Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ja z zapytaniem takim. Czy ktoś ma jakieś fanty bazarkowe? Miesięcznie brakuje 110 zł deklaracji. To duża suma, a ja mam jeszcze Foczkę w hotelu, na którą również brakuje pieniędzy. Gdyby nie wsparcie bazarkami od Dogomaniaczek, i wpłaty jednorazowe, to już dawno bylibyśmy na dnie. Do kosztów hotelu dochodzi jeszcze karma + odrobaczanie + obroża przeciw kleszczom + szczepienia (niedługo). Bardzo proszę o jakąkolwiek pomoc.

Posted

NataZG napisał(a):
Deklaruje 20 zl miesiecznie na Spajkusia, nieduzo ale zawsze do przodu:-)

O matko, cuda się zdarzają jednak!!! Czy mogę przesłać PW z numerem konta?
Od kiedy zaznaczyć deklarację??
Bardzo dziękuję!!!!!!!!

Posted

mala_czarna napisał(a):
O matko, cuda się zdarzają jednak!!! Czy mogę przesłać PW z numerem konta?
Od kiedy zaznaczyć deklarację??
Bardzo dziękuję!!!!!!!!

Wysylaj i deklaracja od tego miesiaca:-))))

Posted

Nutusia napisał(a):
Kama, podzielę się fantami bazarkowymi bardzo chętnie ;) Część nawet obfocona chyba...

O kurka, same dobre wieści z rana :)
Nutusia, pięknie dziękuję! :loveu::loveu:

Posted

wadercia napisał(a):
U mnie z bazarku zebralo sie cos okolo 100 zł. Niestety wpadly mi dodatkowe zmiany w pracy wiec narazie niemoge tego rozliczyc :(

Spoko, mamy czas jeszcze :)
Wielkie dzięki za bazarek!

Posted

Ja też napiszę skromnie, że zaczęłam zbierać kolejne fanty na obu chłopaków (Spajka i Bochusia) skoro tak fajnie nam poszło w Tik-tak'u ;), ale bazarek zapewne po Świętach dopiero Ci zgłoszę, mam " na początek" ale mało i niech się dozbiera jeszcze...

Posted

bea100 napisał(a):
Ja też napiszę skromnie, że zaczęłam zbierać kolejne fanty na obu chłopaków (Spajka i Bochusia) skoro tak fajnie nam poszło w Tik-tak'u ;), ale bazarek zapewne po Świętach dopiero Ci zgłoszę, mam " na początek" ale mało i niech się dozbiera jeszcze...

Dzięki, Beatko!! :)
Przed świętami pewnie i tak bym nie zdążyła wysłąć, a poczta działa pewnie teraz na wysokich obrotach ;)