Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Ewa Marta']Wpłaciłam swoją deklarację za grudzień:-) Nie rozumiem, dlaczego nikt nie wypatrzył Spajkusia:-(
Dziękuję Ewunia.
No nie wiem czemu nikt nie wypatrzył Spajka. Jakieś fatum nad nim wisi, albo po prostu ja nie mam ręki do ogłoszeń.
Niedawno zabrałam z DS Foczkę z Ostrowi. Tak się cieszyłam, że w końcu znalazła dobry dom, a tu taki klops wyszedł.

[quote name='Atomowka']Kamila czy Spajk by się tu nadawał ?
http://www.dogomania.pl/threads/218669-Szukam-du%C5%BCego-psa-suki-zachodniopomorskie

Napisałam tam ;)

Posted

bea100 napisał(a):
Mała_czarna, mam trzy nowe fajne fanty na bazarek, jak się powiedzie licytacja- będzie na Kiltix dla Spajka!
Czekam na Ciebie kochana! Jestem w domu. Dzwoń :)

Dzięki Beatko! :)
Zadzwonię za 2 godzinki, dobrze? Bo mnie ganiają w pracy :angryy:

Posted

Ciotka Obraczus zapłaciła 10 zł za ogłoszenia Spajka. No i siedzi ta ciotka w domu, i nic kurcze nie mówi!! Marta, bardzo Ci dziękuję, bo myslałam, że będę musiała nadwyrężyć już i tak skromne fundusze Spajkolińskiego!! :loveu::calus:

Posted

[quote name='ag2709']Wpłaciłam 100 zł dla Spajkuśka (mikołajki w końcu idą :) )[/QUOTE]

Matko kochana, ale mi niespodziankę zrobiłaś!!! Bardzo dziękuję! :) :)

[quote name='bea100']Fanty odebrane, teraz czekam na bazarek i na linka od mała_czarna, będę pomagała podnosić[/QUOTE]

Fanty odebrane i obfocone, ale bazarek jednak jutro będzie. Beatko, bardzo Ci jeszcze raz dziękuję, bo są naprawdę śliczne :)

Posted

[quote name='wadercia']nie ma za co, moze jeszcze dokupic psiakowi jakispakiet ogloszen? Czy mial jakies wciagu ostatnich dwoch tygodni?[/QUOTE]

Już niedługo będą ogłoszenia dla Spajkusia, bo wykupiłam mu na bazarku ogłoszeniowym :)

Posted

Porównywałam cenę kiltixa dla Spajka na allegro i na Krakvecie. Na Allegro, łącznie z przesyłką, cena jest praktycznie taka sama. Jutro będę na Białobrzeskiej, podejdę do weta i sprawdzę ceny, bo mnie się wydaje, że jak kupowałam kiltixa dla średnich psów (moja Frocia), to ceny były znacznie niższe niż Allegro i Krakvetu.

Obraczus, a gdzie można Preventic kupić? To jest ponownie w sprzedaży??

Posted

Z bazarku zegarkowego zebraliśmy kwotę 180 zł. Bochnarek podzielił się po połowie, w związku z czym na konto Spajkusia wędruje 90 zł. Zasadniczo to finanse Spajka są kiepskie niestety. Po dopisaniu 90 zł na koncie będzie 510 zł, z czego: 320 hotel (już niedługo trzeba zapłacić), kiltix (około 55 zł), i Donka mi pisała, że niedługo karma się kończy.
Co miesiąc brakuje 190 zł stałych deklaracji.

[B]Zakończony bazarek -----> [COLOR=red][URL="http://www.dogomania.pl/threads/218916-Tik-tak-tik-tak%21%21-Ratuj-Bochnara-i-Spajka%21%21-Do-10-grudnia%21%21"]KLIK[/URL][/COLOR][/B]

Posted

Dziękuję mała_czarna za tak piękne poprowadzenie (najszybszego) Tik-tak bazarku :)
Uzyskane kwoty są nadspodziewanie duże i bardzo mnie cieszy, że mogłam pomóc obu pieskom :)