Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ewa Marta napisał(a):
Zaglądam do przystojniaka... Czy on wychodzi na spacery, kiedy nikt do niego nie przyjeżdża? Jakie ma warunki w tym hoteliku?

No hotel kojcowy, więc nie ma co się rozpisywać o warunkach ;)
Dzisiaj byłam u niego z Kago. Mam zdjęcia, zaraz ściągnę i wstawiam :)

Posted

No to może kilka słów. Wróciłam dzisiaj bez dwóch paznokci. Połamałam je na parkanie, bo tak usilnie próbowałam trzymać się nieoblodzonej w miarę nawierzchni :evil_lol: Pierwotnie ja szłam ze Spajkim, a Kago z Larą, nową, i chyba jego ulubioną koleżanką. Słuchajcie, ja powiem może to co mówiła Kasia, bo ja w tym względzie polegam na jej zdaniu :) Owszem, Spajki ciągnie na smyczy, skacze na prowadzącego go ludzia, ale wszystko jest do ogarnięcia. To młody, mega zabawowy psiak. Tego co dzisiaj wyczyniał z Larą na śniegu nie da się po prostu opisać. Szalał, tarzał się w śniegu, podgryzał Larci uszy (ale dla żartów, w zabawie), i bez przerwy chciał być przytulany i głaskany. Mam jeszcze filmik, ale jestem na urlopie, a kabel w pracy. Chyba, że komuś prześlę to może wstawi na youtuba? Generalnie to uroczy psiak, przekochany, pełen sił witalnych:lol:

Jakość zdjęć taka sobie, wybaczcie, ale i pogoda do d.... i zwykła cyfrówka cudów nie robi:

Posted

[quote name='AGA35']oj poprawiaja poprawiaja !!!!!! super te foty !!!!!! będzie pierwsza para dogomaniacka ( dzieci nie będzie -lara juz po sterylce) !!!!!!!

Po sterylce, Spajki też kastrat, ale zapytaj Kago co on próbował z nią wyczyniać :)

[quote name='obraczus87']Kama przepraszam, ale zapraszam wszystkich na watek psow z szopy... szczeniaczki i matka zamarzaja :( jak nic nie wymyslimy to trafia tam gdzie mial trafic Spajkus..

http://www.dogomania.pl/threads/199093-Stary-chleb-i-zgni%C5%82e-banany-to-ich-pokarm.-Szczeniaki-na-mrozie-i-%C5%9Bniegu.Pilnie-DT-DS

Nie przepraszaj, zaraz zajrzę, tylko pomysłów jakoś mi kochana braknie :(

Posted

Ewa Marta napisał(a):
Ale radość! Wspaniały jest:-)

Fakt. Jest naprawdę super :) Młodziutki strasznie zabawowy.

mysza 1 napisał(a):
On jest w tym hotelu, w którym Pax? I Kosta?

Tak. Ale po Nowym Roku go przenoszę.

Posted

Przepiękne zdjęcia :) jak milutko popatrzeć na szczęśliwego Spajkusia :) ach....Jeszcze tylko kochającego domku brak ale wierzę że i on się prędziutko znajdzie :) Wspaniała kochana psinka :) Czy konto na wpłatę dla Spajkusia takie samo jak ostatnio ?

Posted

Martika@Aischa napisał(a):
Przepiękne zdjęcia :) jak milutko popatrzeć na szczęśliwego Spajkusia :) ach....Jeszcze tylko kochającego domku brak ale wierzę że i on się prędziutko znajdzie :) Wspaniała kochana psinka :) Czy konto na wpłatę dla Spajkusia takie samo jak ostatnio ?

Tak, konto się nie zmieniło :)

Posted

Witam dziewczyny, czy ktoś ma kontakt z niejaką blueberry, która robiła bazarek dla Spajka, nie odpowiada na mojego priva a teraz ma zapchaną skrzynkę. Na dogo się pojawia ale na swój wątek bazarkowy już nie.

Posted

Kochani, potrzebna nam pomoc.
Prześlijcie do łódzkich dogomaniaków o ile takich znacie:

Wczoraj koło południa ARES ZAGINĄŁ.

Nie ma na sobie szelek z adresówką. Potrzebna jest nam pomoc w stworzeniu plakatu, oplakatowaniu Łodzi i poszukiwaniach.
Ares wygląda tak:

Może być lękliwy w stosunku do obcych ale nie agresywny.

Kontakt do właścicielki:

PANI LUCYNA 798 656 937

lub do mnie

GUSIA 510 833 888

Posted

Martika@Aischa napisał(a):
Pieniążki Przelane...Wszystkiego Najlepszego w Nowym Roku Dziewczyny :) i oby psich dramatów było jak najmniej :) Tego Wszystkim Cioteczkom Dogomanii Życzymy:)

Bardzo dziękuję!! :)
figomania napisał(a):
Witam dziewczyny, czy ktoś ma kontakt z niejaką blueberry, która robiła bazarek dla Spajka, nie odpowiada na mojego priva a teraz ma zapchaną skrzynkę. Na dogo się pojawia ale na swój wątek bazarkowy już nie.

Nie mam z nia kontaktu żadnego. Ale mam chyba pieniądze na koncie od niej, bo kilka dni temu wchodziłam i chyba coś było. Zaraz zajrzę i napiszę dokładnie.