Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ta, ja twarda? :) Dzisiaj się odezwała łaskawie sekretarka pana doktora. Ponoć operacja na 100% w przyszłą nadzielę, ale jakoś już nie wierzę. Donka, co ze zdjęciami? Kurcze, ja mam tego mmsa w komórce, ale nie wstawię bo kabelka nie mam :(

Posted

Atomowka, bardzo dziękuję! :) A ja dostałam zdjęcia od Donki. Masę zdjęć!!! :) Pięknie Spajkuś wygląda, stęskniłam się za tym wariatem :( Ma nową koleżankę, za którą przepada. Zresztą po fotkach widać, że i ona uwielbia Spajkusia!

Posted

[quote name='mala_czarna']Jestem już u Spajkusia. Przykro mi bardzo, że osoby, które deklarowały wpłaty nadal nie wpłacają i nie odpisują na PW. Nie rozumiem tego.

Kama a ja przed chwilą zasiadłam do allegro Spajkolińskiego:)

Powiedz mi czy tekst ten?
no i piszemy gdzie teraz jest? i jeszcze mi maila psiowego swojego podaj;)

Spajki to młodziutki (ma rok), przesympatyczny, zdrowy i piękny pies. Ma bardzo wesołe usposobienie, kocha wszystkich dookoła i od razu chce to okazywać rzucając się do przytulania:) Jest spragniony miłości i bardzo szuka kontaktu z człowiekiem, pomimo, że ktoś kiedyś go skrzywdził wyrzucając z domu - Spajki błąkał się po ulicy i tęsknym wzrokiem wypatrywał swojego człowieka...Obecnie Spajki przebywa w hoteliku dla zwierząt w Józefowie, gdzie z upragnieniem czeka na swój własny, jedyny dom. Bardzo ładnie chodzi na smyczy i zachowuje czystość. Świetnie odnalazłby się w domu z ogródkiem, gdzie mógłby do woli biegać, choć także mieszkanie w bloku z dłuższymi spacerami nie stanowi dla Spajka przeszkody - najbardziej potrzebna mu osoba, która Go pokocha, a na pewno On odwdzięczy się bezgraniczna miłością!

Spajki jest odrobaczony, zaszczepiony i wykastrowany.
Kontakt w sprawie adopcji: 663412931

Posted

[quote name='Agnieszka_K']Kama a ja przed chwilą zasiadłam do allegro Spajkolińskiego:)

Powiedz mi czy tekst ten?
no i piszemy gdzie teraz jest? i jeszcze mi maila psiowego swojego podaj;)

Oj z nieba mi spadasz :) Tak, tekst jest ok, można dodać jeszcze info, że Spajkuś po kastracji, że zaszczepiony, odrobaczony, i zabezpieczony przeciw kleszczom. Mój adres meilowy: [email protected]. Tel.: 663-412-931