Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='kropka77']Mimo,iż nadal nie dostąpiłam zaszczytu oglądania siebie wśród stałych deklarowiczów :placz: przelew wysłałam..[/QUOTE]

Kropka, wysłałam Ci Pw, bo nie chcę pokićkać w deklaracjach. :oops::-(

Posted

Byłam wczoraj u Spajka :) Wstawię zdjęcia, ale marniutkie, bo jedną ręką smycz trzymałam, a drugą aparat. Poza tym robić zdjęcia czarnemu psu w zimie to koszmar. Spajki jest przekochany!! Jak tylko weszłam do niego to dostałam buziaka w nos. Jest strasznie przytulaśny, bardzo łagodny dla ludzi i dla innych psów. Kompletnie nie reagował na zaczepki psów na spacerze, nie interesowało go szczekanie. Problem jest tylko z tym, że nie bardzo umie chodzić na smyczy. Plącze się, staje co kilka kroczków. Bez przerwy też skakał na mnie i ciężko go było uspokoić ;) Jest chudy. Koniecznie go trzeba podpaść, bo kosteczki sterczą :(

Kilka zdjęć:

Posted

Znam ból z fotografowaniem czarnych psów ...
Mała-czarna dostałam od kogoś nr konta na Spajkiego i zrobiłam przelew na parę groszy na niego.

Posted

E-S napisał(a):
Znam ból z fotografowaniem czarnych psów ...
Mała-czarna dostałam od kogoś nr konta na Spajkiego i zrobiłam przelew na parę groszy na niego.

Bardzo dziękuję!!! :)
Każdy grosz się przyda, bo diabli wiedzą jak długo biedaczek w hotelu posiedzi :roll:

Posted

[quote name='E-S']Da Bóg, że niedługo.
Ale kto zna historię przepięknego, młodego, idealnego Shadowa, to wie, że nie ma reguły .... zresztą zobaczcie, bo nawet trochę podobni do siebie: http://www.dogomania.pl/threads/187331-MIX-LABKA-i-BULLA-JU%C5%BB-W-HOTELIKU-u-Ani.-Brakuje-265-Z%C5%81-sta%C5%82ych-deklaracji/page14

Tylko domu brak ....

Śliczny chłopak jest. Nie rozumiem czemu jeszcze domu nie ma. Ale masz rację; nie ma reguły.