ARKA Posted March 20, 2007 Posted March 20, 2007 czy sa chetni do przygotowania wspolnego pisma do RM i Burmistrza? Czas uplywa. Ja przygotowuje nasze pismo,arki. Bardzo bym prosila aby osoby, ktore byly ostatnio w Krzyczkach wyslaly mi e-mailem:[email protected] - krotki(lub dlugi) opis sytuacji jaki tam w Krzyczkach zastaly, z data pobytu w schronisku. Chciala bym to zalaczyc do pisma do burmistrza i rady miasta. Jesli byloby mozliwe, podpisanie sie imieniem i nazwiskiem i chociazby podanie kontaktu telefonicznego. Quote
GreenEvil Posted March 20, 2007 Posted March 20, 2007 http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=4253477#post4253477 nasze Krzyczkowskie psy.. nie zapominajcie o nich !!! pzdr GreenEvil Quote
andzia69 Posted March 20, 2007 Posted March 20, 2007 [quote name='ARKA']:oops: sorry pomylily mi sie nicki-mialam na mysli moskva. Wykasuje tamten post, nie wiem o co Beacie chodzi, w takim razie. dopiero pisałaś o Anashar - zdecyduj się wreszcie! Quote
Paola06 Posted March 20, 2007 Posted March 20, 2007 [quote name='ARKA']Kto moze przyjechac na posiedzienie Rady Nasielska w czwartek, na godz 14? TRANSPORT: Ja bede jechala z Grodzisk Mazowieckiego przez: Błonie, Leszno, Nowy Dwor, Pomiechówek, jesli ktos z powodu transportu nie moze przyjechac, moge po drodze zabrac. Proponuje inne osoby wybierajce sie samochodami aby tez wpisaly swoje trasy. Jedzie kolezanka z Legionowa-moze ktos tez chcialby zabrac sie podrodze. Zbiorka podpisów-pismo-czas do sroda w nocy: Kto zredaguje pismo do Rady Gminy i Burmistrza o...natychmiastowe cofniecie pozwolenia na działalnosc schronisku w Krzyczkach. Zbierze podpisy-tu (imie, nazwisko, adres, pesel) Dobrze byloby miec tez podpisy organizacji. Podnoszę!!!!!!!!!!!! Quote
Beata_Dorobczyńska Posted March 21, 2007 Posted March 21, 2007 [quote name='ARKA']Aganiok??? kiedy, jak? Masz mnie za debila ? Wtedy i tak. Nastepnym razem sprawdz czy przypadkiem ktos juz czegos nie skopiowal. Napisał ARKA Aganiok, dziala na niekorzysc zwierzat i dlatego byla ostra dyskusja-szkoda ze zostala wycieta. TYLE, odnosnie sprawy z Aganiok. Napisał ARKA :oops: sorry pomylily mi sie nicki-mialam na mysli moskva. Wykasuje tamten post, nie wiem o co Beacie chodzi, w takim razie. To teraz juz wiesz . EOT , bo kompletnie nie dotyczy to sprawy Krzyczek. Quote
Beata_Dorobczyńska Posted March 21, 2007 Posted March 21, 2007 Bardzo proszę aby jak najwięcej osób pojechało do Krzyczek, oczywiscie nie jednorazowo . Moze dzięki temu coś choc na chwile sie zmieni . Tych , którzy pojadą bardzo proszę o PW z numerem kontaktowym. Quote
ARKA Posted March 21, 2007 Posted March 21, 2007 [quote name='Beata_Dorobczyńska']Masz mnie za debila ? Wtedy i tak. Nastepnym razem sprawdz czy przypadkiem ktos juz czegos nie skopiowal. Napisał ARKA Aganiok, dziala na niekorzysc zwierzat i dlatego byla ostra dyskusja-szkoda ze zostala wycieta. TYLE, odnosnie sprawy z Aganiok. Napisał ARKA :oops: sorry pomylily mi sie nicki-mialam na mysli moskva. Wykasuje tamten post, nie wiem o co Beacie chodzi, w takim razie. To teraz juz wiesz . Nie, nie wiem o co ci chodzi. Jasniej w takim razie. I czemu ma to sluzyc???? Kopiuj sobie co chcesz,tylko moze to co potrzeba!! Tak moskva-zreszta bylam za to zbanowana. Andzia niestety nicki mi sie myla, wole byc w swiecie realnym,imiona, stad te pomylki. Quote
beka Posted March 21, 2007 Posted March 21, 2007 Gdzieś było napisane jak oni są czynni , ktoś wie? Quote
morisowa Posted March 21, 2007 Posted March 21, 2007 beka napisał(a):Gdzieś było napisane jak oni są czynni , ktoś wie? Obecnie 14.00-16.00 Quote
