Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Jest w lecznicy w Wołominie. Był kastrowany, czekał na zdjęcie szwów. W piątek rozmawiałam z Agą i Spajki w przyszłym tygodniu pojedzie do hotelu. Dzisiaj albo wczoraj miał być szczepiony.

Posted

[quote name='Atomowka'] Niestety tylko 10 zł ale grosz do grosza i będzie na hotelik.[/QUOTE]

Jakie tam "niestety"! Bardzo Ci dziękuję za stałą deklarację! :)
Zaraz zapiszę w poście rozliczeniowym!:)

Posted

Doszły kolejne wpłaty :) :) Poniewaz nie mam na przelewie nicków z Dogo, albo są to znajomi Dogomaniaków ;) wpisuję imię i pierwszą literę nazwiska (w poście rozliczeniowym na pierwszej stronie)

Posted

jaki śliczny i taki smutny, ja dzisiaj przeleję 50 zł, a jesli chodzi o stałą to deklaruję 30 zł, jak będę miała coś więcej to napewno dorzucę...

Posted

Cioteczko to my z całego serduszka dziękujemy że są tacy WSPANIALI Ludzie którym los tych najwspanialszych istotek nie jest obojętny !!! W grudniu zasilimy jeszcze raz skarbonkę słodkiego Spajka....Trzymamy mocno kciuki żeby jak najszybciej znalazł kochający domek i wspaniałych ludzi.

Posted

[quote name='emilak']jaki śliczny i taki smutny, ja dzisiaj przeleję 50 zł, a jesli chodzi o stałą to deklaruję 30 zł, jak będę miała coś więcej to napewno dorzucę...[/QUOTE]

Bardzo dziękuję!!!! To prześlę PW z numerem konta,i zapiszę również w deklaracjach stałych na 1 stronie :)

Posted

[quote name='mala_czarna']Bardzo dziękuję!!!! To prześlę PW z numerem konta,i zapiszę również w deklaracjach stałych na 1 stronie :)[/QUOTE]

ok, dzięki. Co tam u chłopaka?? Wysyłam Ci PW

Posted

[quote name='Użytkownik usunięty']Jacek - Cajus JB do mnie napisał w tej sprawie. Proszę mi podać nr konta. Piesek wcale nie jest niepozorny: i ładny i całkiem sporawy ![/QUOTE]

To ja dziękuję bardzo Cajusowi :)
Fakt, sporawy jest, ale w 100% się upewnię jak go na żywo zobaczę :)
Już podaję konto na PW i bardzo dziękuję :)

Posted

Mam wieści o Spajkusiu. I dobre, i trochę gorsze. Dobre to takie, że chłopak wykastrowany, zaszczepiony, i już w hotelu :)
Gorsze takie, że nie z naszej winy, ale hotel w Kraszewie póki co nam odpadł. Kojec trzeba było oddać połamanej bidzie z ulicy :( Spajkus jest w Konstancinie, tam gdzie była wyadoptowana przeze mnie Kosteczka. Cena hotelu wzrosła. Miesięcznie będziemy płacic 370 złotych. Ja wprawdzie samochodem nie dysponuję, ale w weekend wybiorę się do niego, bo u Beaty już byłam. Jak Aga wejdzie na wątek to wstawi fotki, bo robiła jakieś. Póki co, z wpłat jednorazowych, z trwającego jeszcze bazarku i z obiecanych deklaracji jakos pociągniemy, a póxniej to "się zobaczy" ;)

Mam jeszcze masę rzeczy na bazarek - jedne dostałam od Dorotki z Dogo, a inne przywiozła mi Marta w sobotę. Notabene bardzo, bardzo fajnych, za co pięknie dziękujemy. Pieniążkami podzielimy się z Tytusem, który ma masakryczne zadłużenie :( Tytus jest w hoteliku u Astaroth. Domki niestety się o niego nie biją.

Edit: Kago, wielkie, serdecznie dzięki za transport!! :Rose: