mala_czarna Posted May 10, 2011 Author Posted May 10, 2011 [quote name='Atomowka']Oj mała Ty chyba pecha temu psu przynosisz :P[/QUOTE] Mogę Spajka scedować na Ciebie. Chcesz? :) :eviltong: Quote
mala_czarna Posted May 12, 2011 Author Posted May 12, 2011 Dziewczyny, mam pytanie. Potraficie robić jakieś ładne Allegro? Może by zrobić Spajkusiowi, bo brak mi już pomysłów na jego reklame :( Quote
Martika&Aischa Posted May 12, 2011 Posted May 12, 2011 Dawno mnie tu nie było .....Spajki to naprawdę piękny, duży, przystojniacha ;) Przydało by się zrobić chłopakowi piękne allegro :) na pewno są tu cioteczki specjalistki ;) Quote
Atomowka Posted May 12, 2011 Posted May 12, 2011 Ja jestem antytalencie jeżeli chodzi o allegro Ale selenga (?) chyba robi fajne i jeszcze kilka osób ale teraz nicków nie pamiętam Quote
mala_czarna Posted May 12, 2011 Author Posted May 12, 2011 Atomowka napisał(a):Ja jestem antytalencie jeżeli chodzi o allegro Ale selenga (?) chyba robi fajne i jeszcze kilka osób ale teraz nicków nie pamiętam Selenga to wiem, że robi cegiełkowe, jak trzeba pieniądze zbierać na jakieś chore bidy, albo powypadkowe, ale czy takie zwykłe robi to nie wiem. Zaraz do niej szrajbnę PW ;) Quote
Atomowka Posted May 12, 2011 Posted May 12, 2011 Robi też taki zwykłe, bo mojej tymczasowiczce miała robic Tylko pytanie czy czas będzie miała Quote
Martika&Aischa Posted May 12, 2011 Posted May 12, 2011 Cioteczka Agnieszka K robi piękne allegro :) wiem co mówię ;) Quote
obraczus87 Posted May 14, 2011 Posted May 14, 2011 co tam u Spajka?? DONKO jak sie chlopak sprawuje?? zaczal zachowywac czystosc w kojcu?? Quote
mala_czarna Posted May 14, 2011 Author Posted May 14, 2011 Nie wiem kiedy ja się w końcu ogarnę żeby pojechać do Spajka :( Może pod koniec miesiąca jakoś dam radę. Masakra normalnie. Czas mi przez palce przecieka. Quote
mala_czarna Posted May 15, 2011 Author Posted May 15, 2011 Dzisiaj odebrałam od Kropka77 mega pakę fantów na bazarek!! Nie wiem nawet jak mam dziękować, bo tyle tego jest, że życia mi nie starczy na bazarki :) Przy okazji chciałam się pochwalić, że byłam na zjeździe buldożków na Fortach Bema, i poznałam cuuudnego Iwana. :evil_lol: Kropka, on jest naprawdę piękny! To taki bardzo duży buldożek ;) Ponieważ fantów na bazarek jest sporo, chciałam podzielić się nimi z innym bardzo potrzebującym psiakiem. Bakusia zabrałam z Ostrowi, tak samo jak Foczkę i Miko. Bakuś jest teraz pod opieką Obraczus87, deklaracji ma malutko, dlatego bardzo Was proszę, zajrzyjcie na bazarek do Bakusia :oops: http://www.dogomania.pl/threads/207841-Gilette-w-natarciu!!-%29-I-nie-tylko-to!-Do-28-maja-do-godz.21.00 Quote
bea100 Posted May 15, 2011 Posted May 15, 2011 Mam słabość do ostrowiaków...wybrałam opcję KT (żeby się czasowo zmieścić bo jeszcze licytuję kosmetyki na innym bazarku małej_czarnej) + poproszę dodatkowo w pakiecie u mnie małą czarną z małą_czarną :) ...może tak być? Quote
mala_czarna Posted May 15, 2011 Author Posted May 15, 2011 Pewnie, że może być :) Bardzo się cieszę na kolejne odwiedziny!! Quote
mala_czarna Posted May 17, 2011 Author Posted May 17, 2011 Kochane, zajrzyjcie proszę na wątek Toli!! Sunia, szczenię jeszcze, przerzucona została przez płot do kobiety, która ma coraz więcej psów!! Za 300 złotych może jechać do DT, płatnego niestety, 300 zł miesięcznie. Liczy się najmniejsza nawet deklaracja, bo póki co stan konta = 0 złotych. Jesli Tola zostanie tam gdzie jest dzisiaj po prostu zdziczeje, albo... ślad po niej zaginie. http://www.dogomania.pl/threads/2072...9#post16896839 Quote
kropka77 Posted May 17, 2011 Posted May 17, 2011 Mała czarna- bardzo się cieszę,że wreszcie się poznałyśmy! I jeszcze raz bardzo przepraszam,że tak długo musiałaś na nas czekać. Jakieś foty Spajka by się zdały. Dawno Go nie widać. Quote
Donka5 Posted May 18, 2011 Posted May 18, 2011 W weekend będzie nowa sesja foto. Spajki ostatnio zaczął bawić sie piłką:-). Quote
obraczus87 Posted May 18, 2011 Posted May 18, 2011 Donka5 napisał(a):W weekend będzie nowa sesja foto. Spajki ostatnio zaczął bawić sie piłką:-). Oo to czekamy na zdjecia :) Quote
kropka77 Posted May 18, 2011 Posted May 18, 2011 Bardzo przepraszam za ignorancję, ale w jakim mieście żyje teraz Spajki? Mam przed soba jedyny wolny weekend w tym półroczu, może byśmy wpadli z wizytą?? Quote
mala_czarna Posted May 18, 2011 Author Posted May 18, 2011 [quote name='kropka77']Mała czarna- bardzo się cieszę,że wreszcie się poznałyśmy! I jeszcze raz bardzo przepraszam,że tak długo musiałaś na nas czekać. Jakieś foty Spajka by się zdały. Dawno Go nie widać. Tia, przeprasza mnie za to, że: pooddychałam świeżym powietrzem, obejrzałam setki buldożków na zlocie, w tym jednego, największego buldożka Iwana :), oraz dostałam na Spajka dwie torby fantów. Doprawdy, trzeba mnie za to baaardzo przepraszać :) [quote name='Donka5']W weekend będzie nowa sesja foto. Spajki ostatnio zaczął bawić sie piłką:-). Czekamy na fotki! :) Quote
mala_czarna Posted May 18, 2011 Author Posted May 18, 2011 kropka77 napisał(a):Bardzo przepraszam za ignorancję, ale w jakim mieście żyje teraz Spajki? Mam przed soba jedyny wolny weekend w tym półroczu, może byśmy wpadli z wizytą?? Wysyłam PW :) Quote
Atomowka Posted May 18, 2011 Posted May 18, 2011 Kurde a i ja bym z chęcią Spajka odwiedziła Mała może się zgadamy z jakiś weekend? Wiszę Spajkowi kasę za maj, zaraz będę płaciła, nie wiem czy mam Twoje konto ( pewnie skasowałam, a nie chce mi sie sprawdziać) więc proszę wyślij mi na PW Quote
mala_czarna Posted May 19, 2011 Author Posted May 19, 2011 Atomowka napisał(a): Wiszę Spajkowi kasę za maj, zaraz będę płaciła, nie wiem czy mam Twoje konto ( pewnie skasowałam, a nie chce mi sie sprawdziać) więc proszę wyślij mi na PW Zaraz wysle konto ;) Quote
Recommended Posts