Jump to content
Dogomania

>>>KRZYCZKI-obóz śmierci dla psów-WIELKI SUKCES- zapadł precedensowy wyrok !!!<<<

Recommended Posts

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

aldonda napisał(a):
Jednak z tymi "ludźmi" z Krzyczek nie można "polubownie", już to przerabiałam ... kiedy wracałam ponownie po danego psa Panowie z szyderczym uśmieszkiem oznajmiali mi, że piesek poszedł do "adopcji "czyli do nieba.

Mendy :angryy:

Posted

moze ja podjade do Krzyczek w poniedziałek sprawdzić czy Krawacik sie tam nie przylpątał....przypadkiem...ale nie obiecuje ze starczy mi czasu,
zerkne co tam sie dZieje jescze przy okazji jak cos to napisze

Posted

Kurcze ! Moja znajoma szuka posokowca ,albo teriera krótk.wl. .Tylko ,że to daleko od WAs aby jechać w ciemno. My mieszkamy w okolicy Elbląga.
U nas w schronisku tez nie jest super ale nie robi sie bezmyslnych eutanazji.Można sie dogadac.

Posted

Probowałyście o sprawie powiadomic mediaa ? W dalszym ciagu u nas to ogromna siła. Weżcie pod uwage Ligote.Nie chcę Wam sie mieszac ,bo terenem naszego Stowarzyszenia jest Warmia i Mazury. Napisalam tylko list do Waszych władz.

Posted

a miało być tam tak pięknie:angryy: :angryy: :angryy: gdzie ta dogomaniaczka , pracownica schronu , wstydu nie macie:angryy: :angryy: :angryy: trzeba znowu zrobić to samo , co ostatnio!!!!!:mad: :mad: :mad:

Posted

Wydaje mi sie , że tu nie powinniscie pisać tak otwarcie kiedy i po co jedziecie...
w zeszłym roku podobno dogo było czytane przez tych xxxx....:angryy:

Posted

Każde chronisko czyta Dogo,. Oni boją sie o własne stołki,zwłaszcza ,że w mediach obecnie duzo sie o tym mówi.Jeżeli coś planujecie kontaktujcie sie prywatnie.Na pewnoo dobrze to zrobi psom.! My to stosujemy u siebie.Nasi nawet znają nicki, tych którzy o nich piszą i chodzą za nami aby pilnowac czy nie robimy zdjęc.

Posted

samara -o ile to prawda ,to uwazam,ze jest to prawdziwy SKANDAL:angryy: :angryy: :angryy: ,kto rozliczy te odpowiedzialne osoby,nie tylko za znecanie sie za zwierzetami,ale rowniez za Obietnice pomocy ,ktora nie zostala zrealizowana.Gdzie sa te duze naklady pieniezne,przeznaczone na to schronisko,na te glodne umeczone psy????Kto podjal sie rozliczenia?Kto ma zwiazek z tym schroniskiem ,i ma czyste rece???:crazyeye:

Posted

słuchajcie, nie mogę teraz czytać tego watku i przegladać wszystkie posty. Mam chętnego na briarda. Czy w ogóle można się czegoś o nim dowiedzieć?

Posted

gdgt napisał(a):
A czy macie tam telefon, bym mogła się zawczasu dowiedzieć? Nie chcę ciągać chętnego na psa nadaremno.

cytat z wypowiedzi użytkownika Schronisko_Krzyczki:

"Chetnych do adopcji dorosłych psów równie serdecznie zapraszam, każde para oczu prosi o nic wiecej jak tylko o serce. podaje nr telefonu do schroniska 0-22-794-42-51 513-023-305 lub prywatny moj czyli Dyrektora 504-49-49-83"