Izabella Hossa Posted March 21, 2007 Posted March 21, 2007 Sobota ,niedziela zamknięte, ale za zgodą wielmożnej Pani Dyrektor można się umówić telefonicznie na wizytę. "Opiekun" -imbecyl mieszka tam na miejscu. Quote
enia Posted March 21, 2007 Posted March 21, 2007 Pan Zbyszek nadal tam jest i "pracuje" ???:crazyeye: Quote
Beata_Dorobczyńska Posted March 21, 2007 Posted March 21, 2007 A czego sie Enia spodziewałaś, to najfajnieszy facet w moim życiu , pomijam to gów...no z tym przygłupim uśmiechem. Niestety ja im i oni mnie utkwili głęboko w pamięci więc niestety mnie tam nawet w czasie godzin nie wpuszczą :( Quote
ARKA Posted March 21, 2007 Posted March 21, 2007 Informujcie o sytuacji i proscie o interwencje staroste powiatu, o niczym nic nie wiedział, a powinien: Starosta Nowodworski Edward Adamczyk Starostwo Powiatowe ul. Mazowiecka 10, 05-100 Nowy Dwór Mazowiecki tel. 022 7753258 fax: 022 7753679 email: [email protected] Wojewode mazowieckiego tez trzeba uruchomic-moze ktos poszuka kontakty i tu poda. Quote
gibon301 Posted March 21, 2007 Posted March 21, 2007 Gabinet Wojewody telefon: 0 22 695-62-44 fax: 0 22 695-62-22 adres: pokój 160 pl. Bankowy 3/5 00-950 Warszawa Biuro Prasowe telefon: 0 22 695-60-63 fax: 0 22 620-13-75 Quote
gibon301 Posted March 21, 2007 Posted March 21, 2007 Wojewoda Mazowiecki Tomasz Koziński [email protected] pl. Bankowy 3/5 00-950 Warszawa Quote
Olga132 Posted March 21, 2007 Posted March 21, 2007 Tylko mam taka propozycję – jak piszecie do starosty pismo o zajęcie stanowiska lub interwencję to dawajcie do wiadomości wojewody – z doświadczenia wiem, że to działa na nich jak taki mały bacik. Zaznaczajcie też w liście że czekacie na wiadomość w jaki sposób zostanie załatwiona ta sprawa. Wysyłajcie pisma listem poleconym. Jeśli starosta nie odpisz to można napisać skargę do wojewody na bezczynność organów samorządowych. Quote
malagos Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 Dzis bylo to spotkanie, prawda? kto był i moze opowiedzieć? Quote
basia0607 Posted March 23, 2007 Posted March 23, 2007 Wyslam list do Wojewody z ramienia Warm.Maz. Stowarz.Obrońcow Praw Zwierzat. Quote
ARKA Posted March 23, 2007 Posted March 23, 2007 [quote name='beka']Arka czy byłaś na tym spotkaniu? Tak bylam. Nie napisze nic wiecej, bo skonczyloby sie to banen na dogo dla mnie. Oświadczam. Stowarzyszenie Obrońcow Zwierząt 'Arka' nie bedzie podejmowalo anonimowych interwencji, zadne przypadki opisywane tylko na forach, nie daja podstaw do podjecia interwencji. INTERWENCJE- procedury: 1. Zgloszenie interwencji w efekcie musi odbyc sie na pismie, opis sytuacji, miejsca interwencji, wraz z podaniem swoich danych osobowych, adresu, kontaktu telefonicznego. 2. Jesli jest taka mozliwosc wskazane jest tez, dokumentacja medyczna-opinia lek.wet o stanie zwierzęcia/ąt, ewentulanie dodatkowo zdjecia fotograficzne. 3. Zgloszenie moze byc wyslane pocztą elektroniczna na adres: [email protected] lub tez poczta zwykla. www.arka.strefa.pl Quote
Kasia Posted March 23, 2007 Posted March 23, 2007 Ale cokolwiek wynikło z tego spotkania? Czy kompletnie nic? Quote
ARKA Posted March 23, 2007 Posted March 23, 2007 [quote name='fidelek2']Ale cokolwiek wynikło z tego spotkania? Czy kompletnie nic? Moze wyniklo a moze nie. Jak narazie NIKT z piszacych na dogomanii, kto tam był, ostatnio, nie zgłosił INTERWENCJI w Krzyczkach -wiec o czym tu mamy rozmawiac?:mad: :mad: :mad: Nie napisze nic, dopki nie otrzymam zgloszen. Quote
basia0607 Posted March 23, 2007 Posted March 23, 2007 Arka ma rację.Jesteście tam ,widzicie.Nic na gebę i tyle. Na pewno na zebraniu odparli Arki zarzuty ! Potrzebne sa zdjecia ,obdukcje psów ,dowody ,bez tego nic sie nie da zrobic ! Quote
Recommended Posts