Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

jola_li napisał(a):
Moja córka może wydrukować plakacik, ale dopiero jak wróci z wyjazdu, czyli po przyszłej niedzieli.

Jolu, dziękuję :)
Myślę, że Spajkowi to nie zrobi różnicy. Nie ma chłopak szczęścia, a tak bardzo mu potrzebny dom :(

Posted

Zapłaciłam Donce za hotel. Niestety znowu ze sporym opóźnieniem. Rozliczyłam jeden bazarek, bo w przeciwnym razie nie byłoby niestety z czego zapłacić. W kolejce do rozliczenia jeszcze dwa bazarki, ale jak dalej ujedziemy to bladego pojęcia nie mam...

Posted

Widziałam wczoraj chłopaka przez chwilę - radośnie mnie obszczekał, gdy zawołałam go po imieniu... Ludzie są bez gustu, bez mózgu, bez serca - ogólnie... beznadziejni! :(

Posted

Nutusia napisał(a):
Widziałam wczoraj chłopaka przez chwilę - radośnie mnie obszczekał, gdy zawołałam go po imieniu... Ludzie są bez gustu, bez mózgu, bez serca - ogólnie... beznadziejni! :(

Oooo, byłaś u Donki? :)
Szkoda mi go strasznie, tyle czasu już siedzi w hotelu, a to taka duża ciapa, która bardzo potrzebuje kontaktu z człowiekiem. Kurcze, może on lepszych zdjęć potrzebuje? Lepszej reklamy? Wadercia mu takie piękne Allegro zrobiła, i też zero odzewu :shake:

Posted

wadercia napisał(a):
a gdzie przebywa psiak? to policytuje sesje zdjeciowa moze dla niego ? :D zawsze to jakies nowe zdjecia.. :D

No niestety kawałek od Wawki. To jest około 7 km przed Białobrzegami Radomskimi.

Posted

Nutusia napisał(a):
Byłam u Donki po Lupusa przecież, bo "biegł" maraton ;)
Spajka widziałam odprowadzając Lupiego do boksu. Iwonki nie było, bo jej Ola w szpitalu :(

Wiem, wiem, fotki widziałam. Pięknie wyszedł Lupus na tych zdjęciach :)
Przykro mi z powodu córki, mam nadzieję,że to nic powaznego?

Posted

Donka5 napisał(a):
Spajki nic sobie nie robi z tego ,że na jego wątku cisza....biega jak szalony,bawi się z innymi psami.....cieszy się piękną jesienią.

Chciałabym powiedzieć, że się cieszę, ale jakoś tak smutno mi. Nie mam telefonów żadnych o Spajka, nikt się nim nie interesuje. 7 października wyjeżdżam, nie będę mieć raczej dostępu do internetu, ale postaram się przed wyjazdem uregulować zapłatę za hotel.

Posted

Kto ma ogłoszenie w rozdzielczości 300 ppi :-)?
Będę prosiła o przesłanie na maila.
Ile chcielibyście mieć wydrukowanych? Za dużo córka nie będzie mogła i tylko na cienkim papierze.
Ale za czas jakiś może być powtórka ;-).

Posted

[quote name='jola_li']Kto ma ogłoszenie w rozdzielczości 300 ppi :-)?
Będę prosiła o przesłanie na maila.
Ile chcielibyście mieć wydrukowanych? Za dużo córka nie będzie mogła i tylko na cienkim papierze.
Ale za czas jakiś może być powtórka ;-).[/QUOTE]

Ja to się nawet nie znam na tej rozdzielczości Jolu :(
Ile wydrukowanych ogłoszeń? Tylko tyle, ile córka będzie mogła, co doskonale rozumiem. I bardzo proszę podziękować w moim imieniu! :)

Posted

[quote name='Kinia1984']ja nnie wiem o co chodzi...spajk to taki piekny pies...nie martw się mala_czarna moje chlopaki juz 2 lata w hotelu i jeden telefon od maniaczki pisu tylko....[/QUOTE]

Też tego nie rozumiem, serio. Przecież ludzie mają domy jednorodzinne, spore tereny, ogródki, Spajk byłby ochroniarzem I klasa. Oczywiście do momentu gdyby ktoś go ciachem nie poczęstował, kiełbaską, no ale przecież o tym nikt nie musi wiedzieć ;)

Posted

[quote name='nicolaczek']Heloł!
Rozpropaguje Spajka u mnie w pracy i wśród znajomych, może ktoś się zainteresuje. PRZECUDNY jest!
Pozdro:)[/QUOTE]

Dzięki kochana ;) Pokazuj, nagłaśniaj, może komus się dziadzisko spodoba!:)