mala_czarna Posted November 10, 2011 Author Posted November 10, 2011 [quote name='kropka77']Teraz już i od wujka Iwana. Mała czarna- znów mam wór ciuchów (sporo dziecięcych) i trochę chemi. Ale nie cholery nie mam pomysłu jak to Wam dostarczyć. Może macie kogoś w mojej okolicy kto zajmuje się bazakami? Jak zdrowie? Czytałam,że byczyłaś się w sanatorium- pomogło? Pozdrawiam! Pomogło, jak umarłemu kadzidło :) Kręgosłup nasuwa mnie bardziej niż przed operacją. Zapytałam pana doktora dlaczego boli, i dostałam jasną i krótką odpowiedź: musi boleć!! Kropka, a może gdzieś w Jankach się spotkamy? Na zakupy jakieś większe nie będziesz jechać? ;) Bardzo Ci dziekuję za te wszystkie poprzednie fanty bazarkowe!! Quote
kropka77 Posted November 10, 2011 Posted November 10, 2011 No, może masz rację i Janki to jest pomysł. Ale jak Ty to masz zamiar dotachać do domu? Tylko mi nie mów, że autobus i "pięta palce"! I za co Ty wariatko mi dziękujesz? To ja winnam Ci podziękowania za bazarki- sama nie daję rady w ten sposób pomagać. P.S. U mnie na wsi jest świetna klinika rehabilitacji kręgosłupa ( Nowy Dwór). Często obsługuję kuracjuszy, opinie mają o niej naprawę świetną. Tanio nie jest, ale stawiają naprawdę ciężkie przypadki na nogi. Quote
mala_czarna Posted November 10, 2011 Author Posted November 10, 2011 Mnie nie postawią, to choroba zwyrodnieniowa. Chciał nie chciał, za jakiś czas kolejna operacja. Napisz mi na PW kiedy te Janki byłyby możliwe, zaangażuję kogoś znajomego po odbiór! :) Quote
kropka77 Posted November 11, 2011 Posted November 11, 2011 Niestety ja jak zwykle zarobiona- a le to już ostatnie tygodnie i za chwilę trochę luzu będę mieć. Najwcześniejszy termin to 26. Ale mam kumpelę, która często jeździ do Wawki- może uda mi się jej podrzucić paczkę. Będę coś wiedzieć w tygodniu. Uściski od nas dla Spajkola! Mamy szanse na banerek? Jeśli już gdzieś się pojawił, to sorki ale mam dosłownie parę minut dziennie na neta... Quote
ag2709 Posted November 14, 2011 Posted November 14, 2011 Mam nadzieję, że moje pieniążki doszły? Buziaki dla Spajka! Quote
mala_czarna Posted November 14, 2011 Author Posted November 14, 2011 Dostałam deklaracje od ag2709 (150 zł za sierpień, wrzesień, październik, listopad i grudzień) :) Mam nadzieję, że się nie pomyliłam? Od Atomowki 20 zł i od kropka77 - 20 zł. Bardzo dziękuję!! Quote
ag2709 Posted November 14, 2011 Posted November 14, 2011 W grudniu zrobię oddzielną wpłatę ;) chciałam sprawić małą nadwyżkę jako zadośćuczynienie za opóźnienie :) Quote
mala_czarna Posted November 14, 2011 Author Posted November 14, 2011 ag2709 napisał(a):W grudniu zrobię oddzielną wpłatę ;) chciałam sprawić małą nadwyżkę jako zadośćuczynienie za opóźnienie :) Oj to ja pięknie dziękuję :) Quote
mala_czarna Posted November 15, 2011 Author Posted November 15, 2011 No i rok niedługo będzie jak Spajk w hotelu :( Quote
bea100 Posted November 16, 2011 Posted November 16, 2011 Bardzo mnie to smuci...ale nie wolno tracić nadziei Quote
mala_czarna Posted November 16, 2011 Author Posted November 16, 2011 bea100 napisał(a):Bardzo mnie to smuci...ale nie wolno tracić nadziei Nie tracę, tylko strasznie mi szkoda tego słodkiego wielkoluda. Quote
nicolaczek Posted November 17, 2011 Posted November 17, 2011 Ja to już się w ogóle nie wypowiadam, bo mi tak strasznie głupio, że masakra:/ chciałabym, żebyście wiedziały, że nie zaprzestałam starań, ale ciężko z tym, bardzo ciężko;/ mała czarna: deklaruję 50 zeta miesięcznie na Spajkolińskiego, wyślij mi nr konta, na które mogę przelewać. Quote
