Donka5 Posted December 9, 2011 Posted December 9, 2011 U Spajkusia ok.biega z innymi psami ...ma piękne zimowe futro:-)....nadal zachowuje się jak ogromny szczeniaczek:-) Quote
mala_czarna Posted December 11, 2011 Author Posted December 11, 2011 Zapraszam na bazarek dla Spajka :) Tanie filmy + darmowa wysyłka!! KLIK Quote
mala_czarna Posted December 14, 2011 Author Posted December 14, 2011 Ja z zapytaniem takim. Czy ktoś ma jakieś fanty bazarkowe? Miesięcznie brakuje 110 zł deklaracji. To duża suma, a ja mam jeszcze Foczkę w hotelu, na którą również brakuje pieniędzy. Gdyby nie wsparcie bazarkami od Dogomaniaczek, i wpłaty jednorazowe, to już dawno bylibyśmy na dnie. Do kosztów hotelu dochodzi jeszcze karma + odrobaczanie + obroża przeciw kleszczom + szczepienia (niedługo). Bardzo proszę o jakąkolwiek pomoc. Quote
NataZG Posted December 14, 2011 Posted December 14, 2011 Deklaruje 20 zl miesiecznie na Spajkusia, nieduzo ale zawsze do przodu:-) Quote
mala_czarna Posted December 14, 2011 Author Posted December 14, 2011 NataZG napisał(a):Deklaruje 20 zl miesiecznie na Spajkusia, nieduzo ale zawsze do przodu:-) O matko, cuda się zdarzają jednak!!! Czy mogę przesłać PW z numerem konta? Od kiedy zaznaczyć deklarację?? Bardzo dziękuję!!!!!!!! Quote
obraczus87 Posted December 14, 2011 Posted December 14, 2011 Kama ja niestety nie mogę dać stałej, ani jednorazowej w tej chwili :( Quote
mala_czarna Posted December 14, 2011 Author Posted December 14, 2011 obraczus87 napisał(a):Kama ja niestety nie mogę dać stałej, ani jednorazowej w tej chwili :( A przestań! Od Ciebie to bym złotówki nie wzięła! :) Quote
NataZG Posted December 14, 2011 Posted December 14, 2011 mala_czarna napisał(a):O matko, cuda się zdarzają jednak!!! Czy mogę przesłać PW z numerem konta? Od kiedy zaznaczyć deklarację?? Bardzo dziękuję!!!!!!!! Wysylaj i deklaracja od tego miesiaca:-)))) Quote
Nutusia Posted December 15, 2011 Posted December 15, 2011 Kama, podzielę się fantami bazarkowymi bardzo chętnie ;) Część nawet obfocona chyba... Quote
mala_czarna Posted December 15, 2011 Author Posted December 15, 2011 Nutusia napisał(a):Kama, podzielę się fantami bazarkowymi bardzo chętnie ;) Część nawet obfocona chyba... O kurka, same dobre wieści z rana :) Nutusia, pięknie dziękuję! :loveu::loveu: Quote
Nutusia Posted December 15, 2011 Posted December 15, 2011 Nie ma za co! Daj tylko znać jak byśmy się mogły umówić na przekazanie ;) Quote
mala_czarna Posted December 15, 2011 Author Posted December 15, 2011 Nutusia napisał(a):Nie ma za co! Daj tylko znać jak byśmy się mogły umówić na przekazanie ;) Już Ci piszę PW :) Quote
Wadercia Posted December 15, 2011 Posted December 15, 2011 U mnie z bazarku zebralo sie cos okolo 100 zł. Niestety wpadly mi dodatkowe zmiany w pracy wiec narazie niemoge tego rozliczyc :( Quote
mala_czarna Posted December 15, 2011 Author Posted December 15, 2011 wadercia napisał(a):U mnie z bazarku zebralo sie cos okolo 100 zł. Niestety wpadly mi dodatkowe zmiany w pracy wiec narazie niemoge tego rozliczyc :( Spoko, mamy czas jeszcze :) Wielkie dzięki za bazarek! Quote
mala_czarna Posted December 16, 2011 Author Posted December 16, 2011 Doszła deklaracja od NataZG. Bardzo dziękuję :) Zapiszę na grudzień. Zapłaciłam również za hotel. Uzupełnione wszystko na pierwszej stronie. Quote
bea100 Posted December 16, 2011 Posted December 16, 2011 Ja też napiszę skromnie, że zaczęłam zbierać kolejne fanty na obu chłopaków (Spajka i Bochusia) skoro tak fajnie nam poszło w Tik-tak'u ;), ale bazarek zapewne po Świętach dopiero Ci zgłoszę, mam " na początek" ale mało i niech się dozbiera jeszcze... Quote
mala_czarna Posted December 17, 2011 Author Posted December 17, 2011 bea100 napisał(a):Ja też napiszę skromnie, że zaczęłam zbierać kolejne fanty na obu chłopaków (Spajka i Bochusia) skoro tak fajnie nam poszło w Tik-tak'u ;), ale bazarek zapewne po Świętach dopiero Ci zgłoszę, mam " na początek" ale mało i niech się dozbiera jeszcze... Dzięki, Beatko!! :) Przed świętami pewnie i tak bym nie zdążyła wysłąć, a poczta działa pewnie teraz na wysokich obrotach ;) Quote
mala_czarna Posted December 18, 2011 Author Posted December 18, 2011 [SIZE=4]Zapraszam na super bazarek książkowy!! Książeczki dla Spajka podarowała nam ag2709 :loveu: Klik!! [SIZE=4] Na bazarku książki nie tylko dla dorosłych, ale również dla dzieci! Quote
mala_czarna Posted December 18, 2011 Author Posted December 18, 2011 Przy okazji przypominam, że dzisiaj kończymy bazarek z taniutkimi filmami i darmową wysyłką!! Klik!! Quote
mala_czarna Posted December 19, 2011 Author Posted December 19, 2011 Dzisiaj zamówiłam na Allegro karmę dla Spajka. Jak zwykle, 20 kg Canun Dog Sport, ale niestety zdrożała. Zapłaciłam 89,90. Tutaj link do Allegro: http://allegro.onet.pl/karma-canun-dog-sport-20kg-gratis-prezent-i-kurie-i1926000949.html Quote
Wadercia Posted December 19, 2011 Posted December 19, 2011 a na ile taka karma wystarcza Spajkusiowi? :) Quote
mala_czarna Posted December 19, 2011 Author Posted December 19, 2011 wadercia napisał(a):a na ile taka karma wystarcza Spajkusiowi? :) Miesiąc, czasem ciutkę więcej, ale to wielkie psisko jest, więc niestety zjeść potrzebuje sporo :) Quote
Wadercia Posted December 19, 2011 Posted December 19, 2011 to jesli w nastepnym miesiacy wciaz nie bedzie mial domku to stawiam mu karme ;) Quote
mala_czarna Posted December 19, 2011 Author Posted December 19, 2011 wadercia napisał(a):to jesli w nastepnym miesiacy wciaz nie bedzie mial domku to stawiam mu karme ;) Ciotka, dzięki!! :) :) Quote
mala_czarna Posted December 22, 2011 Author Posted December 22, 2011 Donka, czy karma dotarła?? Quote
Recommended Posts