mala_czarna Posted June 4, 2011 Author Posted June 4, 2011 Ta, ja twarda? :) Dzisiaj się odezwała łaskawie sekretarka pana doktora. Ponoć operacja na 100% w przyszłą nadzielę, ale jakoś już nie wierzę. Donka, co ze zdjęciami? Kurcze, ja mam tego mmsa w komórce, ale nie wstawię bo kabelka nie mam :( Quote
Atomowka Posted June 6, 2011 Posted June 6, 2011 Wstawiam fotę Spajkulca, widzę że ryjek ma radosny Quote
mala_czarna Posted June 7, 2011 Author Posted June 7, 2011 Atomowka, bardzo dziękuję! :) A ja dostałam zdjęcia od Donki. Masę zdjęć!!! :) Pięknie Spajkuś wygląda, stęskniłam się za tym wariatem :( Ma nową koleżankę, za którą przepada. Zresztą po fotkach widać, że i ona uwielbia Spajkusia! Quote
mysza 1 Posted June 7, 2011 Posted June 7, 2011 mala_czarna napisał(a):Zrobiłam przelew za hotel Spajka. Od 16 kwietnia do 16 maja :) 320 zł. A karmę mu kupujesz? Quote
mala_czarna Posted June 7, 2011 Author Posted June 7, 2011 mysza 1 napisał(a):A karmę mu kupujesz? Tak, na allegro zamówiłam mu 20 kg jak do Donki jechał, a 40 kg dostał później od koleżanki Ewy Marty :) Quote
Ewa Marta Posted June 8, 2011 Posted June 8, 2011 Spajkuś wygląda rewelacyjnie! I jak fajnie bawi się z sunią:-) Quote
obraczus87 Posted June 13, 2011 Posted June 13, 2011 Kochani Spajk potrzebuje w dalszym ciagu wsparcia finansowego :( Quote
obraczus87 Posted June 15, 2011 Posted June 15, 2011 Spajk potrzebuje wsparcia :( I ogłoszeń.... czy któraś ciotka byłaby w stanie porobić Spajkowi jakieś ogłoszonka?? Quote
Donka5 Posted June 15, 2011 Posted June 15, 2011 Spajki to OGROMNY pieszczoch.Najbardziej jest zadowolony jak właduje się na kolana;-) Quote
bea100 Posted June 16, 2011 Posted June 16, 2011 Kochany Spajkusiu, twoja opiekunka chora a ty przypominaj się na dogo Quote
Atomowka Posted June 17, 2011 Posted June 17, 2011 Donka a może jakieś bardzo szczegółowe info i fotki wrzucisz? Quote
mala_czarna Posted June 17, 2011 Author Posted June 17, 2011 Jestem już u Spajkusia. Przykro mi bardzo, że osoby, które deklarowały wpłaty nadal nie wpłacają i nie odpisują na PW. Nie rozumiem tego. Quote
Agnieszka_K Posted June 17, 2011 Posted June 17, 2011 [quote name='mala_czarna']Jestem już u Spajkusia. Przykro mi bardzo, że osoby, które deklarowały wpłaty nadal nie wpłacają i nie odpisują na PW. Nie rozumiem tego. Kama a ja przed chwilą zasiadłam do allegro Spajkolińskiego:) Powiedz mi czy tekst ten? no i piszemy gdzie teraz jest? i jeszcze mi maila psiowego swojego podaj;) Spajki to młodziutki (ma rok), przesympatyczny, zdrowy i piękny pies. Ma bardzo wesołe usposobienie, kocha wszystkich dookoła i od razu chce to okazywać rzucając się do przytulania:) Jest spragniony miłości i bardzo szuka kontaktu z człowiekiem, pomimo, że ktoś kiedyś go skrzywdził wyrzucając z domu - Spajki błąkał się po ulicy i tęsknym wzrokiem wypatrywał swojego człowieka...Obecnie Spajki przebywa w hoteliku dla zwierząt w Józefowie, gdzie z upragnieniem czeka na swój własny, jedyny dom. Bardzo ładnie chodzi na smyczy i zachowuje czystość. Świetnie odnalazłby się w domu z ogródkiem, gdzie mógłby do woli biegać, choć także mieszkanie w bloku z dłuższymi spacerami nie stanowi dla Spajka przeszkody - najbardziej potrzebna mu osoba, która Go pokocha, a na pewno On odwdzięczy się bezgraniczna miłością! Spajki jest odrobaczony, zaszczepiony i wykastrowany. Kontakt w sprawie adopcji: 663412931 Quote
mala_czarna Posted June 17, 2011 Author Posted June 17, 2011 [quote name='Agnieszka_K']Kama a ja przed chwilą zasiadłam do allegro Spajkolińskiego:) Powiedz mi czy tekst ten? no i piszemy gdzie teraz jest? i jeszcze mi maila psiowego swojego podaj;) Oj z nieba mi spadasz :) Tak, tekst jest ok, można dodać jeszcze info, że Spajkuś po kastracji, że zaszczepiony, odrobaczony, i zabezpieczony przeciw kleszczom. Mój adres meilowy: [email protected]. Tel.: 663-412-931 Quote
Recommended Posts