mala_czarna Posted May 3, 2011 Author Posted May 3, 2011 [quote name='Ewa Marta']Wpłaciłam swoją miesięczną deklarację na Spajka:-)[/QUOTE] Bardzo dziękuję! :) Quote
bea100 Posted May 3, 2011 Posted May 3, 2011 Nareszcie są i foteczki...dzięki mała_czarna...wielki przystojniak ma się jak widać świetnie!!! Quote
Ewa Marta Posted May 3, 2011 Posted May 3, 2011 Moja przyjaciółka Ania, która bardzo wspiera wszystkie bidy dookoła zamówiła dla Spajka 40 kg karmy, którą Spajkuś cały czas je:-) 2 20 kg wory zostały zamówione na allegro i podany jest adres do wysyłki, który dostałam od małaj_czarnej smsem:-) Anuś, dziękuję Ci kochana!!!!!!! Quote
mala_czarna Posted May 4, 2011 Author Posted May 4, 2011 Ewa, ja chciałam podziękować nie tylko Ani, ale również Tobie, bo pamiętałaś cały czas o nas :) Te 40 kg karmy to jest mega odciążenie Spajkowego budżetu, który nie jest niestety duży. Podziękuj jeszcze raz Ani w imieniu moim i Spajkusia! Quote
obraczus87 Posted May 4, 2011 Posted May 4, 2011 Zdjęcia super, fotki z córką Donki - wspaniałe :) Quote
Ewa Marta Posted May 4, 2011 Posted May 4, 2011 [quote name='mala_czarna']Ewa, ja chciałam podziękować nie tylko Ani, ale również Tobie, bo pamiętałaś cały czas o nas :) Te 40 kg karmy to jest mega odciążenie Spajkowego budżetu, który nie jest niestety duży. Podziękuj jeszcze raz Ani w imieniu moim i Spajkusia![/QUOTE] To, że nie piszę, nie znaczy, że nie śledzę losów Spajkusia:-) Fajny z niego psiak i mam nadzieję, że szybko znajdzie domek:-) Karma powinna dojść we wtorek - środę, bo Ania poprosiła o szybka przesyłkę i od razu zapłaciła. Ani oczywiście podziękuję, choć już kilka razy to robiłam:-) Quote
Agnieszka_K Posted May 4, 2011 Posted May 4, 2011 ale świetne zdjęcia! dopiero tutaj widać jak on jest duuuży!:) Quote
Donka5 Posted May 4, 2011 Posted May 4, 2011 Spajki miał dzisiaj czesanie.Był tym zniecierpliwiony i chętnie przejąłby szczotkę do zabawy,a nie stanie bez ruchu i nuda:-) Quote
obraczus87 Posted May 4, 2011 Posted May 4, 2011 [quote name='Donka5']Spajki miał dzisiaj czesanie.Był tym zniecierpliwiony i chętnie przejąłby szczotkę do zabawy,a nie stanie bez ruchu i nuda:-)[/QUOTE] Dla Spajka czesanie to strata czasu najwyrazniej :) Quote
mala_czarna Posted May 5, 2011 Author Posted May 5, 2011 Spajk ma teraz taką piękną sierść dzięki Małgosi (Tattoi). Chociaż nie powiem, jak go odwiedziłam po chyba dwóch tygodniach w hotelu to byłam w ciężkim szoku, bo akurat Małgosia zdążyła wtedy tylko jeden bok obrobić :) Quote
Kinia1984 Posted May 5, 2011 Posted May 5, 2011 mala_czarna nie wstyd ci ze ta mała dziewczynka ma Spajka na smyczy a Tobą rzucał jak chciał:evil_lol: Quote
mala_czarna Posted May 5, 2011 Author Posted May 5, 2011 [quote name='Kinia1984']mala_czarna nie wstyd ci ze ta mała dziewczynka ma Spajka na smyczy a Tobą rzucał jak chciał:evil_lol:[/QUOTE] Ale ona stoi, a ja z nim szłam! :eviltong::eviltong: Quote
