Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Kupiłam fiprex, skan rachunku wstawię w domu. Zapłaciłam 22 zł. Cos się Tattoi nie odzywa, mam nadzieję, że wszystko ok, bo wczoraj strasznie strzelali z racji imprezy z okazji WOŚP :(

Posted

U mnie wczoraj to samo. Sunia mało nie wylazła z siebie. Pocieszam się, że póki co to koniec z tym strzelającym gównem, bo okazja się szybko nie trafi. Dobra, jest tak. Karma kupiona - powinna dojść jutro. Fiprex kupiony - przywiozę w sobotę. Za fiprex płaciłam z pieniędzy Spajkowych, wstawiam rachunek. Karma też ze Spajkowych, ale przecie nie wstawię tu print screena z Allegro ;)

" class="ipsImage" alt="">

Posted

o matko, przeczytalam o małej wychodzącej z siebie i strzelającym gównie bez czytania poprzednich postów i wyszło mi, że masz mala_czarna jakieś straszne problemy gastryczne u swojego psa :evil_lol:
a tu fajerwerki - też ich nie znoszę choć moje psy się nie boją; dziwi mnie, że ludzie lubia robic tyle niepotrzebnego hałasu i puszczać z dymem takie pieniądze... można by za nie wykarmić niejedno schronisko...
spajki jest naprawde pięknym psem - myślę, że dom dla niego to tylko kwestia czasu;

Posted

Tattoi napisał(a):
Tośmy sobie pogadały o niestrawności i strzelaniu. Dużo nam to pomoże :-)

Spajk chodzi na luźnej smyczy. Pięknie kłusuje. On by sie do koni nadał.

Aaa, rewelacja!!:eviltong: To ja się na adopcyjną do jakiejś stadniny piszę. Jak mnie zapierniczył na Mazurach konik w łydkę to do dzisiaj czuję. W sensie kopnął, a nie udziabał.
Mówiłam Ci przecież, że ja jestem PIERDOŁA, i gabarytowo to ja sobie mogę sznupka mieć pod opieką. Powiedz lepiej jak z łapą. Dostaje antybiotyk?

Posted

No tak- ja przy Tobie to gigant :-)
Ja z nim porozmawiałam po prostu.
Antybiotyk dostaje. Jutro mu to wygolimy i obejrzymy, bo twarde jest strasznie.
Lekarki go bardzo lubią :-) Spajki i Spajki. Spajki to, Spajki tamto...Już mu szukają domu:-)

Posted

Tattoi napisał(a):
Tośmy sobie pogadały o niestrawności i strzelaniu. Dużo nam to pomoże :-)

moze i nie pomoze, ale sie weselej zrobilo;
a od konkretow jestes teraz TY! ;)

Posted

Pisałam na gg do Ciebie. Dziewczyny mówią, żeby mu zrobić rtg tej narośli i sprawdzić, co to jest i czy jest związane z kościa, czy nie. Jutro Ci powiem, ile by to kosztowało- bo my nie mamy jeszcze rtg u siebie. Ale mam tu bliziutko zaprzyjaźnioną lecznicę, to bym go zawiozła.
Na antybiotyk to "coś" nie reaguje :-(

Posted

No tak, za dobrze było to sie musiało coś rypnąć :( Dzięki, że zawieziesz Spajka na rtg. Nie wiem jakie koszty będą, ale nie ulega wątpliwości, że prześwietlenie musi być zrobione. Cholera, mam złe przeczucia jakieś.

Posted

mala_czarna napisał(a):
No tak, za dobrze było to sie musiało coś rypnąć :( Dzięki, że zawieziesz Spajka na rtg. Nie wiem jakie koszty będą, ale nie ulega wątpliwości, że prześwietlenie musi być zrobione. Cholera, mam złe przeczucia jakieś.

Ty się uspokój z tymi swoimi przeczuciami. Dobrze będzie :glaszcze:

Posted

mala_czarna napisał(a):
Się uspokoję jak już będę wiedzieć na czym stoimy. Cholera, najlepsze jest to, że ja w ogóle nie zwróciłam uwagi na tę łapę. Fakt faktem nie przyglądałam jej się, ale w sumie jakiegoś szczególnego powodu do oględzin nie widziałam. Nie kulał przecież, nic go nie bolało, a tu proszę. Guz jakiś.

Guz od razu. Narośl może. Jak u Emi.