Atomowka Posted December 16, 2010 Posted December 16, 2010 Mała czarna a nie dasz rady np w czwartek za tydzień ( dzień przed Wigilią )? Quote
mala_czarna Posted December 16, 2010 Author Posted December 16, 2010 Atomowka napisał(a):Mała czarna a nie dasz rady np w czwartek za tydzień ( dzień przed Wigilią )? Kochana, ale ja nie mogę się zwolnić, a jak 0 16 wyjdę z pracy to na wieczór tam dojadę. Korki są jak cholera. Metrem dojadę do Wilanowskiej w 10 minut z Mokotowa, ale te autobusy do Konstancina chodzą w takich godzinach że szok. Quote
obraczus87 Posted December 16, 2010 Posted December 16, 2010 Spajki prosi o wsparcie finansowo, Brakuje stalych deklaracji!!!! Quote
AGA35 Posted December 16, 2010 Posted December 16, 2010 prosimy prosimy " maluszek " potrzebuje naszego wsparcia Quote
mala_czarna Posted December 17, 2010 Author Posted December 17, 2010 Spajki, mam nadzieję, że wszystko u Ciebie ok? Obraczus pisała o deklaracjach.Przychylam się do prośby, bo na bazarkach długo nie ujedziemy, a nie wiadomo ile nasz czarnuszek zostanie w hotelu. Quote
obraczus87 Posted December 18, 2010 Posted December 18, 2010 Dzisiaj nie bylo nikogo u Spajkusia :( Quote
mala_czarna Posted December 19, 2010 Author Posted December 19, 2010 Wstydzę się okrutnie, nie pojechałam do Spajka :( Może dam radę w piątek po pracy. Quote
kizimizi Posted December 20, 2010 Posted December 20, 2010 zapraszam a raczej WYZWAM KAZDEGO na dramatyczny watek zwierząt z dolnoslaskiej wsi, gdzie w srosku zimy, przy sniegu i minusowej temperaturze zwierzęta sa trzymana na łańcuchu od tak o np. pod drzewem :( Bez jakiegokolwiek schronienia, bez wody i jedzenia. psy czekaja na dt na cito! jest tez krowa i byk :( zabrano juz maluchy z .... popieliska :( No ręce opadaja a watek ma zaledwie kilka stron, tak malo ludzi o nim wie a te zwierzeta bez naszej wspolnej pomocy zgina. http://www.dogomania.pl/threads/1972...a-wielu-psów!! Quote
mala_czarna Posted December 20, 2010 Author Posted December 20, 2010 Wpłynęło 20 zł od Atomówki :) Czy mam to zapisać na grudzień i styczeń, bo deklaracja była na 10 zł? Quote
AGA35 Posted December 20, 2010 Posted December 20, 2010 spajukś słoneczko jest jakiś odzew z ogłoszeń? Quote
jola_li Posted December 20, 2010 Posted December 20, 2010 Teraz nie mogę, ale w styczniu dorzucę parę złotych. Trzymaj się, Piesku! Quote
obraczus87 Posted December 20, 2010 Posted December 20, 2010 AGA35 napisał(a):spajukś słoneczko jest jakiś odzew z ogłoszeń? aga te ogloszenia które miał robione były z namiarem na Ciebie :( Quote
AGA35 Posted December 20, 2010 Posted December 20, 2010 aaaaaaaaaaaaaa no tak czyli zero telefonów !!!!!!!!!!!! Quote
kakadu Posted December 21, 2010 Posted December 21, 2010 poki co moge tylko dwiedzic... czeka mnie zbieranie na operacje pewnej okruszynki... Quote
mala_czarna Posted December 21, 2010 Author Posted December 21, 2010 Ze Spajkusiowego bazarku uzbierałam 165 zł!! :) :) Quote
Atomowka Posted December 21, 2010 Posted December 21, 2010 mala_czarna napisał(a):Wpłynęło 20 zł od Atomówki :) Czy mam to zapisać na grudzień i styczeń, bo deklaracja była na 10 zł? Nie te 10 zł to mały dodatek na święta :) Kurde czyli lipa bo ja w week to własnie nie bardzo mogę doope gdzieś dalej ruszać. Jaki termin przewidujesz teraz na wypad do Spajka? Quote
mala_czarna Posted December 22, 2010 Author Posted December 22, 2010 Atomowka napisał(a):Nie te 10 zł to mały dodatek na święta :) Kurde czyli lipa bo ja w week to własnie nie bardzo mogę doope gdzieś dalej ruszać. Jaki termin przewidujesz teraz na wypad do Spajka? Atomówko, bardzo Ci dziękuję za dodatkowe 10 zł :) Co do odwiedzin u Spajkusia, to tak się szczęśliwie złożyło, że dostałam wolne od 29 do 31 grudnia, więc wybiorę się do niego, bo z pewnością znajdę czas. Quote
Atomowka Posted December 22, 2010 Posted December 22, 2010 To w razie czego pisz jak będziesz jechała bo ja też pod koniec roku będę miała jakoś kilka dni wolnych Quote
obraczus87 Posted December 23, 2010 Posted December 23, 2010 Jest taki czas, co łzy w śmiech zmienia, jest taka moc, co smutek w radość przemienia, jest taka siła, co spełnia marzenia... To właśnie magia Świąt Bożego Narodzenia. Zdrowych i spokojnych świąt spędzonych w gronie najbliższych osób życzy Marta z Tobim Quote
Martika&Aischa Posted December 25, 2010 Posted December 25, 2010 Ja oczywiście zaglądam wypatrując dobrych wieści ;) swoją deklarację oczywiście podtrzymuje i po weekendzie wespre troszeczkę skarbonkę Spajkusia :) Spajki pora do kochającego domku ! Quote
mala_czarna Posted December 27, 2010 Author Posted December 27, 2010 Martika@Aischa napisał(a):Ja oczywiście zaglądam wypatrując dobrych wieści ;) swoją deklarację oczywiście podtrzymuje i po weekendzie wespre troszeczkę skarbonkę Spajkusia :) Spajki pora do kochającego domku ! Bardzo dziękujemy za deklarację i pomoc finansową :) Nawiedzę chłopaka w środę lub czwartek, na pewno jakieś fotki nowe będą :) Quote
Ewa Gałązka Posted December 28, 2010 Posted December 28, 2010 Gdybym nie miała deklaracji stałych to bym dała na Spajkusia- ale na razie tylko jednorazowo. Po prostu nie chcę obiecywać na dłużej. W styczniu dam 10 zł. Quote
mala_czarna Posted December 29, 2010 Author Posted December 29, 2010 Ewa Gałązka napisał(a):Gdybym nie miała deklaracji stałych to bym dała na Spajkusia- ale na razie tylko jednorazowo. Po prostu nie chcę obiecywać na dłużej. W styczniu dam 10 zł. Doskonale rozumiem :) Każdy ma jakieś zobowiązania finansowe. Jadę dzisiaj z Kago do Spajka. Jak pogoda pozwoli to będą nowe fotki :) Quote
Recommended Posts