mala_czarna Posted January 10, 2011 Author Posted January 10, 2011 Zamówiłam na Allegro 20 kg karmy dla Spajka. Cena 82 zł (Josera economy). Dopisuję na pierwszej stronie. Muszę jeszcze zamówić fiprex. Quote
mala_czarna Posted January 10, 2011 Author Posted January 10, 2011 Kupiłam fiprex, skan rachunku wstawię w domu. Zapłaciłam 22 zł. Cos się Tattoi nie odzywa, mam nadzieję, że wszystko ok, bo wczoraj strasznie strzelali z racji imprezy z okazji WOŚP :( Quote
ALMA2 Posted January 10, 2011 Posted January 10, 2011 Wpłaciłam dziś dla Spajkusia 15,00 zł. mam watek zapisany to jeszcze kiedy mu wpłacę - powodzenia. Quote
mala_czarna Posted January 10, 2011 Author Posted January 10, 2011 ALMA2 napisał(a):Wpłaciłam dziś dla Spajkusia 15,00 zł. mam watek zapisany to jeszcze kiedy mu wpłacę - powodzenia. Bardzo dziękuję, że pamiętasz o Spajkim :) Quote
Tattoi Posted January 10, 2011 Posted January 10, 2011 Odzywam się. Wszyscy żyją. Ludzie- jak ja ich nienawidzę za te fajerwerki. Quote
mala_czarna Posted January 10, 2011 Author Posted January 10, 2011 U mnie wczoraj to samo. Sunia mało nie wylazła z siebie. Pocieszam się, że póki co to koniec z tym strzelającym gównem, bo okazja się szybko nie trafi. Dobra, jest tak. Karma kupiona - powinna dojść jutro. Fiprex kupiony - przywiozę w sobotę. Za fiprex płaciłam z pieniędzy Spajkowych, wstawiam rachunek. Karma też ze Spajkowych, ale przecie nie wstawię tu print screena z Allegro ;) " class="ipsImage" alt=""> Quote
mala_czarna Posted January 10, 2011 Author Posted January 10, 2011 Dzięki Kinia :) Na Twoich zdjęciach to on super wygląda, bo na moich to taki z deczka dupowaty jakiś, a to naprawdę fajny i ładny psiak! Quote
Tattoi Posted January 10, 2011 Posted January 10, 2011 zdjęłam mu tę obroże, bo ma strasznie wytartą sierść pod nią. Niech odrośnie. I czesaliśmy się dzisiaj. Quote
mala_czarna Posted January 10, 2011 Author Posted January 10, 2011 Tattoi napisał(a):zdjęłam mu tę obroże, bo ma strasznie wytartą sierść pod nią. Niech odrośnie. I czesaliśmy się dzisiaj. :siara: No to chyba go nie poznam w sobotę!:lol: Quote
mysza 1 Posted January 10, 2011 Posted January 10, 2011 [quote name='Tattoi']Odzywam się. Wszyscy żyją. Ludzie- jak ja ich nienawidzę za te fajerwerki. Nie jesteś sama, oj nie... Quote
kakadu Posted January 11, 2011 Posted January 11, 2011 o matko, przeczytalam o małej wychodzącej z siebie i strzelającym gównie bez czytania poprzednich postów i wyszło mi, że masz mala_czarna jakieś straszne problemy gastryczne u swojego psa :evil_lol: a tu fajerwerki - też ich nie znoszę choć moje psy się nie boją; dziwi mnie, że ludzie lubia robic tyle niepotrzebnego hałasu i puszczać z dymem takie pieniądze... można by za nie wykarmić niejedno schronisko... spajki jest naprawde pięknym psem - myślę, że dom dla niego to tylko kwestia czasu; Quote
mala_czarna Posted January 11, 2011 Author Posted January 11, 2011 kakadu, zaplułam własnie monitor przez Ciebie :evil_lol::evil_lol: Quote
Ewa Gałązka Posted January 11, 2011 Posted January 11, 2011 Zgadzam się z tobą ! Tattoi napisał(a):Odzywam się. Wszyscy żyją. Ludzie- jak ja ich nienawidzę za te fajerwerki. Quote
