Nutusia Posted July 27, 2011 Posted July 27, 2011 Nie, w tym już raczej nie... Wysyłam Ci PW :) Quote
mala_czarna Posted July 27, 2011 Author Posted July 27, 2011 Zapraszam na bazarek dla Spajka!! http://www.dogomania.pl/threads/211881-Absolutny-misz-masz!!!-Dla-Spajka-do-16-sierpnia-do-godz.-21.00?p=17333205#post17333205 Quote
Aldrumka Posted July 30, 2011 Posted July 30, 2011 Dawno nit nie zaglądał, to podniosę czarnulka Quote
Aldrumka Posted August 1, 2011 Posted August 1, 2011 Zrobiłam bazarek dla Spajka, zapraszam serdecznie i proszę o podnoszenie. http://www.dogomania.pl/threads/212188-Koszule-nocne-i-inne-ciuszki-dla-Spajka-do-16.08?p=17365889#post17365889 Quote
mala_czarna Posted August 2, 2011 Author Posted August 2, 2011 [quote name='Aldrumka']Zrobiłam bazarek dla Spajka, zapraszam serdecznie i proszę o podnoszenie. http://www.dogomania.pl/threads/212188-Koszule-nocne-i-inne-ciuszki-dla-Spajka-do-16.08?p=17365889#post17365889 Dziękuję pięknie!!!! Zaraz zajrzę i będę podnosić :) :) Quote
Nutusia Posted August 2, 2011 Posted August 2, 2011 Kama - jedziemy do Donki jutro. Z Wwy wyjeżdżamy o 15-ej. Quote
mala_czarna Posted August 2, 2011 Author Posted August 2, 2011 Nutusia napisał(a):Kama - jedziemy do Donki jutro. Z Wwy wyjeżdżamy o 15-ej. Jadę!!!! :) Już Ci PW piszę! Quote
obraczus87 Posted August 2, 2011 Posted August 2, 2011 Kama, zrób proszę zdjęcia Korze (suni w typie ON-ka). Chociaż kilka fotek. Będę wdzięczna! Quote
mala_czarna Posted August 2, 2011 Author Posted August 2, 2011 obraczus87 napisał(a):Kama, zrób proszę zdjęcia Korze (suni w typie ON-ka). Chociaż kilka fotek. Będę wdzięczna! A nie zje mnie ona? ;) Pewnie, że zrobię. Już wszystko dogadane z Nutusią i Donką; na 100% jutro będę u Spajkusia. Już nawet ucho nabyłam, kostkę, i patyczki :) Quote
obraczus87 Posted August 2, 2011 Posted August 2, 2011 mala_czarna napisał(a):A nie zje mnie ona? ;) Pewnie, że zrobię. Już wszystko dogadane z Nutusią i Donką; na 100% jutro będę u Spajkusia. Już nawet ucho nabyłam, kostkę, i patyczki :) Nie zjeeee :) chyba :D Quote
Nutusia Posted August 2, 2011 Posted August 2, 2011 Eeeee tam - szczęśliwi czasu nie mierzą! :) Quote
mala_czarna Posted August 4, 2011 Author Posted August 4, 2011 Byłam wczoraj w odwiedzinach u Spajka :) Super pies z niego jest, poznał mnie od razu! Przytył, ale nie jest "upasiony", wygląda przepięknie, nawet Nutusia, która zobaczyła go pierwszy raz przyznała, że to kawał psa! Spajkuś na spacery wychodzi z innymi psiakami, jest grzeczny, ale jak biegnie po ogrodzie to jest w stanie staranować na swojej drodze każdą przeszkodę :evil_lol: Zdjęcia kiepskie mi wyszły, ale było straszne słońce, a Spajk też nie potrafi stanąć w miejscu żeby jakoś te fotki w miarę wyszły :roll: Quote
mala_czarna Posted August 4, 2011 Author Posted August 4, 2011 gusia0106 napisał(a):Super to ostanie zdjęcie :) E tam, nie pocieszaj. Fatalnie wyszły te zdjęcia :( Kurczę, jak mi jest go szkoda. Grzecznie na koniec wszedł do siebie, schował się zaraz do budy bo ucho wędzone mu dałam, ale on najchętniej ganiałby cały czas na zewnątrz, i strasznie do człowieka ciągnie. Taki olbrzym kochany. To chyba głupio tak mówić, zwłaszcza jak się generalnie wszystkie psy kocha, ale ja mam wyjątkowy sentyment tylko do dwóch. Do Spajka i Kostki. Nijak mi ta szóstka w Totka nie wychodzi, bo zaraz bym się gdzieś na wieś wyprowadziła i zabrała Spajka ze sobą. Quote
Nutusia Posted August 4, 2011 Posted August 4, 2011 Fajny z niego chłopak, a właściwie... chłop! Toż on wzrostu charta jest! Duże, łagodna i postrzelone cielątko. Fajnie mu na tej "wsi spokojnej, wsi wesołej", ale lepiej, żeby przed zimą domek znalazł... Quote
mysza 1 Posted August 4, 2011 Posted August 4, 2011 Wielkopies fajny :) A na smyczy umie chodzić? Ja się wybiorę do Donki to albo pojedziesz ze mną albo zrobię mu nowe zdjęcia. Mam lustrzankę tylko nie wiem Spajk czy będzie współpracował ;) Quote
mala_czarna Posted August 4, 2011 Author Posted August 4, 2011 gusia0106 napisał(a):Żaby wygrać trzeba grac ;) Gram, ale tylko jak kumulacja jest. Pazerna jestem :cool3: Nutusia napisał(a):Fajny z niego chłopak, a właściwie... chłop! Toż on wzrostu charta jest! Duże, łagodna i postrzelone cielątko. Fajnie mu na tej "wsi spokojnej, wsi wesołej", ale lepiej, żeby przed zimą domek znalazł... No właśnie, bo w przeciwieństwie do Lupusa Spajkuś nie ma tak okazałego futra :( mysza 1 napisał(a):Wielkopies fajny :) A na smyczy umie chodzić? Ja się wybiorę do Donki to albo pojedziesz ze mną albo zrobię mu nowe zdjęcia. Mam lustrzankę tylko nie wiem Spajk czy będzie współpracował ;) Z tą smyczą to jednak kiepsko. Ciągnie się jak jasny piorun:roll: Mysza, ja cały przyszły tydzień mam wolne, więc gdybyś miała czas to chętnie się wybiorę raz jeszcze. Co do chęci współpracy i zdjęć to wyjdą dobrze tylko wtedy jak Spajk będzie bez psiego towarzystwa, bo w przeciwnym razie ciężko go okiełznać :shake: Kilka raz podciąłby mi nogi, musiałam się do parkanu przytulić! On zasuwa jak młody źrebak! Quote
mysza 1 Posted August 4, 2011 Posted August 4, 2011 Ja tylko weekendy na razie, pracuję i już po urlopie. Quote
Recommended Posts