Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Mała_czarna i wszystkie cioteńki na tym wątku:

życzę pięknych Świąt oraz Dosiego 2012 Roku,
oby był radosny a Spajkusiowi i Foczce (i innym bezdomniakom) przyniósł nareszcie wymarzone domy, na jakie zasługują...
pozdrawiam świątecznie i najcieplej
bea100

[FONT=Tahoma][/FONT][FONT=Arial][/FONT]
[FONT=Calibri] [/FONT]
[FONT=Calibri] [/FONT]

Posted

Beatko, bardzo dziękuję za życzenia :)
Tobie też wszystkiego najlepszego, zdrowych, spokojnych i wesołych Świąt, nie tylko dla Ciebie, ale również dla całej rodziny!! :)
I wszystkim Ciotkom odwiedzającym Spajkusia życzę tego samego. :)

Posted

Tak jest! Nadzieja umiera ostatnia! Przypomnij sobie jak długo np. Amigo na dom czekał. Ale się... doczekał! Spajkoliński, zrób sobie noworoczne postanowienie, że do wiosny domek wywęszysz, dobra?... ;)

Posted

Wszystkim Ciotkom odwiedzającym Spajkusia życzę szampańskiej zabawy, i samych szczęśliwych dni w nadchodzącym roku. I żeby Wasze psie pociechy, nie tylko te własne, ale te w hotelach, czekające na nowy dom, na swojego człowieka, były w końcu szczęśliwe! ;):loveu:

Posted

Mała_czarna: mam super nowe zabawki/fanty dla dzieciaków ale nie tylko na kolejny bazarek dla naszych dwóch chłopaków- bogato tego bo Pan Bogdan z hurtowni nie zawiódł i tym razem!- czekam na Ciebie z TZtem bo spora torba :)

Posted

Beatko, to może ciężarówkę zamówić?? ;) :)
Czy w sobotę mogę podjechać?
Już się cieszę i na spotkanie, i na fanty z bazarku.
Proszę uściskać ode mnie Pana Bogdana, a Ciebie to ja już osobiście wyściskam!!

Posted

Mała_czarna- sobota to super będzie :) Czekam na Twój telefon to się namówimy co do godzinki.
Nie, to (niestety) nie jest "ciężarówka fantów"- tylko wielka torba (to zabawki, w pudełkach i opakowaniach- ale nie jakiś ciężar) ;)

Posted

Witam. Deklaruje dla pieska 10 PLN. miesięcznie, Zyczę w nowym roku wytrwałości i konsekwencji w działaniu . Każde wejście na wątek , każde oglądane ogłoszenie to dobra energia wysyłana psu, która w końcu zmaterializuje się czymś dobrym dla psa .To nie magia to prawa fizyki kwantowej. Nie wolno wątpić ani przez moment bo to przeciwstawna/ zła energia/. Nie należy tęż nerwowo wyczękiwąć na domek ,bo możemy blokować energie . Nic nie przynosi tak dobrych rezultatów jak zwykła pewność siebie i lekkie podejście do tematu Dotyczy to wszystkich aspektów naszego życia.

Posted

mala_czarna napisał(a):
Hotel (od 16 październik do 16 listopad) - 320 zł
Stan konta na 13.12.2011 r. = 560 zł

Hotel (od 16 listopad do 16 październik) - 320 zł
karma (20 kg) - 89,90
Stan konta na 3.01.2012 r. - 270 zł

A to jest bardzo ciekawy zapis w rozliczeniach;-)