Nutusia Posted August 4, 2011 Posted August 4, 2011 Wczoraj był taki fajny dzień, wszystko się dobrze skończyło - Spajkuś odwiedzony, wybiegany, obfocony, Lupus zoperowany i miewa się dobrze, a dziś... :( http://www.dogomania.pl/threads/212339-Cezar-cie%C5%84-boksera-czy-wywinie-si%C4%99-%C5%9Bmierci Quote
mala_czarna Posted August 4, 2011 Author Posted August 4, 2011 Kochane, bardzo proszę o pomoc. Wykupię Spajkusiowi kolejne ogłoszenia na Dogomaniackim bazarku, ale proszę o radę odnośnie treści. Spajk jest w hotelu od grudnia ubiegłego roku, i oprócz durnego smsa w jego sprawie, nadal cisza. Może potrzebny jakiś wyjątkowo chwytający za serce tekst? Ratunku!! Quote
Nutusia Posted August 4, 2011 Posted August 4, 2011 Wyślij mi Kama na PW tekst, który jest - może coś "zaczaruję" :) Tylko dopiero jutro, bo zaraz jadę z sąsiadką po jej sunię po sterylce. Były komplikacje, Kasia roztrzęsiona i nie chcę, żeby jechała sama. Quote
mala_czarna Posted August 4, 2011 Author Posted August 4, 2011 Nutusia napisał(a):Wyślij mi Kama na PW tekst, który jest - może coś "zaczaruję" :) Tylko dopiero jutro, bo zaraz jadę z sąsiadką po jej sunię po sterylce. Były komplikacje, Kasia roztrzęsiona i nie chcę, żeby jechała sama. Ok :) Wyślę tekst Spajkusia z Allegro, które Agnieszka robiła. Pięknie dziękuję! Quote
bric-a-brac Posted August 5, 2011 Posted August 5, 2011 Ciotki kibicujące bidzie, pomóżcie bazarek małej dla niego podnosić: http://www.dogomania.pl/threads/211881-Absolutny-misz-masz!!!-Dla-Spajka-do-16-sierpnia-do-godz.-21.00 Quote
Donka5 Posted August 7, 2011 Posted August 7, 2011 Spajkuś szaleje na całego:-) uwielbia biegi ze swoimi przyjaciółkami.... Quote
Ewa Marta Posted August 8, 2011 Posted August 8, 2011 Z powodu urlopu, poleciala dzisiaj na konto moja lekko spóźniona miesięczna deklaracja dla Spajkusia:-) Quote
Nutusia Posted August 9, 2011 Posted August 9, 2011 Spajkuś się na pewno ucieszy :) On się ze wszystkiego cieszy - taki typ! :) Quote
mala_czarna Posted August 16, 2011 Author Posted August 16, 2011 Za 20 minut kończymy bazarek dla Spajka. Zajrzyjcie Ciotki, ostatnia szansa! ;) http://www.dogomania.pl/threads/211881-Absolutny-misz-masz!!!-Dla-Spajka-do-16-sierpnia-do-godz.-21.00?p=17451042#post17451042 Quote
bea100 Posted August 18, 2011 Posted August 18, 2011 Jestem :). W domu już ale jeszcze gorzej niemobilna niż przedtem (liczę, że to się powoli zmieni...)...ale się tu melduję i pytam co u Spajka słychać? Quote
mala_czarna Posted August 19, 2011 Author Posted August 19, 2011 bea100 napisał(a):Jestem :). W domu już ale jeszcze gorzej niemobilna niż przedtem (liczę, że to się powoli zmieni...)...ale się tu melduję i pytam co u Spajka słychać? Beatko, u Spajka bez zmian niestety. Telefony nie dzwonią, pomimo wielu ogłoszeń Spajkus nadal bezdomny. Byłam odwiedzić Spajkusia u Donki, ma się świetnie, ale co z tego, jak nadal w hotelu? Zima idzie, a on w kojcu :( Quote
bea100 Posted August 22, 2011 Posted August 22, 2011 Smutne. Wakacje się kończą, może i ogłoszenia ruszą? Quote
obraczus87 Posted August 22, 2011 Posted August 22, 2011 Wydaje mi sie, że Spajkoliński nie ma aktualnych ogłoszeń... Quote
mala_czarna Posted August 22, 2011 Author Posted August 22, 2011 obraczus87 napisał(a):Wydaje mi sie, że Spajkoliński nie ma aktualnych ogłoszeń... Miał, miał, wykupiłam na bazarku, tylko na pierwszej stronie nie wkleiłam linków. Quote
