Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 239
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

paulinken napisał(a):
Na razie jednorazowo, jestem zadeklarowana na maxa :(

niestety wiekszosc tak ma:(
ale ogromne dzieki, jednorazowe rownie mile widziane jak stale:):)

czy Kto podejmie sie roli skarbnika???
potrzebuje konto zeby wrzucic Leonka gdzies poza dogomanie, moze na n-k

Posted

paulinken napisał(a):
Na nk wrzuca pieski Cajus JB, napisz może do niego?

napisze, napisze ja tez mam spore psie konta, ale potrzebuje konto do wplat:modla::modla:

i przypominam zeby wyciagnac Leonka brakuje jeszcze 280zl deklaracji miesięcznych

Posted

Biedula! :( Czy ktoś zdążył spisać numery rej tego kolesia co je wypuścił? Kurde! To się do tv nadaje... jak znaczna część wątków. Wrzucam na FB...

Posted

go-ja napisał(a):
Biedula! :( Czy ktoś zdążył spisać numery rej tego kolesia co je wypuścił? Kurde! To się do tv nadaje... jak znaczna część wątków. Wrzucam na FB...

oo super - wielkie dzieki!!
tylko kurde dalej nie mamy skarbnika:(:(

Posted

go-ja napisał(a):
Mogę być skarbnikiem :) Byłam przy suniach 4, gdzie została tylko Kreska. Piszcie do mnie na @. :)

superowo!!
jak dla mnie bomba!!!
dzieki go-ja:loveu::loveu:
czyli:
jest skarbnik
jest hotelik
jest transport

brakuje 280zl deklaracji..Kto dorzuci okrutne potraktowanemu Leonkowi grosik??? bez tego ani rusz, nie da rady Go wyciagnac:(

Posted

Hurra!!! Jest już nawet skarbnik. No to tylko deklaracji brakuje...

Czekam z niecierpliwością czy Maciaszkowi udało się zobaczyć Leona... A jak jest w Katowickim schronisku - czy oni tam kastrują psiaki, które mają "rozpoznanie zachowań agresywnych"?

Posted

smutna historia,
człowiek-bydlę! niegodny takich psiaków, szkoda tylko, że w taki sposób i że jeden nie przeżył, to było perfidne, zaplanowane, musiał wiedzieć,co ich czeka na autostradzie, pewnie liczył, że... ech szkoda słów.
popytam, ale mam niestety małe pole do popisu.. :/

Posted

Masakra !!!
to się dopiero zacznie u nas jak te autostrady tu zbudują .. będzie to samo co np. we Włoszech .. psy na autostradach w setkach porzucane na pewną śmierć !! rząd tam musiał już rozpocząć specjalną kampanię przedwakacyjną w TV żeby choć trochę pohamować ludzi ..

Posted

kochani...nie mogę się na stałe zdeklarować...ale dołożę choć teraz z 50 zł jednorazowo - jak już będziecie znali szczegóły itd to przypiomnijcie mi na pw, bo mogę zapomnieć:oops:

Posted

Wszystkich serdecznie witam i bardzo dziękuję za obecność!!!!!

Szarotka napisał(a):
To jak juz dlugo on w tym schronisku siedzi ??

Z dziesięć dni - koleżanka nie od razu się dowiedziała że trafił do schroniska - myślałyśmy, że tydzień temu, ale pewnie dobija 2.

herak napisał(a):
bydlak, serce się kroi .Ja postaram się dorzucić jakiś grosz stały.

Wielkie dzięki!!

ilon_n napisał(a):
Masakra !!!
to się dopiero zacznie u nas jak te autostrady tu zbudują .. będzie to samo co np. we Włoszech .. psy na autostradach w setkach porzucane na pewną śmierć !! rząd tam musiał już rozpocząć specjalną kampanię przedwakacyjną w TV żeby choć trochę pohamować ludzi ..

Nie miałam pojęcia... Myślałam, że w Europie to my jesteśmy tak zapuszczeni odnośnie stosunku do zwierząt...

andzia69 napisał(a):
kochani...nie mogę się na stałe zdeklarować...ale dołożę choć teraz z 50 zł jednorazowo - jak już będziecie znali szczegóły itd to przypiomnijcie mi na pw, bo mogę zapomnieć:oops:

Dzięki ogromne!

Posted

Ludzka okrutność nie zna granic.Gosiu,pisałaś żeby wstrzymać się z deklaracjami na Nikolca,to ja wyślę tak jak dotychczas i to co było na Nika przekażesz dla Leonka,dobrze???Ale nad stałą deklaracją muszę się zastanowić,bo.... u mnie też trochę krucho z kasą.:loveu:

Posted

Co u Leona? Są jakieś nowe wieści? Zdjęcia?
Pies jest po traumatycznych przeżyciach i potrzebuje czasu, żeby dojść do siebie - oczywiście w odpowiednich warunkach. Może z tym lękiem separacyjnym nie będzie tak źle...jak uda się go wyciągnąć ze schronu.