kakadu Posted December 13, 2010 Posted December 13, 2010 spajki wyglada troche jak wtorek z tego watku http://www.dogomania.pl/threads/185853-Czarny-wtorek-pojechal-do-domku!!! a wtorek znalazl domek, wiec moze i spajkiemu sie uda... Quote
mala_czarna Posted December 13, 2010 Author Posted December 13, 2010 [quote name='kakadu']spajki wyglada troche jak wtorek z tego watku http://www.dogomania.pl/threads/185853-Czarny-wtorek-pojechal-do-domku!!! a wtorek znalazl domek, wiec moze i spajkiemu sie uda... O rany, i to jak podobny!!!! Szczególnie na tej fotce w drugim poście - w schronisku! Quote
obraczus87 Posted December 13, 2010 Posted December 13, 2010 Faktycznie Spajkus chudzinka, ale mam nadzieje ze nabierze ciałka. Ale poza tym jest przepieknym psem. UWielbiam czarnuszki!!!!! Quote
Użytkownik usunięty Posted December 13, 2010 Posted December 13, 2010 [quote name='kakadu']spajki wyglada troche jak wtorek z tego watku http://www.dogomania.pl/threads/185853-Czarny-wtorek-pojechal-do-domku!!! a wtorek znalazl domek, wiec moze i spajkiemu sie uda... Jeżeli mogę wyrazić swoją opinię, to Spajki jest o wiele ładniejszym psem od Wtorka, Wtorek wybacz bracie. Przelew poszedł. Sorki że późno ale mam ograniczony dostęp do neta i nieczęsto bywam. Jak to mówią - lepiej późno niż wcale. Quote
kakadu Posted December 13, 2010 Posted December 13, 2010 [quote name='Użytkownik usunięty']Jeżeli mogę wyrazić swoją opinię, to Spajki jest o wiele ładniejszym psem od Wtorka, Wtorek wybacz bracie. Przelew poszedł. Sorki że późno ale mam ograniczony dostęp do neta i nieczęsto bywam. Jak to mówią - lepiej późno niż wcale. nie wiem czy to stwierdzenie bylo konieczne, ale skoro juz padlo... tym bardziej spajki powinien znalezc dom, skoro wtorek znalazl poza tym wtorek bardzo zle wygladal jak mieszkal w rowie, potem juz o niebo lepiej: Quote
Martika&Aischa Posted December 13, 2010 Posted December 13, 2010 Zarówno Wtorek jak i Spajki to przepiękne psiaki ....cieszę się że jednemu już się udało znaleźć domek a drugi jestem pewna że za chwilkę go znajdzie:) Przepiękne psiaki oba bez wyjątku!!! :) Spajki ciocia prosi .....szybciutko do kochającego domku!!! Quote
E-S Posted December 13, 2010 Posted December 13, 2010 Spajki jest bardziej też w moim guście od Wtorka z pierwszych zdjęć - choć faktycznie, teraz Wtorek zdecydowanie wyładniał, jak tak porównać jego pierwsze zdjęcia z wątku do tego powyżej, to teraz można powiedzieć szczerze, że to piękny pies, ale rozumiem usuniętego Uzytkownika, zresztą nowy na dogo to i chlapnąć coś bezsensownie przeciez musi :D Teraz ja chlapnę - proszę, weźcie zmieńcie w tytule tego "niepozornego" na coś adekwatnego do Spajkiego :D On nie jest "niepozorny" pod żadnym względem - piękny, dumny, duży, dostojny, poważny czarny pies. Uwielbiam czarne psy, a duże i czarne psiaki to mmmm ... kocham po prostu. Doszedł przelew ? Quote
mala_czarna Posted December 13, 2010 Author Posted December 13, 2010 E-S napisał(a): Uwielbiam czarne psy, a duże i czarne psiaki to mmmm ... kocham po prostu. Doszedł przelew ? Nad zmianą tytułu pomyślę :) Przelew sprawdzę z samego rasa. Cholera, zostały mi chyba tylko 4 zdrapki, a muszę jeszcze pieniądze z bazarku sprawdzać :) Quote
kakadu Posted December 13, 2010 Posted December 13, 2010 mala_czarna napisał(a):Nad zmianą tytułu pomyślę :) Przelew sprawdzę z samego rasa. Cholera, zostały mi chyba tylko 4 zdrapki, a muszę jeszcze pieniądze z bazarku sprawdzać :) powiem ci, ze mnie tez ten tytul myli; wiem, ze szukam w zakladkach czarnego wielkopsa i nijak mi nie wchodzi niepozorny spajkus pod kursor ;) Quote
mala_czarna Posted December 14, 2010 Author Posted December 14, 2010 Zmieniłam tytuł. Może być?? :) Quote
