Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Moja przyjaciółka Ania, która bardzo wspiera wszystkie bidy dookoła zamówiła dla Spajka 40 kg karmy, którą Spajkuś cały czas je:-) 2 20 kg wory zostały zamówione na allegro i podany jest adres do wysyłki, który dostałam od małaj_czarnej smsem:-)
Anuś, dziękuję Ci kochana!!!!!!!

Posted

Ewa, ja chciałam podziękować nie tylko Ani, ale również Tobie, bo pamiętałaś cały czas o nas :) Te 40 kg karmy to jest mega odciążenie Spajkowego budżetu, który nie jest niestety duży. Podziękuj jeszcze raz Ani w imieniu moim i Spajkusia!

Posted

[quote name='mala_czarna']Ewa, ja chciałam podziękować nie tylko Ani, ale również Tobie, bo pamiętałaś cały czas o nas :) Te 40 kg karmy to jest mega odciążenie Spajkowego budżetu, który nie jest niestety duży. Podziękuj jeszcze raz Ani w imieniu moim i Spajkusia![/QUOTE]

To, że nie piszę, nie znaczy, że nie śledzę losów Spajkusia:-) Fajny z niego psiak i mam nadzieję, że szybko znajdzie domek:-)
Karma powinna dojść we wtorek - środę, bo Ania poprosiła o szybka przesyłkę i od razu zapłaciła.
Ani oczywiście podziękuję, choć już kilka razy to robiłam:-)

Posted

[quote name='Donka5']Spajki miał dzisiaj czesanie.Był tym zniecierpliwiony i chętnie przejąłby szczotkę do zabawy,a nie stanie bez ruchu i nuda:-)[/QUOTE]

Dla Spajka czesanie to strata czasu najwyrazniej :)

Posted

Spajk ma teraz taką piękną sierść dzięki Małgosi (Tattoi). Chociaż nie powiem, jak go odwiedziłam po chyba dwóch tygodniach w hotelu to byłam w ciężkim szoku, bo akurat Małgosia zdążyła wtedy tylko jeden bok obrobić :)

Posted

[quote name='Kinia1984']mala_czarna nie wstyd ci ze ta mała dziewczynka ma Spajka na smyczy a Tobą rzucał jak chciał:evil_lol:[/QUOTE]
Ale ona stoi, a ja z nim szłam! :eviltong::eviltong:

Posted

[quote name='Kinia1984']dobra dobra...nie wybielaj się:P nie chcesz się przyznać że Spajk Tobą rządzi:P[/QUOTE]

Dokładnie :D widocznie córcia Donki ma większe siłę perswazji :D

Posted

[quote name='obraczus87']Dokładnie :D widocznie córcia Donki ma większe siłę perswazji :D[/QUOTE]

Jezu, jak ja żałuję, że Cię kiedyś nie pogoniłam z nim na spacer. Oj, cerowałoby się póxniej w domu rajstopki, i kolanka gencjaną paćkało! :eviltong::mad:

Posted

[quote name='mala_czarna']Jezu, jak ja żałuję, że Cię kiedyś nie pogoniłam z nim na spacer. Oj, cerowałoby się póxniej w domu rajstopki, i kolanka gencjaną paćkało! :eviltong::mad:[/QUOTE]
a co? ty cerowałaś?:evil_lol:

Posted

[quote name='mala_czarna']Jezu, jak ja żałuję, że Cię kiedyś nie pogoniłam z nim na spacer. Oj, cerowałoby się póxniej w domu rajstopki, i kolanka gencjaną paćkało! :eviltong::mad:[/QUOTE]

[quote name='Kinia1984']a co? ty cerowałaś?:evil_lol:[/QUOTE]

:D :D :D No wiesz :P nie znasz moich możliwości :D Tattoi dawała sobie z Nim radę :eviltong::eviltong::eviltong:

Posted

Mala_czarna- tu piszę, bom debil komputerowy i coś nie mogę odszukać srebrnego bazarku na Spajka- doszedł Lajkonik do mnie wczoraj, serdecznie dziękuję kochana!!!

Posted

[quote name='bea100']Mala_czarna- tu piszę, bom debil komputerowy i coś nie mogę odszukać srebrnego bazarku na Spajka- doszedł Lajkonik do mnie wczoraj, serdecznie dziękuję kochana!!![/QUOTE]

Cieszę się, że doszło, i to ja dziękuję!! :)

Posted

[quote name='Ewa Marta']Dziewczyny, dacie mi znać, czy doszła karma? Dopytuje o to Ania, która karmę kupiła. Miały tam być jeszcze jakieś gratisy:-)[/QUOTE]

Doszło wszystko wczoraj! :)