Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Mając na uwadze stan finansów Spajka, oraz to, że ilość rzeczy na bazarek topnieje z dnia na dzień, oświadczam, że Spajk albo wróci do Klembowa, albo ktoś, jeśli wyraża taka chęć, przejmie ode mnie opiekę nad Spajkiem. W grudniu tego roku minie rok odkąd Spajk poszedł do hotelu. Ogłoszenia nadal nic nie dają, zainteresowanie nim jest zerowe. Może znajdzie się ktoś kto w przeciwieństwie do mnie spróbuje znaleźć mu DS, a jeśli nie, pozyskać wsparcie finansowe.

Posted

Z największą frajdą :) :) :)
To może mi przywieziesz rzeczy z bazarku Frania przy okazji? Nie trzeba byłoby wysyłąć, a ja poczekam.

Ja tu jestem u Spajka cały czas, nie piszę bo co tu pisać.

Posted

bea100 napisał(a):
Z największą frajdą :) :) :)
To może mi przywieziesz rzeczy z bazarku Frania przy okazji? Nie trzeba byłoby wysyłąć, a ja poczekam.

Ja tu jestem u Spajka cały czas, nie piszę bo co tu pisać.

Hmmm. Ale ja nie robiłam nigdy żadnego bazarku dla Frania. Nawet nie kojarzę takiego psiaka :)

Posted

Nie przepraszaj!! :)
Dzisiaj do mnie kurier dzwonił, że karma dotrze dopiero jutro bo mu się samochód rozkraczył. Donka już wie, bo dzwoniłam.
Zamówiłam na bazarku ogłoszeniowym ogłoszenia dla Spajka. Jak będą już zrobione to wstawię linki.

Posted

Ewa Marta napisał(a):
Wysłałam dzisiaj opóźnioną deklarację na Spajka. Przepraszam, ale byłam na urlopie, a potem zajmowałam się nowym podopiecznym Kulfonem.

Ewa, Ty mnie za urlop przepraszasz??? :)

Posted

to tez fajne

zabawne

pozytywny jednostek - silny potwornie...
moze zacznijcie mu szukac domu wśród ludzi co sporty uprawiaja..dogtreking..idealny kandydat...

musicie sobie zdjęcia wyostrzyc...dociać...
picasa jest dobra..podrasuje foty.
chłopak jest tak ruchliwy, ze aparat nie nadążał...a programu sportowego nie było

Posted

Anita, wielkie dzięki za zdjęcia!! :) Pięknie wyszedł, ale co się dziwić, jak to jest naprawdę piękny kawał psa!! Mnie nawet na programie sportowym w aparacie te zdjęcia wychodziły zamazane, bo Spajk ma w tyłku owsiki, i nie potrafi usiedzieć nawet minuty na miejscu. No chyba, że jak sie ma jakiegoś smaczka albo ciastko w reku :) Na pierwszym i drugim zdjęciu widać, że jest wieeeelki :)