mala_czarna Posted December 4, 2010 Author Posted December 4, 2010 Jest w lecznicy w Wołominie. Był kastrowany, czekał na zdjęcie szwów. W piątek rozmawiałam z Agą i Spajki w przyszłym tygodniu pojedzie do hotelu. Dzisiaj albo wczoraj miał być szczepiony. Quote
mala_czarna Posted December 4, 2010 Author Posted December 4, 2010 emhokr napisał(a):w pon 50 zł będzie!!! Dziękuję!!:) Quote
Atomowka Posted December 5, 2010 Posted December 5, 2010 Jako,że zwolniła mi się deklaracja po Tosi to chce ją przekazać na Spajkusia. Niestety tylko 10 zł ale grosz do grosza i będzie na hotelik. Quote
mala_czarna Posted December 5, 2010 Author Posted December 5, 2010 [quote name='Atomowka'] Niestety tylko 10 zł ale grosz do grosza i będzie na hotelik.[/QUOTE] Jakie tam "niestety"! Bardzo Ci dziękuję za stałą deklarację! :) Zaraz zapiszę w poście rozliczeniowym!:) Quote
mala_czarna Posted December 6, 2010 Author Posted December 6, 2010 Doszły kolejne wpłaty :) :) Poniewaz nie mam na przelewie nicków z Dogo, albo są to znajomi Dogomaniaków ;) wpisuję imię i pierwszą literę nazwiska (w poście rozliczeniowym na pierwszej stronie) Quote
obraczus87 Posted December 6, 2010 Posted December 6, 2010 Ciesze sie ze Spajkus sie bogaci o nowe wplaty :) Quote
Martika&Aischa Posted December 6, 2010 Posted December 6, 2010 Moja wpłata dotarła :)))) bardzo ...bardzo się cieszę :) Quote
obraczus87 Posted December 6, 2010 Posted December 6, 2010 [quote name='Martika@Aischa']Moja wpłata dotarła :)))) bardzo ...bardzo się cieszę :)[/QUOTE] a my bardzooo dziekujemy :) !!!!! Quote
mala_czarna Posted December 6, 2010 Author Posted December 6, 2010 [quote name='Martika@Aischa']Moja wpłata dotarła :)))) bardzo ...bardzo się cieszę :)[/QUOTE] Ja tez sie cieszę i dziekuję :) Quote
AGA35 Posted December 6, 2010 Posted December 6, 2010 bardzo sredacznie dziekujemy za wpłaty dla " maluszka ":-) Quote
emilak Posted December 6, 2010 Posted December 6, 2010 jaki śliczny i taki smutny, ja dzisiaj przeleję 50 zł, a jesli chodzi o stałą to deklaruję 30 zł, jak będę miała coś więcej to napewno dorzucę... Quote
Martika&Aischa Posted December 6, 2010 Posted December 6, 2010 Cioteczko to my z całego serduszka dziękujemy że są tacy WSPANIALI Ludzie którym los tych najwspanialszych istotek nie jest obojętny !!! W grudniu zasilimy jeszcze raz skarbonkę słodkiego Spajka....Trzymamy mocno kciuki żeby jak najszybciej znalazł kochający domek i wspaniałych ludzi. Quote
mala_czarna Posted December 6, 2010 Author Posted December 6, 2010 [quote name='emilak']jaki śliczny i taki smutny, ja dzisiaj przeleję 50 zł, a jesli chodzi o stałą to deklaruję 30 zł, jak będę miała coś więcej to napewno dorzucę...[/QUOTE] Bardzo dziękuję!!!! To prześlę PW z numerem konta,i zapiszę również w deklaracjach stałych na 1 stronie :) Quote
emilak Posted December 6, 2010 Posted December 6, 2010 [quote name='mala_czarna']Bardzo dziękuję!!!! To prześlę PW z numerem konta,i zapiszę również w deklaracjach stałych na 1 stronie :)[/QUOTE] ok, dzięki. Co tam u chłopaka?? Wysyłam Ci PW Quote
Ewa Gałązka Posted December 6, 2010 Posted December 6, 2010 [B][COLOR=darkorange]Wpłacę 10 zł jednorazowo[/COLOR][/B], bo mam jeszcze dwie stałe deklaracje na inne psiaki. Biorę udział również w licytacji na bazarku u Spajkusia. Biedny pieseczek. Quote
Użytkownik usunięty Posted December 7, 2010 Posted December 7, 2010 Jacek - Cajus JB do mnie napisał w tej sprawie. Proszę mi podać nr konta. Piesek wcale nie jest niepozorny: i ładny i całkiem sporawy ! Quote
mala_czarna Posted December 7, 2010 Author Posted December 7, 2010 [quote name='Użytkownik usunięty']Jacek - Cajus JB do mnie napisał w tej sprawie. Proszę mi podać nr konta. Piesek wcale nie jest niepozorny: i ładny i całkiem sporawy ![/QUOTE] To ja dziękuję bardzo Cajusowi :) Fakt, sporawy jest, ale w 100% się upewnię jak go na żywo zobaczę :) Już podaję konto na PW i bardzo dziękuję :) Quote
mala_czarna Posted December 7, 2010 Author Posted December 7, 2010 Mam wieści o Spajkusiu. I dobre, i trochę gorsze. Dobre to takie, że chłopak wykastrowany, zaszczepiony, i już w hotelu :) Gorsze takie, że nie z naszej winy, ale hotel w Kraszewie póki co nam odpadł. Kojec trzeba było oddać połamanej bidzie z ulicy :( Spajkus jest w Konstancinie, tam gdzie była wyadoptowana przeze mnie Kosteczka. Cena hotelu wzrosła. Miesięcznie będziemy płacic 370 złotych. Ja wprawdzie samochodem nie dysponuję, ale w weekend wybiorę się do niego, bo u Beaty już byłam. Jak Aga wejdzie na wątek to wstawi fotki, bo robiła jakieś. Póki co, z wpłat jednorazowych, z trwającego jeszcze bazarku i z obiecanych deklaracji jakos pociągniemy, a póxniej to "się zobaczy" ;) Mam jeszcze masę rzeczy na bazarek - jedne dostałam od Dorotki z Dogo, a inne przywiozła mi Marta w sobotę. Notabene bardzo, bardzo fajnych, za co pięknie dziękujemy. Pieniążkami podzielimy się z Tytusem, który ma masakryczne zadłużenie :( Tytus jest w hoteliku u Astaroth. Domki niestety się o niego nie biją. Edit: Kago, wielkie, serdecznie dzięki za transport!! :Rose: Quote
Recommended Posts