obraczus87 Posted December 14, 2010 Posted December 14, 2010 mala_czarna napisał(a):Zmieniłam tytuł. Może być?? :) Świetny :) !!!!!!! Quote
mala_czarna Posted December 14, 2010 Author Posted December 14, 2010 obraczus87 napisał(a):Świetny :) !!!!!!! Normalnie poranna wena we mnie wstąpiła :razz: Mam takie pytanie. Czy byłby ktoś chętny do pojechania ze mną w przyszłym tygodniu do hoteliku do Spajka? W 2 osoby można by fajne fotki porobić. Wiem, że to okres przedświąteczny i ciężko znaleźć trochę czasu, ale gdyby ktoś chciał to byłoby mi bardzo miło ;) Quote
obraczus87 Posted December 14, 2010 Posted December 14, 2010 Tytul siwetny :) ja niestety nie dam rady z Toba pojechać, chociaz bardzo bym chciała :( Quote
mala_czarna Posted December 14, 2010 Author Posted December 14, 2010 Wzbogaciliśmy się o dwie wpłaty. Bardzo chciałam podziękować "Użytkownikowi Usuniętemu" (jak to dziwnie brzmi ;) ) za 50 zł dla Spajkusia i E-S - również za 50 zł. Kochani, jesteście wielcy! :) :Rose: Quote
mala_czarna Posted December 14, 2010 Author Posted December 14, 2010 emhokr napisał(a):a gdzie on jest w hoteliku? :) W Konstancinie :) W ubiegłą sobotę dojazd do Beaty zajął mi ok. 50 minut (z Dworca Południowego) Quote
Atomowka Posted December 14, 2010 Posted December 14, 2010 A kiedy chciałabyś jechać, w jaki dzień tygodnia? Czy mogę dostac nr konta jeszcze raz? Quote
mala_czarna Posted December 15, 2010 Author Posted December 15, 2010 Numer konta już wysyłam :) Jesli chodzi o odwiedziny u Spajkusia to mnie pasuje tylko weekend :( W tygodniu pracuję, a dojechać do Konstancina z Wawki w godzinach szczytu graniczy z cudem. Dotarłabym tam chyba na godzinę 20. Quote
kakadu Posted December 15, 2010 Posted December 15, 2010 kurcze, dla mnie to straszny koniec swiata - druga strona miasta, a tu jeszcze do tego miasta trzeba dojechac 30km, a potem dalej za miasto... Quote
Atomowka Posted December 15, 2010 Posted December 15, 2010 Mała czarna ale Ty chcesz w ten week jechać? Bo następny week to już Święta Wysłałam kasę dla Spajka 20 zł ( 10 zł deklaracja za grudzień i 10 w gratisie na święta) Quote
mala_czarna Posted December 15, 2010 Author Posted December 15, 2010 Atomowka napisał(a):Mała czarna ale Ty chcesz w ten week jechać? Bo następny week to już Święta Wysłałam kasę dla Spajka 20 zł ( 10 zł deklaracja za grudzień i 10 w gratisie na święta) Dziękuję za pieniążki :) Tak, w ten weekend. W sumie autobusem naprawdę nie jedzie sie długo. Aha, bo zapomniałabym. Do hotelu jeszcze na piechotkę idę ok. 15 minut, z tym, że ja mam generalnie owsiki w 4 literach, i nie chodzę, ale biegnę :evil_lol: Quote
Atomowka Posted December 15, 2010 Posted December 15, 2010 No to jak ten week to ja odpadam niestety :( Quote
mala_czarna Posted December 16, 2010 Author Posted December 16, 2010 Ja sama chyba nie pojadę, bo to mija się z sensem :( Ani zdjęć sama nie porobię, ani nic. Myślałam, że jak ktoś da radę to 2 pieski poszłyby na spacer - Spajkuś i Wenus (też z Klembowa). Cholera, że tez teraz taka paskudna pora roku jest, szybko ciemno się robi i w ogóle warunki pogodowe do spacerów raczej nie nastrajają. Quote
kakadu Posted December 16, 2010 Posted December 16, 2010 kurcze, to szkoda, bo sie sprawa odwlecze... potem swieta, sylwester, nowy rok... naprawde nikt nie da rady pojechac z mala? :roll: Quote
mala_czarna Posted December 16, 2010 Author Posted December 16, 2010 Jak w ten weekend nie pojadę to pojadę w przyszłym tygodniu, w piątek:) W pracy będzie raczej luz, mam nadzieję, że z racji Sylwestra puszczą nas wczesniej do domu, to może ktoś wtedy będzie chętny na przejażdżkę ;) Edit: to choroba będzie za 2 tygodnie, a nie za tydzień. Quote
Recommended Posts