fochu Posted January 3, 2011 Posted January 3, 2011 zaglądam do chłopaka w nowym roku :) słodziak kochany! widać że hormonki jeszcze w nim buzują :D Quote
mala_czarna Posted January 3, 2011 Author Posted January 3, 2011 No buzują, i to jak. ;) Słuchajcie, ja mam taką wielką i ogromną prośbę. Chciałabym w sobotę lub niedzielę przewieźć Spajka Do Tattoi. Czy ktoś pomógłby w transporcie? Bardzo Was kochani proszę o pomoc :( Jeśli nie ma możliwości darmowego przewozu, to pokryję koszt transportu z funduszy Spajka. Trasa Konstancin - Józefów koło Otwocka. Quote
Atomowka Posted January 3, 2011 Posted January 3, 2011 A czemu Spajki się przenosi? Fajnie,że będzie u Tattoi mam do niej za jakiś czas podjechać ( są u niej szczeniaki od niedawna mam je odwiedzić) to może i Ty byś wtedy od razu ze mną pojechała? Z tym transportem to ja nie pomogę bo jestem bez samochodowa,ale może napisz do pati-c? Quote
mala_czarna Posted January 3, 2011 Author Posted January 3, 2011 Atomowka napisał(a):A czemu Spajki się przenosi? Fajnie,że będzie u Tattoi mam do niej za jakiś czas podjechać ( są u niej szczeniaki od niedawna mam je odwiedzić) to może i Ty byś wtedy od razu ze mną pojechała? Z tym transportem to ja nie pomogę bo jestem bez samochodowa,ale może napisz do pati-c? Chciałam go przenieść, bo u Tattoi nie będzie w kojcu siedział, nauczy się chodzić na smyczy. On tak garnie się do ludzi, potrzebuje się pobawić, poprzytulać, wychodzić na spacery. Atomówko, a pati-c? przewozi czasem psiaki? Quote
Atomowka Posted January 3, 2011 Posted January 3, 2011 Wiem,że przewoziła kiedyś chyba nadal to robi, nawet miała wątek na transportowym, ale nie wiem czy ona na dogo zagląda ale mam chyba do niej maila to Ci wyśle. No chyba,że można założyć wątek na transportowym to w sumie nie duża odległość wszystko blisko Wawy więc a nóż będzie ktoś jechał. Quote
mala_czarna Posted January 3, 2011 Author Posted January 3, 2011 Atomowka napisał(a):Wiem,że przewoziła kiedyś chyba nadal to robi, nawet miała wątek na transportowym, ale nie wiem czy ona na dogo zagląda ale mam chyba do niej maila to Ci wyśle. Ok, będę wdzięczna. Zapytam jeszcze Kago, ale cholera, powiem szczerze, że nie chciałabym fatygować, bo bez przerwy te psiaki przewozi :( Quote
Ewa Marta Posted January 3, 2011 Posted January 3, 2011 Przelałam swoją deklarację za styczeń (20 zł). bardzo się cieszę, że Spajkuś zamieszka w domu i będzie szansa na socjalizację:-) Quote
Kago Posted January 4, 2011 Posted January 4, 2011 Zapytam jeszcze Kago, ale cholera, powiem szczerze, że nie chciałabym fatygować, bo bez przerwy te psiaki przewozi :([/QUOTE] Kama, a Ty w łeb chcesz? Pewnie, że Spajka przewiozę, tylko się do mnie dopasujesz troszeczkę czasowo, bo się wstępnie z hotelu z ludziami umówiłam na okolice 11.00. A do Tattoi to w ogóle z przyjemnością, bo nam się "współpraca" przed Świętami rozlazła, bo mnie przysypały obowiązki najróżniejsze:) Quote
jola_li Posted January 4, 2011 Posted January 4, 2011 Czy mogę poprosić o numer konta? Wiele nie pomogę, ale choć parę złotych dorzucę. Quote
mala_czarna Posted January 4, 2011 Author Posted January 4, 2011 Kago napisał(a):Zapytam jeszcze Kago, ale cholera, powiem szczerze, że nie chciałabym fatygować, bo bez przerwy te psiaki przewozi :( Kama, a Ty w łeb chcesz? Pewnie, że Spajka przewiozę, tylko się do mnie dopasujesz troszeczkę czasowo, bo się wstępnie z hotelu z ludziami umówiłam na okolice 11.00. A do Tattoi to w ogóle z przyjemnością, bo nam się "współpraca" przed Świętami rozlazła, bo mnie przysypały obowiązki najróżniejsze:) A wal, głupsza już nie będę! :) Dzieki kochana, na pewno się dopasuję! :) jola_li napisał(a):Czy mogę poprosić o numer konta? Wiele nie pomogę, ale choć parę złotych dorzucę. Jolu, bardzo dziękuję, zaraz Ci wysyłam PW :) Quote
