obraczus87 Posted December 29, 2010 Posted December 29, 2010 Czekam z nicierpliwościa na zdjęcia przystojniaka :) Quote
Ewa Marta Posted December 29, 2010 Posted December 29, 2010 Zaglądam do przystojniaka... Czy on wychodzi na spacery, kiedy nikt do niego nie przyjeżdża? Jakie ma warunki w tym hoteliku? Quote
mala_czarna Posted December 29, 2010 Author Posted December 29, 2010 Ewa Marta napisał(a):Zaglądam do przystojniaka... Czy on wychodzi na spacery, kiedy nikt do niego nie przyjeżdża? Jakie ma warunki w tym hoteliku? No hotel kojcowy, więc nie ma co się rozpisywać o warunkach ;) Dzisiaj byłam u niego z Kago. Mam zdjęcia, zaraz ściągnę i wstawiam :) Quote
mala_czarna Posted December 29, 2010 Author Posted December 29, 2010 No to może kilka słów. Wróciłam dzisiaj bez dwóch paznokci. Połamałam je na parkanie, bo tak usilnie próbowałam trzymać się nieoblodzonej w miarę nawierzchni :evil_lol: Pierwotnie ja szłam ze Spajkim, a Kago z Larą, nową, i chyba jego ulubioną koleżanką. Słuchajcie, ja powiem może to co mówiła Kasia, bo ja w tym względzie polegam na jej zdaniu :) Owszem, Spajki ciągnie na smyczy, skacze na prowadzącego go ludzia, ale wszystko jest do ogarnięcia. To młody, mega zabawowy psiak. Tego co dzisiaj wyczyniał z Larą na śniegu nie da się po prostu opisać. Szalał, tarzał się w śniegu, podgryzał Larci uszy (ale dla żartów, w zabawie), i bez przerwy chciał być przytulany i głaskany. Mam jeszcze filmik, ale jestem na urlopie, a kabel w pracy. Chyba, że komuś prześlę to może wstawi na youtuba? Generalnie to uroczy psiak, przekochany, pełen sił witalnych:lol: Jakość zdjęć taka sobie, wybaczcie, ale i pogoda do d.... i zwykła cyfrówka cudów nie robi: Quote
mala_czarna Posted December 29, 2010 Author Posted December 29, 2010 Choroba, czemu mi te zdjęcia takie małe wyszły? :-( Quote
mala_czarna Posted December 29, 2010 Author Posted December 29, 2010 I jeszcze takie na koniec :) Quote
obraczus87 Posted December 29, 2010 Posted December 29, 2010 Miłosc kwitnie :D Zdjecia super, bo i Spajki jest super. Kama dzieki za wizyte. Takie zdjecia od razu humor poprawiaja :) !!! Quote
AGA35 Posted December 29, 2010 Posted December 29, 2010 oj poprawiaja poprawiaja !!!!!! super te foty !!!!!! będzie pierwsza para dogomaniacka ( dzieci nie będzie -lara juz po sterylce) !!!!!!! Quote
obraczus87 Posted December 29, 2010 Posted December 29, 2010 Kama przepraszam, ale zapraszam wszystkich na watek psow z szopy... szczeniaczki i matka zamarzaja :( jak nic nie wymyslimy to trafia tam gdzie mial trafic Spajkus.. http://www.dogomania.pl/threads/199093-Stary-chleb-i-zgni%C5%82e-banany-to-ich-pokarm.-Szczeniaki-na-mrozie-i-%C5%9Bniegu.Pilnie-DT-DS Quote
mala_czarna Posted December 29, 2010 Author Posted December 29, 2010 [quote name='AGA35']oj poprawiaja poprawiaja !!!!!! super te foty !!!!!! będzie pierwsza para dogomaniacka ( dzieci nie będzie -lara juz po sterylce) !!!!!!! Po sterylce, Spajki też kastrat, ale zapytaj Kago co on próbował z nią wyczyniać :) [quote name='obraczus87']Kama przepraszam, ale zapraszam wszystkich na watek psow z szopy... szczeniaczki i matka zamarzaja :( jak nic nie wymyslimy to trafia tam gdzie mial trafic Spajkus.. http://www.dogomania.pl/threads/199093-Stary-chleb-i-zgni%C5%82e-banany-to-ich-pokarm.-Szczeniaki-na-mrozie-i-%C5%9Bniegu.Pilnie-DT-DS Nie przepraszaj, zaraz zajrzę, tylko pomysłów jakoś mi kochana braknie :( Quote
mysza 1 Posted December 29, 2010 Posted December 29, 2010 On jest w tym hotelu, w którym Pax? I Kosta? Quote
