Tattoi Posted January 18, 2011 Posted January 18, 2011 Przybrał, ale to, co przybrał, to mu wyczesałam z kudłami:-))) Więc chyba jest chudszy finalnie... Quote
mala_czarna Posted January 18, 2011 Author Posted January 18, 2011 Tattoi napisał(a):Przybrał, ale to, co przybrał, to mu wyczesałam z kudłami:-))) Więc chyba jest chudszy finalnie... Psa nie poznam! :razz: Quote
Kinia1984 Posted January 18, 2011 Posted January 18, 2011 on startuje do doroslych mi sie wydaje...Moj benek to kurdupel ale dorosly facet i jeszcze z jajkami:) szczeniaki go nie interere:) Quote
mala_czarna Posted January 18, 2011 Author Posted January 18, 2011 Kinia, jak Spajki był w Konstancinie to ciężko było zauważyć, bo na spacerach psów nie było. Chociaż szczerze mówiąc, psy ujadające za płotem, albo za parkanem, w ogóle go nie interesowały, pomimo naprawdę bliskiego kontaktu z takim psem. Totalny olew! Jak przyjechałyśmy do Tattoi to stałam ze Spajkiem i czekałam aż Kago karmę przeniesie do samochodu, i traf chciał, że szedł jakiś chłopak z wyżłem. Wtedy pierwszy raz usłyszałam jak Spajk szczeka, i próbuje wyrwać mnie razem z choinką w kierunku intruza. Mówię Ci, widok bezcenny :evil_lol::evil_lol: I ten słodki głos Kago: Kamaaaa, czy ja mam go od Ciebie zabrać?? Quote
Kinia1984 Posted January 18, 2011 Posted January 18, 2011 Spajk raczej na jedynaka pasuje albo na mieszkanie z suczką albo...z nigdy niedorastającym szczeniakiem:) Quote
mala_czarna Posted January 19, 2011 Author Posted January 19, 2011 Zapomniałam o jeszcze jednej dobrej wiadomości, o której wczoraj pisała mi Tattoi, że Spajkuś pięknie na smyczy chodzi :) Quote
Ewa Marta Posted January 19, 2011 Posted January 19, 2011 Podrzucam chłopaka. No i czekam na wiadomości co to za guz.... Quote
Atomowka Posted January 19, 2011 Posted January 19, 2011 Mała powiedz o której Ty mnie więcej chcesz w sb by u Tattoi? Quote
Atomowka Posted January 19, 2011 Posted January 19, 2011 Wiesz co bo ja mam mała zmianę planów. Ja jadę do Józefowa już w piątek, więc u Tattoi spotkamy się na miejscu już. Kwestia tylko dogrania godziny żebyśmy się spotkały. Mi w sumie pasi chyba bardziej popołudnie. Wyślij mi na PW swój numer koma Quote
mala_czarna Posted January 19, 2011 Author Posted January 19, 2011 Atomowka napisał(a):Mała powiedz o której Ty mnie więcej chcesz w sb by u Tattoi? Nie wiem od której Małgosia będzie w Józefowie, ale tak w ogóle to wolałabyś po południu bardziej, czy wcześniej? ;) Quote
coronaaj Posted January 19, 2011 Posted January 19, 2011 Mam watek od Cajusa dopiero znalazlam...trzeba czytac.... Quote
mala_czarna Posted January 19, 2011 Author Posted January 19, 2011 Mam info od Tattoi, ale pewnie wieczorkiem i tak sama wejdzie i napisze. RTG nie było. Lekarze orzekli, że najlepiej to szybko wyciąć, bo jak urośnie to może pojawić się kłopot z szyciem, z racji małej ilości skóry wokół. Ciąć trzeba również dlatego, że zmiana może zezłośliwieć. Jeśli decydujemy się na zabieg to może on odbyć się a piątek. Koszt zabiegu - ok. 300 zł, przydałaby się również morfologia przed, i hispat później ( ale to już zależy od nas czy się decydujemy). Tattoi skombinuje jakiś kołnierz po zabiegu i zapewnia opiekę w hotelu :( Jak spojrzycie na stan konta na pierwszej stronie to już nie wygląda to tak kolorowo niestety. Będą pieniądze z bazarku filmowego, mam torbę fantów od Marty (Obraczus), musimy się jakoś ratować.. [FONT=Arial] [/FONT][FONT=Arial] [/FONT] Quote
