Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Kinia, jak Spajki był w Konstancinie to ciężko było zauważyć, bo na spacerach psów nie było. Chociaż szczerze mówiąc, psy ujadające za płotem, albo za parkanem, w ogóle go nie interesowały, pomimo naprawdę bliskiego kontaktu z takim psem. Totalny olew! Jak przyjechałyśmy do Tattoi to stałam ze Spajkiem i czekałam aż Kago karmę przeniesie do samochodu, i traf chciał, że szedł jakiś chłopak z wyżłem. Wtedy pierwszy raz usłyszałam jak Spajk szczeka, i próbuje wyrwać mnie razem z choinką w kierunku intruza. Mówię Ci, widok bezcenny :evil_lol::evil_lol: I ten słodki głos Kago: Kamaaaa, czy ja mam go od Ciebie zabrać??

Posted

Wiesz co bo ja mam mała zmianę planów. Ja jadę do Józefowa już w piątek, więc u Tattoi spotkamy się na miejscu już. Kwestia tylko dogrania godziny żebyśmy się spotkały. Mi w sumie pasi chyba bardziej popołudnie. Wyślij mi na PW swój numer koma

Posted

Atomowka napisał(a):
Mała powiedz o której Ty mnie więcej chcesz w sb by u Tattoi?

Nie wiem od której Małgosia będzie w Józefowie, ale tak w ogóle to wolałabyś po południu bardziej, czy wcześniej? ;)

Posted

Mam info od Tattoi, ale pewnie wieczorkiem i tak sama wejdzie i napisze. RTG nie było. Lekarze orzekli, że najlepiej to szybko wyciąć, bo jak urośnie to może pojawić się kłopot z szyciem, z racji małej ilości skóry wokół. Ciąć trzeba również dlatego, że zmiana może zezłośliwieć. Jeśli decydujemy się na zabieg to może on odbyć się a piątek. Koszt zabiegu - ok. 300 zł, przydałaby się również morfologia przed, i hispat później ( ale to już zależy od nas czy się decydujemy). Tattoi skombinuje jakiś kołnierz po zabiegu i zapewnia opiekę w hotelu :(

Jak spojrzycie na stan konta na pierwszej stronie to już nie wygląda to tak kolorowo niestety. Będą pieniądze z bazarku filmowego, mam torbę fantów od Marty (Obraczus), musimy się jakoś ratować..

[FONT=Arial]
[/FONT]
[FONT=Arial]
[/FONT]

Posted

Ok, bo nie ma pieniędzy. Jutro przeleję za piątkowy zabieg, a koszty morfologii założy Tattoi. Hispat trzeba jeszcze zrobić, a co dalej?? Hotel do 20 lutego musimy zapłacić i kiszka niestety.

Posted

mala_czarna napisał(a):
Nie wiem od której Małgosia będzie w Józefowie, ale tak w ogóle to wolałabyś po południu bardziej, czy wcześniej? ;)

Zupełnie rano będzie lekarz, więc ja koło 12 do wieczora. Umawiajcie się :-)

Posted

Myślę, że na 13 dotrę. PW do Ani z Poznania poszło; pewnie odgruzowała skrzynkę. I może jeszcze tylko przypomnę, że my nie jesteśmy na zero. W chwili obecnej jestesmy na minusie :(

Posted

Dotarła deklaracja od Cajusa :) Cajus deklarował 10 zł miesięcznie. Wpłacił 30 zł za listopad, grudzień, i styczeń, ale pomylił się, bo Spajk jest od grudnia w hoteliku, więc na pierwszej stronie zapisuję deklarację Cajusa na poczet lutego :)

Posted

Dzisiaj zabieg :( Za jakąś godzinkę zadzwonię do Tattoi i dopytam dokładnie o której godzinie. Mam wyniki morfologii Spajka, ale nie wiem czy wstawiać na watek? Chłopak zdrów jak ryba w sumie!! :)