mala_czarna Posted December 30, 2010 Author Posted December 30, 2010 Ewa Marta napisał(a):Ale radość! Wspaniały jest:-) Fakt. Jest naprawdę super :) Młodziutki strasznie zabawowy. mysza 1 napisał(a):On jest w tym hotelu, w którym Pax? I Kosta? Tak. Ale po Nowym Roku go przenoszę. Quote
Martika&Aischa Posted December 30, 2010 Posted December 30, 2010 Przepiękne zdjęcia :) jak milutko popatrzeć na szczęśliwego Spajkusia :) ach....Jeszcze tylko kochającego domku brak ale wierzę że i on się prędziutko znajdzie :) Wspaniała kochana psinka :) Czy konto na wpłatę dla Spajkusia takie samo jak ostatnio ? Quote
mala_czarna Posted December 30, 2010 Author Posted December 30, 2010 Martika@Aischa napisał(a):Przepiękne zdjęcia :) jak milutko popatrzeć na szczęśliwego Spajkusia :) ach....Jeszcze tylko kochającego domku brak ale wierzę że i on się prędziutko znajdzie :) Wspaniała kochana psinka :) Czy konto na wpłatę dla Spajkusia takie samo jak ostatnio ? Tak, konto się nie zmieniło :) Quote
Atomowka Posted December 30, 2010 Posted December 30, 2010 Jeju ale radosny i szczęśliwy Spajkulec. Miłość z Larą jak nic:loveu: Quote
emhokr Posted December 30, 2010 Posted December 30, 2010 gdzie Spajki się przenosi? popytam jeszcze ludzi, może ktoś z naszych koniarzy chciałby wesołego psa...czy on do konia by nie pasowal? :D idealnie ;) Quote
Atomowka Posted December 31, 2010 Posted December 31, 2010 emhokr do konia Spajki by pasował prawie tak idealnie jak do Lary :p Przecież Spajki to sam jak koń wygląda :):) Quote
Martika&Aischa Posted December 31, 2010 Posted December 31, 2010 Pieniążki Przelane...Wszystkiego Najlepszego w Nowym Roku Dziewczyny :) i oby psich dramatów było jak najmniej :) Tego Wszystkim Cioteczkom Dogomanii Życzymy:) Quote
figomania Posted January 1, 2011 Posted January 1, 2011 Witam dziewczyny, czy ktoś ma kontakt z niejaką blueberry, która robiła bazarek dla Spajka, nie odpowiada na mojego priva a teraz ma zapchaną skrzynkę. Na dogo się pojawia ale na swój wątek bazarkowy już nie. Quote
gusia0106 Posted January 1, 2011 Posted January 1, 2011 Kochani, potrzebna nam pomoc. Prześlijcie do łódzkich dogomaniaków o ile takich znacie: Wczoraj koło południa ARES ZAGINĄŁ. Nie ma na sobie szelek z adresówką. Potrzebna jest nam pomoc w stworzeniu plakatu, oplakatowaniu Łodzi i poszukiwaniach. Ares wygląda tak: Może być lękliwy w stosunku do obcych ale nie agresywny. Kontakt do właścicielki: PANI LUCYNA 798 656 937 lub do mnie GUSIA 510 833 888 Quote
mala_czarna Posted January 3, 2011 Author Posted January 3, 2011 Martika@Aischa napisał(a):Pieniążki Przelane...Wszystkiego Najlepszego w Nowym Roku Dziewczyny :) i oby psich dramatów było jak najmniej :) Tego Wszystkim Cioteczkom Dogomanii Życzymy:) Bardzo dziękuję!! :) figomania napisał(a):Witam dziewczyny, czy ktoś ma kontakt z niejaką blueberry, która robiła bazarek dla Spajka, nie odpowiada na mojego priva a teraz ma zapchaną skrzynkę. Na dogo się pojawia ale na swój wątek bazarkowy już nie. Nie mam z nia kontaktu żadnego. Ale mam chyba pieniądze na koncie od niej, bo kilka dni temu wchodziłam i chyba coś było. Zaraz zajrzę i napiszę dokładnie. Quote
mala_czarna Posted January 3, 2011 Author Posted January 3, 2011 Obiecany filmik Spajkusia i Lary :) [video=youtube;6id88a6RBYQ]http://www.youtube.com/watch?v=6id88a6RBYQ[/video] Quote
mala_czarna Posted January 3, 2011 Author Posted January 3, 2011 Mam 3 wpłaty!!!! Za bazarek bombkowy od blueberry - 25 zł Od Martika&Aischa - 15 zł Od Aga35 - 20 zł (deklaracja za styczeń) Bardzo dziękuję!! :) Quote
Recommended Posts