Tattoi Posted January 11, 2011 Posted January 11, 2011 Tośmy sobie pogadały o niestrawności i strzelaniu. Dużo nam to pomoże :-) Spajk chodzi na luźnej smyczy. Pięknie kłusuje. On by sie do koni nadał. Quote
mala_czarna Posted January 11, 2011 Author Posted January 11, 2011 Tattoi napisał(a):Tośmy sobie pogadały o niestrawności i strzelaniu. Dużo nam to pomoże :-) Spajk chodzi na luźnej smyczy. Pięknie kłusuje. On by sie do koni nadał. Aaa, rewelacja!!:eviltong: To ja się na adopcyjną do jakiejś stadniny piszę. Jak mnie zapierniczył na Mazurach konik w łydkę to do dzisiaj czuję. W sensie kopnął, a nie udziabał. Mówiłam Ci przecież, że ja jestem PIERDOŁA, i gabarytowo to ja sobie mogę sznupka mieć pod opieką. Powiedz lepiej jak z łapą. Dostaje antybiotyk? Quote
Tattoi Posted January 12, 2011 Posted January 12, 2011 No tak- ja przy Tobie to gigant :-) Ja z nim porozmawiałam po prostu. Antybiotyk dostaje. Jutro mu to wygolimy i obejrzymy, bo twarde jest strasznie. Lekarki go bardzo lubią :-) Spajki i Spajki. Spajki to, Spajki tamto...Już mu szukają domu:-) Quote
kakadu Posted January 12, 2011 Posted January 12, 2011 Tattoi napisał(a):Tośmy sobie pogadały o niestrawności i strzelaniu. Dużo nam to pomoże :-) moze i nie pomoze, ale sie weselej zrobilo; a od konkretow jestes teraz TY! ;) Quote
mala_czarna Posted January 12, 2011 Author Posted January 12, 2011 Tattoi napisał(a): Antybiotyk dostaje. Jutro mu to wygolimy i obejrzymy, bo twarde jest strasznie. Cholera. Mam nadzieję, że to nic poważnego jest :( Quote
Tattoi Posted January 13, 2011 Posted January 13, 2011 Pisałam na gg do Ciebie. Dziewczyny mówią, żeby mu zrobić rtg tej narośli i sprawdzić, co to jest i czy jest związane z kościa, czy nie. Jutro Ci powiem, ile by to kosztowało- bo my nie mamy jeszcze rtg u siebie. Ale mam tu bliziutko zaprzyjaźnioną lecznicę, to bym go zawiozła. Na antybiotyk to "coś" nie reaguje :-( Quote
mala_czarna Posted January 13, 2011 Author Posted January 13, 2011 No tak, za dobrze było to sie musiało coś rypnąć :( Dzięki, że zawieziesz Spajka na rtg. Nie wiem jakie koszty będą, ale nie ulega wątpliwości, że prześwietlenie musi być zrobione. Cholera, mam złe przeczucia jakieś. Quote
ag2709 Posted January 13, 2011 Posted January 13, 2011 Trzymam kciuki, aby nie było to nic poważnego.... Quote
gusia0106 Posted January 13, 2011 Posted January 13, 2011 mala_czarna napisał(a):No tak, za dobrze było to sie musiało coś rypnąć :( Dzięki, że zawieziesz Spajka na rtg. Nie wiem jakie koszty będą, ale nie ulega wątpliwości, że prześwietlenie musi być zrobione. Cholera, mam złe przeczucia jakieś. Ty się uspokój z tymi swoimi przeczuciami. Dobrze będzie :glaszcze: Quote
gusia0106 Posted January 13, 2011 Posted January 13, 2011 mala_czarna napisał(a):Się uspokoję jak już będę wiedzieć na czym stoimy. Cholera, najlepsze jest to, że ja w ogóle nie zwróciłam uwagi na tę łapę. Fakt faktem nie przyglądałam jej się, ale w sumie jakiegoś szczególnego powodu do oględzin nie widziałam. Nie kulał przecież, nic go nie bolało, a tu proszę. Guz jakiś. Guz od razu. Narośl może. Jak u Emi. Quote
Recommended Posts