Kinia1984 Posted May 5, 2011 Posted May 5, 2011 dobra dobra...nie wybielaj się:P nie chcesz się przyznać że Spajk Tobą rządzi:P Quote
obraczus87 Posted May 5, 2011 Posted May 5, 2011 [quote name='Kinia1984']dobra dobra...nie wybielaj się:P nie chcesz się przyznać że Spajk Tobą rządzi:P[/QUOTE] Dokładnie :D widocznie córcia Donki ma większe siłę perswazji :D Quote
mala_czarna Posted May 5, 2011 Author Posted May 5, 2011 [quote name='obraczus87']Dokładnie :D widocznie córcia Donki ma większe siłę perswazji :D[/QUOTE] Jezu, jak ja żałuję, że Cię kiedyś nie pogoniłam z nim na spacer. Oj, cerowałoby się póxniej w domu rajstopki, i kolanka gencjaną paćkało! :eviltong::mad: Quote
Kinia1984 Posted May 5, 2011 Posted May 5, 2011 [quote name='mala_czarna']Jezu, jak ja żałuję, że Cię kiedyś nie pogoniłam z nim na spacer. Oj, cerowałoby się póxniej w domu rajstopki, i kolanka gencjaną paćkało! :eviltong::mad:[/QUOTE] a co? ty cerowałaś?:evil_lol: Quote
obraczus87 Posted May 5, 2011 Posted May 5, 2011 [quote name='mala_czarna']Jezu, jak ja żałuję, że Cię kiedyś nie pogoniłam z nim na spacer. Oj, cerowałoby się póxniej w domu rajstopki, i kolanka gencjaną paćkało! :eviltong::mad:[/QUOTE] [quote name='Kinia1984']a co? ty cerowałaś?:evil_lol:[/QUOTE] :D :D :D No wiesz :P nie znasz moich możliwości :D Tattoi dawała sobie z Nim radę :eviltong::eviltong::eviltong: Quote
Ewa Marta Posted May 5, 2011 Posted May 5, 2011 Dziewczyny, dacie mi znać, czy doszła karma? Dopytuje o to Ania, która karmę kupiła. Miały tam być jeszcze jakieś gratisy:-) Quote
mala_czarna Posted May 5, 2011 Author Posted May 5, 2011 Ewunia, jak tylko karma dojdzie napiszę na wątku :) Gościnnie u Spajka zapraszam również do mojej Foczki i Miko. Bazarek z rewelacyjnymi kosmetykami, tuszami, i innymi: http://www.dogomania.pl/threads/207300-Mega-paka-kosmetyk%C3%B3w!!!!-Dla-Miko-i-Foczki-18-maja-godz.-21.00 Quote
bea100 Posted May 7, 2011 Posted May 7, 2011 Mala_czarna- tu piszę, bom debil komputerowy i coś nie mogę odszukać srebrnego bazarku na Spajka- doszedł Lajkonik do mnie wczoraj, serdecznie dziękuję kochana!!! Quote
mala_czarna Posted May 7, 2011 Author Posted May 7, 2011 [quote name='bea100']Mala_czarna- tu piszę, bom debil komputerowy i coś nie mogę odszukać srebrnego bazarku na Spajka- doszedł Lajkonik do mnie wczoraj, serdecznie dziękuję kochana!!![/QUOTE] Cieszę się, że doszło, i to ja dziękuję!! :) Quote
mala_czarna Posted May 7, 2011 Author Posted May 7, 2011 [quote name='Ewa Marta']Dziewczyny, dacie mi znać, czy doszła karma? Dopytuje o to Ania, która karmę kupiła. Miały tam być jeszcze jakieś gratisy:-)[/QUOTE] Doszło wszystko wczoraj! :) Quote
mala_czarna Posted May 10, 2011 Author Posted May 10, 2011 Oj zasiedział się nam Spajkuś w hotelu, a telefonów żadnych nie ma :( Quote
Recommended Posts