Atomowka Posted January 4, 2011 Posted January 4, 2011 Czyli co transport jest ? Bo do mnie też sie kilka osób odezwało,że w razie co pomogą przewieźć psa Quote
mala_czarna Posted January 4, 2011 Author Posted January 4, 2011 Atomowka napisał(a):Czyli co transport jest ? Bo do mnie też sie kilka osób odezwało,że w razie co pomogą przewieźć psa Wychodzi na to, że tak! :) Quote
mala_czarna Posted January 5, 2011 Author Posted January 5, 2011 Nasz Spajkuś dostał 40 zł od ag2709. 10 zł więcej niż zadeklarowano. Pięknie dziękujemy! :Cool!: I dotarła deklaracja za styczeń od Ewa Marta. Również wielkie dzięki!:Rose: Quote
kakadu Posted January 5, 2011 Posted January 5, 2011 widze, ze sie interes kreci :) - dobrze, ze spajkus pojedzie do tattoi; Quote
mala_czarna Posted January 5, 2011 Author Posted January 5, 2011 kakadu napisał(a):widze, ze sie interes kreci :) - dobrze, ze spajkus pojedzie do tattoi; Ha, ha, no kręci się, ale ja to mam zawsze schizy jesli chodzi o zaplecze finansowe ;) I Quote
Martika&Aischa Posted January 6, 2011 Posted January 6, 2011 Zaglądamy do Spajkusia i czekamy na dobre wiadomości :) Nadal mocno trzymamy kciuki za super domek dla chłopaka :) Quote
Tattoi Posted January 6, 2011 Posted January 6, 2011 [QUOTE Kama, a Ty w łeb chcesz? Pewnie, że Spajka przewiozę, tylko się do mnie dopasujesz troszeczkę czasowo, bo się wstępnie z hotelu z ludziami umówiłam na okolice 11.00. A do Tattoi to w ogóle z przyjemnością, bo nam się "współpraca" przed Świętami rozlazła, bo mnie przysypały obowiązki najróżniejsze:)[/QUOTE] A to świetnie, bo wreszcie przerzucę Ci z mojego auta do Twojego tę karmę dla Joli. Teraz Ty se ją powozisz :-) Quote
mala_czarna Posted January 7, 2011 Author Posted January 7, 2011 Jeny, ja się zastanawiam jak my dojedziemy. I do Konstancina, i do Tattoi. Na drogach jest szklanka! I nie ma mocnych żebym przed wyjazdem wzieła Spajka na spacer. Poprzednim razem wróciłam bez dwóch paznokci, a teraz wróciłabym bez dwóch górnych jedynek, a cholera zęby jednak nie odrastają same z siebie :evil_lol: Quote
obraczus87 Posted January 7, 2011 Posted January 7, 2011 mala_czarna napisał(a):Jeny, ja się zastanawiam jak my dojedziemy. I do Konstancina, i do Tattoi. Na drogach jest szklanka! I nie ma mocnych żebym przed wyjazdem wzieła Spajka na spacer. Poprzednim razem wróciłam bez dwóch paznokci, a teraz wróciłabym bez dwóch górnych jedynek, a cholera zęby jednak nie odrastają same z siebie :evil_lol: Powodzenia dziewczyny, uwazajcie na siebie bo naprawde mozna miec darmowe usuwanie zębów ;) Quote
mala_czarna Posted January 7, 2011 Author Posted January 7, 2011 obraczus87 napisał(a):Powodzenia dziewczyny, uwazajcie na siebie bo naprawde mozna miec darmowe usuwanie zębów ;) Spoko, damy jakoś radę :) Quote
mala_czarna Posted January 7, 2011 Author Posted January 7, 2011 Zapraszam na bazarek filmowo-muzyczny :) http://www.dogomania.pl/threads/199696-Taniutkie-filmy-i-muzyka-Na-hotelik-i-obr%C3%B3%C5%BCk%C4%99-przeciwkleszczow%C4%85-dla-Spajka-do-15.01 Jutro jedziemy z Kago do hotelu, zabieramy Spajka i śmigamy z nim do Tattoi ;) Quote
mala_czarna Posted January 8, 2011 Author Posted January 8, 2011 Jola_li, bardzo dziękujemy za pieniążki dla Spajka! :Rose: Quote
ALMA2 Posted January 8, 2011 Posted January 8, 2011 ja też poproszę o nr konta, wyślę coś dla pieska w poniedziałek. Quote
Recommended Posts