Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Atomowka napisał(a):
Ja jestem antytalencie jeżeli chodzi o allegro
Ale selenga (?) chyba robi fajne i jeszcze kilka osób ale teraz nicków nie pamiętam

Selenga to wiem, że robi cegiełkowe, jak trzeba pieniądze zbierać na jakieś chore bidy, albo powypadkowe, ale czy takie zwykłe robi to nie wiem. Zaraz do niej szrajbnę PW ;)

Posted

Dzisiaj odebrałam od Kropka77 mega pakę fantów na bazarek!! Nie wiem nawet jak mam dziękować, bo tyle tego jest, że życia mi nie starczy na bazarki :) Przy okazji chciałam się pochwalić, że byłam na zjeździe buldożków na Fortach Bema, i poznałam cuuudnego Iwana. :evil_lol: Kropka, on jest naprawdę piękny! To taki bardzo duży buldożek ;)

Ponieważ fantów na bazarek jest sporo, chciałam podzielić się nimi z innym bardzo potrzebującym psiakiem. Bakusia zabrałam z Ostrowi, tak samo jak Foczkę i Miko. Bakuś jest teraz pod opieką Obraczus87, deklaracji ma malutko, dlatego bardzo Was proszę, zajrzyjcie na bazarek do Bakusia :oops:

http://www.dogomania.pl/threads/207841-Gilette-w-natarciu!!-%29-I-nie-tylko-to!-Do-28-maja-do-godz.21.00

Posted

Mam słabość do ostrowiaków...wybrałam opcję KT (żeby się czasowo zmieścić bo jeszcze licytuję kosmetyki na innym bazarku małej_czarnej) + poproszę dodatkowo w pakiecie u mnie małą czarną z małą_czarną :) ...może tak być?

Posted

Kochane, zajrzyjcie proszę na wątek Toli!! Sunia, szczenię jeszcze, przerzucona została przez płot do kobiety, która ma coraz więcej psów!! Za 300 złotych może jechać do DT, płatnego niestety, 300 zł miesięcznie. Liczy się najmniejsza nawet deklaracja, bo póki co stan konta = 0 złotych. Jesli Tola zostanie tam gdzie jest dzisiaj po prostu zdziczeje, albo... ślad po niej zaginie.

http://www.dogomania.pl/threads/2072...9#post16896839

Posted

Mała czarna- bardzo się cieszę,że wreszcie się poznałyśmy!
I jeszcze raz bardzo przepraszam,że tak długo musiałaś na nas czekać.

Jakieś foty Spajka by się zdały.
Dawno Go nie widać.

Posted

Bardzo przepraszam za ignorancję, ale w jakim mieście żyje teraz Spajki?
Mam przed soba jedyny wolny weekend w tym półroczu, może byśmy wpadli z wizytą??

Posted

[quote name='kropka77']Mała czarna- bardzo się cieszę,że wreszcie się poznałyśmy!
I jeszcze raz bardzo przepraszam,że tak długo musiałaś na nas czekać.

Jakieś foty Spajka by się zdały.
Dawno Go nie widać.

Tia, przeprasza mnie za to, że: pooddychałam świeżym powietrzem, obejrzałam setki buldożków na zlocie, w tym jednego, największego buldożka Iwana :), oraz dostałam na Spajka dwie torby fantów. Doprawdy, trzeba mnie za to baaardzo przepraszać :)

[quote name='Donka5']W weekend będzie nowa sesja foto. Spajki ostatnio zaczął bawić sie piłką:-).

Czekamy na fotki! :)

Posted

kropka77 napisał(a):
Bardzo przepraszam za ignorancję, ale w jakim mieście żyje teraz Spajki?
Mam przed soba jedyny wolny weekend w tym półroczu, może byśmy wpadli z wizytą??

Wysyłam PW :)

Posted

Kurde a i ja bym z chęcią Spajka odwiedziła
Mała może się zgadamy z jakiś weekend?
Wiszę Spajkowi kasę za maj, zaraz będę płaciła, nie wiem czy mam Twoje konto ( pewnie skasowałam, a nie chce mi sie sprawdziać) więc proszę wyślij mi na PW

Posted

Atomowka napisał(a):

Wiszę Spajkowi kasę za maj, zaraz będę płaciła, nie wiem czy mam Twoje konto ( pewnie skasowałam, a nie chce mi sie sprawdziać) więc proszę wyślij mi na PW

Zaraz wysle konto ;)