mala_czarna Posted January 19, 2011 Author Posted January 19, 2011 Ania z Poznania ma zapchaną skrzynkę, więc nadal nie mogę przesłać jej informacji o zaległych wpłatach. Od Cajusa też nie mam pieniędzy. Quote
Atomowka Posted January 19, 2011 Posted January 19, 2011 Mała czarna napisze do osoby która ma do niej telefon żeby jej powiedziała o kasie Spajka Zaraz wyślę Ci pw Quote
mala_czarna Posted January 19, 2011 Author Posted January 19, 2011 Ok, bo nie ma pieniędzy. Jutro przeleję za piątkowy zabieg, a koszty morfologii założy Tattoi. Hispat trzeba jeszcze zrobić, a co dalej?? Hotel do 20 lutego musimy zapłacić i kiszka niestety. Quote
Tattoi Posted January 20, 2011 Posted January 20, 2011 mala_czarna napisał(a):Nie wiem od której Małgosia będzie w Józefowie, ale tak w ogóle to wolałabyś po południu bardziej, czy wcześniej? ;) Zupełnie rano będzie lekarz, więc ja koło 12 do wieczora. Umawiajcie się :-) Quote
mala_czarna Posted January 20, 2011 Author Posted January 20, 2011 Myślę, że na 13 dotrę. PW do Ani z Poznania poszło; pewnie odgruzowała skrzynkę. I może jeszcze tylko przypomnę, że my nie jesteśmy na zero. W chwili obecnej jestesmy na minusie :( Quote
mala_czarna Posted January 20, 2011 Author Posted January 20, 2011 Dopisałam do pierwszej strony deklarację za grudzień i styczeń od kumpeli z pracy. Quote
mala_czarna Posted January 20, 2011 Author Posted January 20, 2011 Co ja dzisiaj sama tu siedzę? :roll: Podniosę Spajka, może ktoś jeszcze wpłaci grosik, bo kasa świeci pustkami :-( Quote
mala_czarna Posted January 20, 2011 Author Posted January 20, 2011 gusia0106 napisał(a):Jaka sama. A ja to co? Pies? :) A bo się nic nie odzywasz, to kto Cie tam wie, na którym wątku hulasz :) Quote
Martika&Aischa Posted January 20, 2011 Posted January 20, 2011 I my również zaglądamy do Spajka :( ech...trudna sytuacja .... Quote
mala_czarna Posted January 20, 2011 Author Posted January 20, 2011 Dotarła deklaracja od Cajusa :) Cajus deklarował 10 zł miesięcznie. Wpłacił 30 zł za listopad, grudzień, i styczeń, ale pomylił się, bo Spajk jest od grudnia w hoteliku, więc na pierwszej stronie zapisuję deklarację Cajusa na poczet lutego :) Quote
mala_czarna Posted January 21, 2011 Author Posted January 21, 2011 Dzisiaj zabieg :( Za jakąś godzinkę zadzwonię do Tattoi i dopytam dokładnie o której godzinie. Mam wyniki morfologii Spajka, ale nie wiem czy wstawiać na watek? Chłopak zdrów jak ryba w sumie!! :) Quote
ag2709 Posted January 21, 2011 Posted January 21, 2011 To bardzo dobrze, że wyniki są dobre! Przeleję Ci w przyszłym tygodniu pieniążki w ramach dofinansowania zabiegu :) Wyślę PW i wszystko napiszę :) Quote
Recommended Posts