Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Atomowka napisał(a):
Mała czarna a nie dasz rady np w czwartek za tydzień ( dzień przed Wigilią )?

Kochana, ale ja nie mogę się zwolnić, a jak 0 16 wyjdę z pracy to na wieczór tam dojadę. Korki są jak cholera. Metrem dojadę do Wilanowskiej w 10 minut z Mokotowa, ale te autobusy do Konstancina chodzą w takich godzinach że szok.

Posted

Spajki, mam nadzieję, że wszystko u Ciebie ok?
Obraczus pisała o deklaracjach.Przychylam się do prośby, bo na bazarkach długo nie ujedziemy, a nie wiadomo ile nasz czarnuszek zostanie w hotelu.

Posted

zapraszam a raczej WYZWAM KAZDEGO na dramatyczny watek zwierząt z dolnoslaskiej wsi, gdzie w srosku zimy, przy sniegu i minusowej temperaturze zwierzęta sa trzymana na łańcuchu od tak o np. pod drzewem :(

Bez jakiegokolwiek schronienia, bez wody i jedzenia.

psy czekaja na dt na cito! jest tez krowa i byk :( zabrano juz maluchy z .... popieliska :( No ręce opadaja a watek ma zaledwie kilka stron, tak malo ludzi o nim wie a te zwierzeta bez naszej wspolnej pomocy zgina.
http://www.dogomania.pl/threads/1972...a-wielu-psów!!

Posted

mala_czarna napisał(a):
Wpłynęło 20 zł od Atomówki :) Czy mam to zapisać na grudzień i styczeń, bo deklaracja była na 10 zł?

Nie te 10 zł to mały dodatek na święta :)
Kurde czyli lipa bo ja w week to własnie nie bardzo mogę doope gdzieś dalej ruszać.
Jaki termin przewidujesz teraz na wypad do Spajka?

Posted

Atomowka napisał(a):
Nie te 10 zł to mały dodatek na święta :)
Kurde czyli lipa bo ja w week to własnie nie bardzo mogę doope gdzieś dalej ruszać.
Jaki termin przewidujesz teraz na wypad do Spajka?

Atomówko, bardzo Ci dziękuję za dodatkowe 10 zł :)
Co do odwiedzin u Spajkusia, to tak się szczęśliwie złożyło, że dostałam wolne od 29 do 31 grudnia, więc wybiorę się do niego, bo z pewnością znajdę czas.

Posted

Jest taki czas, co łzy w śmiech zmienia,
jest taka moc, co smutek w radość przemienia,
jest taka siła, co spełnia marzenia...
To właśnie magia Świąt Bożego Narodzenia.

Zdrowych i spokojnych świąt spędzonych w gronie najbliższych osób

życzy
Marta z Tobim

Posted

Martika@Aischa napisał(a):
Ja oczywiście zaglądam wypatrując dobrych wieści ;) swoją deklarację oczywiście podtrzymuje i po weekendzie wespre troszeczkę skarbonkę Spajkusia :) Spajki pora do kochającego domku !

Bardzo dziękujemy za deklarację i pomoc finansową :)
Nawiedzę chłopaka w środę lub czwartek, na pewno jakieś fotki nowe będą :)

Posted

Ewa Gałązka napisał(a):
Gdybym nie miała deklaracji stałych to bym dała na Spajkusia- ale na razie tylko jednorazowo. Po prostu nie chcę obiecywać na dłużej. W styczniu dam 10 zł.

Doskonale rozumiem :)
Każdy ma jakieś zobowiązania finansowe. Jadę dzisiaj z Kago do Spajka. Jak pogoda pozwoli to będą nowe fotki :)