
Nie wiem, czy to dobry pomysł?

Posted

Tattoi napisał(a):
Ale buzia mu sie postarzała, już nie ma takiego szczeniackiego wyrazu...

Weź mnie jeszcze bardziej dobij z samego rana :mad::evil_lol: Po pierwsze primo, trudno żeby się nie postarzała, jak jegomość niedługo rok w hotelu zaliczy. Po drugie secundo, wszyscy się starzejemy, i z wiekiem tracimy szczeniacki wyraz... twarzy. A po trzecie tertio, weź mnie nie denerwuj :razz:

Posted

Nutusia napisał(a):
Jakie tam "zestarzał"? Chyba raczej... DOJRZAŁ ;) Plakat czy ulotkę mogę zostawić w naszej lecznicy - tam większość ludzi z ogrodami...

Nutusiu, dziękuję :) Każda pomoc na wagę złota!

Posted

Nutusia napisał(a):
W takim razie proszę o plakat z ogłoszeniem ;)

No tu może byc problem, bo ja to mam dwie lewe ręce do zrobienia takiego plakaciku :(
Poproszę pewną Ciotkę, może nie odmówi ;)