Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Się uspokoję jak już będę wiedzieć na czym stoimy. Cholera, najlepsze jest to, że ja w ogóle nie zwróciłam uwagi na tę łapę. Fakt faktem nie przyglądałam jej się, ale w sumie jakiegoś szczególnego powodu do oględzin nie widziałam. Nie kulał przecież, nic go nie bolało, a tu proszę. Guz jakiś.

Posted

Hmmm...jak Wy to robicie, że cytujecie post, który nie został jeszcze napisany ???

Nie ma się co martwić na wyrost. Rzecz jest mała, nisko, najpierw zbadamy.

Posted

To co, za tydzień jedziemy do Spajka? :)
Ja się jutro do Falenicy wybieram. Będę próbowała złapać sznaucera mini, który od tygodnia błąka się po ulicach. Nikt go nie szuka, piesek nie ma żadnych ogłoszeń, plakatów, ale chodzi w szelkach!

Posted

Bo on normalnie (jak nie robi z siebie wyjątkowo osła) to nosi uszy jak collie- stojąco, a koniuszki ma załamane.
Ale przeważnie robi z siebie osła :evil_lol:

Posted

Atomowka napisał(a):
Mała czarna przepraszam ale mi się Spajki kojarzy właśnie z takim słodkim osiołkiem:oops:

OK. Za karę, jak pojedziemy, wyprowadzisz go na spacer. Ciekawe, czy też będziesz trzymać się choinek i krzaków? :eviltong:

Posted

mala_czarna napisał(a):
OK. Za karę, jak pojedziemy, wyprowadzisz go na spacer. Ciekawe, czy też będziesz trzymać się choinek i krzaków? :eviltong:

Atomówa- spoko -przygotuję Cię :-)))
Musisz się uzbroić w mój przekonujący, niski głos:-)))

Posted

Co tam u chłopaka słychać? Zaktualizowałam stan finansów na pierwszej stronie. Póki co nie jest tragicznie. Cajus mi nie wpłacił, Ania z Poznaia także, ale napiszę dzisiaj smsa do Cajusa, bo cholera nie wiem, czy dobry numer konta podałam :(

Posted

Spajk jedzie na rtg w środę. To dobra wiadomość. Zła wiadomość. Zaczął robić kupę w domu, i stawia się do psów :( Trzeba w późniejszych ogłoszeniach wziąć pod uwagę, że potencjalny dom powinien być bez psa. I jeszcze mi Tattoi pisze właśnie, że Spajki to złodziej, więc domyślam się, że podkrada jakieś smakołyki i żarcie.

Posted

Dajmy mu czas. Przecież on dopiero przyjechał i zamieszkał w domu. Narazie chciał udziabać dwa maluchy- Benka Kini i tego rudasa, co go przywiozłam ze stacji. Może go małe kurduple denerwują.
A złodziej jest- fakt- przy ludziach nie kradnie, ale jak się odwrócisz...:-)
A że wielki jak żyrafa to i zasięg ma niezły:-)

Posted

Nie no, hrabia się znalazł! Maluchy go denerwują! :mad: Jakoś jak go przywiozłyśmy to maluchy go kompletnie nie interesowały, ba, powiem więcej, to on był poszkodowany, bo dostał w pysk od Malinki :evil_lol: No ale spoko, przyjadę to spróbuję mu do rozsądku przemówić i Paluchem go postraszę. Chociaż nie, Psi Anioł bliżej. A jak z apetytem? Przybrał coś na wadze?