Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Domek, na który wcale się nie nastawiamy, cierpliwie czekamy na rozwój wypadków! ;) Będzie dobrze!
Kama, na śmierć zapomniałam o tych fantach na bazarek - za dużo się ostatnio działo. Teraz, jak rozumiem, będziesz wystawiać zabawki. Ale potem zgłoś się do mnie, jak już dojrzejesz do kolejnego kramiku ;)

Posted

Własnie ja nie jadę po te zabawki w sobotę :( Nie mogę. Ale kurna, mam 14 kalendarzy zaprojektowanych z mysla o Spajku i Foczce! Takie trójdzielne, naprawdę fajne. Wystawię je jutro.

Posted

mala_czarna napisał(a):
Własnie ja nie jadę po te zabawki w sobotę :( Nie mogę.

No rozumiem. Szkoda bo się spieszyłam z tym bazarkiem ;)
Mała_czarna: ja nie wiem, który z Twoich psów bardziej potrzebuje kasy na teraz- Spajk czy Foczka?

Posted

[quote name='bea100']No rozumiem. Szkoda bo się spieszyłam z tym bazarkiem ;)
Mała_czarna: ja nie wiem, który z Twoich psów bardziej potrzebuje kasy na teraz- Spajk czy Foczka?

Właściwie to jedno i drugie jest w biedzie. Na Spajka brakuje deklaracji, na Foczkę również (i to duuuużo).
Tutaj wątek Foczki:
http://www.dogomania.pl/threads/201745-Dwie-malutkie-Ostrowianki-prosz%C4%85-o-pomoc-w-zebraniu-deklaracji!!!

Posted

Robiłam nowe zdjęcia,ale sama.....trudna sprawa....Spajki,to wulkan energii...wszystkie rozmazane,albo sam ogon.Jutro poproszę moją córkę o pomoc...i napewno się uda:-)

Posted

Donka5 napisał(a):
Robiłam nowe zdjęcia,ale sama.....trudna sprawa....Spajki,to wulkan energii...wszystkie rozmazane,albo sam ogon.Jutro poproszę moją córkę o pomoc...i napewno się uda:-)

Donka, czekamy w takim razie na zdjęcia ;)
Pisałam Ci miesiąc temu, że trzeba koniecznie zaszczepić Spajka przeciwko wściekliźnie, bo moim zdaniem on miał szczepienia do grudnia. Czy jest taka możliwość, żeby podjechać z nim do weta? Przy okazji warto byłoby go zważyć, bo szczerze mówiąc ja do tej pory nie wiem ile dziad jeden waży.

ag2709 napisał(a):
Jak już pisałam w bazarkowym wątku - Spajkuś uzbierał 119,5 zł z bazarku książkowego :) Pieniążki przelane plus ode mnie 40 zł za styczeń.

Bardzo pięknie dziękuję :)
Jak tylko pieniążki będą na koncie napiszę na wątku Spajkusia (w rozliczeniach) i na wątku bazarkowym :)

Posted

przy okazji wizyty u Donki 5 widziałam Spakjusia, urocze psisko, życze mu by jak najszybciej domek znalazł

cioteczki, odstapię niedrogo karmę Hillsa canin adult chicken około 10 kg ( bo 2 kg mogą być podjedzone) z powodu tego, że mój podopieczny Igor jest alergikiem i jej nie toleruje- szukam psiaka, który jest u Donki5 bo tam też jest dopiero co zamówiona owa karma;-), zapraszam ew. na pw, mam tez zamówione puszki mięsne Bozity i Igor ich nie może tym czasem jeść:shake:

Posted

Czekamy na fotki!!! :)
Biedny ten Spajkuś, tam bym chciała żeby on w końcu dom znalazł, a tu nic, już rok mija.
Z dobrych wiadomości: zakończył się bazarek książkowy, z którego uzbierało się 119,50 zł. Wszystko dzięki ag2709, która podarowała książki. Jeszcze raz bardzo, bardzo dziękuję :) :loveu:

Tu link do bazarku:
http://www.dogomania.pl/threads/219714-Masa-rewelacyjnych-ksi%C4%85%C5%BCek.-Dla-doros%C5%82ych-i-dla-dzieci!!-Do-28.XII.-Dla-Spajkusia!!

Posted

[quote name='bea100']Mała_czarna- czy Ty skarbie o mnie pamiętasz?
Czas mija a pod koniec miesiąca wyjeżdżam i mnie nie będzie przez miesiąc (sanatorium)[/QUOTE]

Bazarek się własnie produkuje!!! Troszkę to potrwa :)

Posted

[quote name='bea100']Super, to czekam na linka, będziemy hopać :)

Beatko, zgodnie z umową, połowa pójdzie na Bochnarka, połowa na Foczkę. Jej finanse są tragiczne. Bardzo proszę, gdybyś chciała żebym coś dopisała do bazarku, w sensie opisu, może innych zdjęć, to napisz. Coś zaradzimy :)

http://www.dogomania.pl/threads/221143-Dziecinny-%28ale-nie-tylko%29-bazarek-dla-Bochnarka-i-Foczki.-Do-30.01.-do-21.00?p=18401253#post18401253

Posted

Waderciu, doszło 124 zł z bazarku książkowego od Ciebie. Bardzo, bardzo dziękuję, i mam prośbę, bo link gdzieś zagubiłam, a muszę wstawić na pierwszą stronę rozliczeń Spajka. Możesz mi tu wkleić? ;)

Posted

U nas niestety sporo się ostatnio popi...ło, więc nadal mogę tylko słać dobrą myśl i parę złotych co miesiąc.
Nie mam jak dojechać do Wawy, aby dowieźć Ci graty na bazarek.
Zresztą miejscowe burki trochę i uszczupliły zapasy...