Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Nutusia']Oni obaj z Lupusem tak się u Donki zadomowili, że ani im w głowie zmieniać adres :([/QUOTE]

Nic mi nie mów. To już drugi hotelik Spajka, a ten bidak nadal bezdomny. Nie mam widać ręki do adopcji.

Posted

[quote name='ag2709']Przelałam 50 zł na lipiec! Buziaki dla Spajka![/QUOTE]

Doszło, dziękuję!!! :)

[quote name='Ewa Marta']Wpłaciłam deklarację za lipiec dla Spajkusia:-) Taki fajny psiak i tak długo na dom czeka:-([/QUOTE]

Dzięki Ewa, już jest na koncie :)

Posted

mala_czarna napisał(a):
Nic mi nie mów. To już drugi hotelik Spajka, a ten bidak nadal bezdomny. Nie mam widać ręki do adopcji.

i dla niego się domek na pewno gdzieś znajdzie :-)

Posted

Od jutra do niedzieli nie będzie mnie w hoteliku. Jade nad morze. Psami będzie zajmował się mój szwagier.Zna psy,wszystko wie.Ja jestem dostępna pod nr,tel.605-112-881

Posted

obraczus87 napisał(a):
Czy ktoś moglby porobić Spajkusiowi nowe ogłoszenia ??

Ja już jakoś przestaję mieć nadzieję, że to cokolwiek pomoże.
Btw. Spaliłam se język na amen!!! ;)

Posted

mala_czarna napisał(a):
Ja już jakoś przestaję mieć nadzieję, że to cokolwiek pomoże.
Btw. Spaliłam se język na amen!!! ;)

Nie kracz, dobrze ?? Pomoże :P

A język - na własne życzenie spaliłaś :)

Posted

Kama czy ten cielak Spajk przypilnowałby domu? znaczy umiał trochę poszczekać?:) bo może bym podesłała znajomej co się waha czy by nie wziąć jakiegoś dużego psa, bo jej dwie małe "córeczki" to każdego wpuszczą za ogrodzenie:)
no i czy by się zgodził z małymi suczkami? i nie rozniósł domu? Bo boję się, żeby nie było tak jak u Gosi - bez gniazdek i klamek;)

Posted

Donka5 napisał(a):
Jestem ,wróciłam...zrobie w najbliżym czasie nowe zdjęcia...może się przydadzą do ogłoszeń...

Z góry dziękuję za zdjęcia :)
Donka, a jak z karmą stoimy? Mam już się martwić, czy jeszcze nie?

Posted

Nutusia napisał(a):
Jakoś niedługo będę jechała do Donki, żeby zawieźć Lupusa na badanie. Gdybyście potrzebowały coś przewieźć dla Spajka - dajcie znać...

Nutusiu, a kiedy będziesz tam jechała??? W tym tygodniu? Może zabrałabym się z Tobą?