Jump to content
Dogomania

>>>KRZYCZKI-obóz śmierci dla psów-WIELKI SUKCES- zapadł precedensowy wyrok !!!<<<

Recommended Posts

Posted

czy sa chetni do przygotowania wspolnego pisma do RM i Burmistrza? Czas uplywa. Ja przygotowuje nasze pismo,arki.

Bardzo bym prosila aby osoby, ktore byly ostatnio w Krzyczkach wyslaly mi e-mailem:[email protected] - krotki(lub dlugi) opis sytuacji jaki tam w Krzyczkach zastaly, z data pobytu w schronisku.

Chciala bym to zalaczyc do pisma do burmistrza i rady miasta. Jesli byloby mozliwe, podpisanie sie imieniem i nazwiskiem i chociazby podanie kontaktu telefonicznego.

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='ARKA']:oops: sorry pomylily mi sie nicki-mialam na mysli moskva.
Wykasuje tamten post, nie wiem o co Beacie chodzi, w takim razie.

dopiero pisałaś o Anashar - zdecyduj się wreszcie!

Posted

[quote name='ARKA']Kto moze przyjechac na posiedzienie Rady Nasielska w czwartek, na godz 14?
TRANSPORT:
Ja bede jechala z Grodzisk Mazowieckiego przez: Błonie, Leszno, Nowy Dwor, Pomiechówek, jesli ktos z powodu transportu nie moze przyjechac, moge po drodze zabrac.
Proponuje inne osoby wybierajce sie samochodami aby tez wpisaly swoje trasy.

Jedzie kolezanka z Legionowa-moze ktos tez chcialby zabrac sie podrodze.

Zbiorka podpisów-pismo-czas do sroda w nocy:
Kto zredaguje pismo do Rady Gminy i Burmistrza o...natychmiastowe cofniecie pozwolenia na działalnosc schronisku w Krzyczkach. Zbierze podpisy-tu (imie, nazwisko, adres, pesel)
Dobrze byloby miec tez podpisy organizacji.

Podnoszę!!!!!!!!!!!!

Posted

[quote name='ARKA']Aganiok??? kiedy, jak?

Masz mnie za debila ? Wtedy i tak. Nastepnym razem sprawdz czy przypadkiem ktos juz czegos nie skopiowal.

Napisał ARKA
Aganiok, dziala na niekorzysc zwierzat i dlatego byla ostra dyskusja-szkoda ze zostala wycieta. TYLE, odnosnie sprawy z Aganiok.

Napisał ARKA
:oops: sorry pomylily mi sie nicki-mialam na mysli moskva.

To teraz juz wiesz .

EOT , bo kompletnie nie dotyczy to sprawy Krzyczek.

Posted

[quote name='Beata_Dorobczyńska']Masz mnie za debila ? Wtedy i tak. Nastepnym razem sprawdz czy przypadkiem ktos juz czegos nie skopiowal.

Napisał ARKA
Aganiok, dziala na niekorzysc zwierzat i dlatego byla ostra dyskusja-szkoda ze zostala wycieta. TYLE, odnosnie sprawy z Aganiok.

Napisał ARKA
:oops: sorry pomylily mi sie nicki-mialam na mysli moskva.

To teraz juz wiesz .

Nie, nie wiem o co ci chodzi. Jasniej w takim razie.

I czemu ma to sluzyc???? Kopiuj sobie co chcesz,tylko moze to co potrzeba!!

Tak moskva-zreszta bylam za to zbanowana.
Andzia niestety nicki mi sie myla, wole byc w swiecie realnym,imiona, stad te pomylki.

Posted

Informujcie o sytuacji i proscie o interwencje staroste powiatu, o niczym nic nie wiedział, a powinien:

Starosta Nowodworski Edward Adamczyk
Starostwo Powiatowe
ul. Mazowiecka 10,
05-100 Nowy Dwór Mazowiecki
tel. 022 7753258
fax: 022 7753679
email: [email protected]

Wojewode mazowieckiego tez trzeba uruchomic-moze ktos poszuka kontakty i tu poda.

Posted

Tylko mam taka propozycję – jak piszecie do starosty pismo o zajęcie stanowiska lub interwencję to dawajcie do wiadomości wojewody – z doświadczenia wiem, że to działa na nich jak taki mały bacik. Zaznaczajcie też w liście że czekacie na wiadomość w jaki sposób zostanie załatwiona ta sprawa. Wysyłajcie pisma listem poleconym. Jeśli starosta nie odpisz to można napisać skargę do wojewody na bezczynność organów samorządowych.

Posted

[quote name='beka']Arka czy byłaś na tym spotkaniu?

Tak bylam. Nie napisze nic wiecej, bo skonczyloby sie to banen na dogo dla mnie.

Oświadczam. Stowarzyszenie Obrońcow Zwierząt 'Arka' nie bedzie podejmowalo anonimowych interwencji, zadne przypadki opisywane tylko na forach, nie daja podstaw do podjecia interwencji.

INTERWENCJE- procedury:

1. Zgloszenie interwencji w efekcie musi odbyc sie na pismie, opis sytuacji, miejsca interwencji, wraz z podaniem swoich danych osobowych, adresu, kontaktu telefonicznego.
2. Jesli jest taka mozliwosc wskazane jest tez, dokumentacja medyczna-opinia lek.wet o stanie zwierzęcia/ąt, ewentulanie dodatkowo zdjecia fotograficzne.

3. Zgloszenie moze byc wyslane pocztą elektroniczna na adres: [email protected] lub tez poczta zwykla. www.arka.strefa.pl

Posted

[quote name='fidelek2']Ale cokolwiek wynikło z tego spotkania? Czy kompletnie nic?

Moze wyniklo a moze nie. Jak narazie NIKT z piszacych na dogomanii, kto tam był, ostatnio, nie zgłosił INTERWENCJI w Krzyczkach -wiec o czym tu mamy rozmawiac?:mad: :mad: :mad:

Nie napisze nic, dopki nie otrzymam zgloszen.

Posted

Arka ma rację.Jesteście tam ,widzicie.Nic na gebę i tyle. Na pewno na zebraniu odparli Arki zarzuty ! Potrzebne sa zdjecia ,obdukcje psów ,dowody ,bez tego nic sie nie da zrobic !