mala_czarna Posted November 17, 2011 Author Posted November 17, 2011 nicolaczek napisał(a):Ja to już się w ogóle nie wypowiadam, bo mi tak strasznie głupio, że masakra:/ chciałabym, żebyście wiedziały, że nie zaprzestałam starań, ale ciężko z tym, bardzo ciężko;/ mała czarna: deklaruję 50 zeta miesięcznie na Spajkolińskiego, wyślij mi nr konta, na które mogę przelewać. No przestań, tutaj nikt nie ma do Ciebie pretensji!! :) Ja się bardzo cieszę, że poważnie do tego podchodzisz, a nie tak hop-siup, i w domu wielkopies, którego mama być może będzie się bała ;) Spokojnie, znajdziemy mu w końcu domek. Bardzo dziękuję za deklarację, a numer konta już piszę na PW :) Quote
Nutusia Posted November 19, 2011 Posted November 19, 2011 O żadnych pretensjach mowy być nie może - szczególnie, że nie decydujesz za siebie... ;) Ja tam nadal kciuki trzymam! :) Quote
mala_czarna Posted November 20, 2011 Author Posted November 20, 2011 Zapraszam na bazarek dla Spajka i Kundelkową Skarbonkę (po połowie) :) http://www.dogomania.pl/threads/218052-Bi%C5%BCutki-kosmetyki-masa-ksi%C4%85%C5%BCek!-na-Spajka-i-Kundelkow%C4%85-Skarbonk%C4%99-do-30-listopada?p=18040238#post18040238 Quote
nicolaczek Posted November 22, 2011 Posted November 22, 2011 Kura dzięki dziewczyny, że jesteście takie miłe :) i tak mi kwaśno;p nie znoszę czegoś takiego, gdy ktoś najpierw się deklaruje a później nagle łoooooooooooooo ;) no ale dobra dość już o tym. Mała czarna: dostałam nr konta: dzięki! Ale pierwsza deklarację wyślę dopiero po 28 listopada, bo aktualnie moja sytuacja finansowa jest pod zdechłym azorkiem;) Quote
mala_czarna Posted November 22, 2011 Author Posted November 22, 2011 nicolaczek napisał(a): Ale pierwsza deklarację wyślę dopiero po 28 listopada, bo aktualnie moja sytuacja finansowa jest pod zdechłym azorkiem;) Dziękuję, cierpliwie poczekam :) Quote
mala_czarna Posted November 24, 2011 Author Posted November 24, 2011 Zrobiłam przelew za hotel Spajka. Na koncie mamy.... 28 złotych. O matulu :roll: Quote
obraczus87 Posted November 24, 2011 Posted November 24, 2011 Kiepski stan kasy Spajkusia, oj kiepski :( Quote
mala_czarna Posted November 24, 2011 Author Posted November 24, 2011 obraczus87 napisał(a):Kiepski stan kasy Spajkusia, oj kiepski :( Zajrzałam właśnie do kalendarza. Spajk miał założonego Kiltixa 16 kwietnia, czyli w dniu, kiedy od Małgosi wyjeżdżał. 7 miesięcy już minęło, pora na zmianę, a my nie mamy kasy. Quote
obraczus87 Posted November 25, 2011 Posted November 25, 2011 Słyszałam, że lepsza jest obroza Preventic... co nie zmienia faktu, ze kasy brakuje :( Quote
mala_czarna Posted November 29, 2011 Author Posted November 29, 2011 obraczus87 napisał(a):Słyszałam, że lepsza jest obroza Preventic... co nie zmienia faktu, ze kasy brakuje :( Cos tam z bazarku będzie, ale niestety to nie wystarczy. Quote
nicolaczek Posted November 29, 2011 Posted November 29, 2011 Właśnie przesłałam swoją deklarację 50 zeta. A ca to jest Kitlix i ile kosztuje? ;) Quote
mala_czarna Posted November 29, 2011 Author Posted November 29, 2011 nicolaczek napisał(a):Właśnie przesłałam swoją deklarację 50 zeta. A ca to jest Kitlix i ile kosztuje? ;) Dziękuję pięknie za deklarację!!:loveu::loveu: Kiltix to obroża przeciwkleszczowa. Duzo bardziej opłacalna od kropelek, bo zakłada się ja na 6 do 7 miesięcy. Dla dużych psiaków na Krakvecie kosztuje 59,90. Quote
Recommended Posts