obraczus87 Posted August 22, 2011 Posted August 22, 2011 mala_czarna napisał(a):Miał, miał, wykupiłam na bazarku, tylko na pierwszej stronie nie wkleiłam linków. To ja wtakim razie nie umiem ich znaleźć w necie :( Quote
mala_czarna Posted August 22, 2011 Author Posted August 22, 2011 obraczus87 napisał(a):To ja wtakim razie nie umiem ich znaleźć w necie :( Na dalsze bazarki nie mam pieniędzy dla Spajka. Nie zapłaciłam jeszcze za hotel (powinnam to zrobić 16 sierpnia), a i tak nie mam z czego. Obfociłam już masę ciuchów na bazarek, tylko nijak się zebrać nie mogę żeby to wszystko wymierzyć i opisać. Quote
Nutusia Posted August 22, 2011 Posted August 22, 2011 O matko - mam to samo! Pół pokoju ciuchów, które muszę przede wszystkim... wyprasować! :( O foceniu, mierzeniu i wystawianiu nie wspomnę :( Wczoraj popełniłam bazarek dla dzikiego Ciapka u Kociabanda2 i Njangu (dzięki któremu miałyśmy wycieczkę do Donki :)) i oczy mi weszły za uszy :( Dziś obiecałam wystawić kolejny dla 2 młodziutkich suń, które się marnują w hotelu... Na ten wczorajszy zaproszę przy okazji... http://www.dogomania.pl/threads/213233-Zabawki-breloczki-ciuszki-akcesoria-dla-dzieci-na-dzikiego-Ciapka-w-BDT Quote
mala_czarna Posted August 29, 2011 Author Posted August 29, 2011 Miałam się w weekend zabrać za bazarek, ale wyjechałam :( Muszę się ogarnąć jak najszybciej, bo 7 października wyjeżdżam na prawie miesiąc do sanatorium, a dostępu do neta nie będę miała. Nie wiem już co robić ze Spajkusiem, tyle czasu już w hotelu siedzi, i nie zapowiada się żeby ten stan rzeczy uległ zmianie. Quote
Nutusia Posted August 29, 2011 Posted August 29, 2011 Najaktualniejsze są chyba te z wizytacji małej_czarnej u Donki :) Quote
mala_czarna Posted August 29, 2011 Author Posted August 29, 2011 Zapraszam na bazarek dla Spajka :) http://www.dogomania.pl/threads/213714-Wella-Gilette-Old-Spice-Olay-Pantene-dla-Spajka-do-12.09.-godz.-22.00!!?p=17536332#post17536332 Quote
Wadercia Posted August 29, 2011 Posted August 29, 2011 "Spajki to młody (1 rok), zdrowy i piękny pies. Dlaczego stał się psem bezdomnym? Tego niestety nikt nie wie. Błąkał się samotnie po ulicach i tęsknym wzrokiem wypatrywał swego człowieka. W chwili obecnej Spajki przebywa w awaryjnym domu tymczasowym w Wołominie. Niestety nie może tam zostać długo. Za kilka dni trafi do zimnego i mokrego boksu. Trafi za kraty. Spajki ładnie chodzi na smyczy, zachowuje czystość wokół siebie i ma wspaniały kontakt z innymi zwierzętami. Z racji wieku jest bardzo energiczny i wesoły. Kocha cały świat! Zachwyca swoim pragnieniem kontaktu z człowiekiem. Jest odrobaczony, odpchlony i zaszczepiony. Nie bądź obojętny i podaruj Spajkiemu dom, a On odwdzięczy się bezgraniczna miłością! W sprawie adopcji proszę o kontakt: Tel. 0509-264-862 e-mail: [email protected] Nie wydamy psa na łańcuch!" czy to jest aktualny tekst do goloszen psiaka? Quote
mala_czarna Posted August 29, 2011 Author Posted August 29, 2011 Przesłałam Ci kochana tekst, który Nutusia napisała. Bardzo fajny zresztą :) Nutusiu, bardzo Ci dziękuję, i przepraszam, że tak późno!:oops::oops: Quote
Nutusia Posted August 29, 2011 Posted August 29, 2011 Mnie nie masz za co przepraszać, kochana! Oby Spajkusiowi jak najlepiej posłużył... Quote
Wadercia Posted August 29, 2011 Posted August 29, 2011 http://allegro.pl/spajki-mlody-przytulasny-psiak-szuka-domu-i1795460282.html :loveu: Quote
Recommended Posts