paulinken Posted September 23, 2010 Posted September 23, 2010 No i ja jeszcze deklarowałam. Myślę że z 2 dyszki wygrzebię, może więcej. Quote
Lu_Gosiak Posted September 23, 2010 Posted September 23, 2010 paulinken napisał(a):No i ja jeszcze deklarowałam. Myślę że z 2 dyszki wygrzebię, może więcej. jednorazowo czy miesiecznie??:) jestes dopisana w jednorazowych - cos:):) Quote
paulinken Posted September 23, 2010 Posted September 23, 2010 Na razie jednorazowo, jestem zadeklarowana na maxa :( Quote
Lu_Gosiak Posted September 23, 2010 Posted September 23, 2010 paulinken napisał(a):Na razie jednorazowo, jestem zadeklarowana na maxa :( niestety wiekszosc tak ma:( ale ogromne dzieki, jednorazowe rownie mile widziane jak stale:):) czy Kto podejmie sie roli skarbnika??? potrzebuje konto zeby wrzucic Leonka gdzies poza dogomanie, moze na n-k Quote
paulinken Posted September 23, 2010 Posted September 23, 2010 Na nk wrzuca pieski Cajus JB, napisz może do niego? Quote
Lu_Gosiak Posted September 23, 2010 Posted September 23, 2010 paulinken napisał(a):Na nk wrzuca pieski Cajus JB, napisz może do niego? napisze, napisze ja tez mam spore psie konta, ale potrzebuje konto do wplat:modla::modla: i przypominam zeby wyciagnac Leonka brakuje jeszcze 280zl deklaracji miesięcznych Quote
paulinken Posted September 23, 2010 Posted September 23, 2010 Nikt nie chce być księgowym Leonka? Quote
Isiak Posted September 23, 2010 Posted September 23, 2010 Jestem na zaproszenie - ale bez kasy :( Quote
go-ja Posted September 23, 2010 Posted September 23, 2010 Biedula! :( Czy ktoś zdążył spisać numery rej tego kolesia co je wypuścił? Kurde! To się do tv nadaje... jak znaczna część wątków. Wrzucam na FB... Quote
Lu_Gosiak Posted September 23, 2010 Posted September 23, 2010 go-ja napisał(a):Biedula! :( Czy ktoś zdążył spisać numery rej tego kolesia co je wypuścił? Kurde! To się do tv nadaje... jak znaczna część wątków. Wrzucam na FB... oo super - wielkie dzieki!! tylko kurde dalej nie mamy skarbnika:(:( Quote
go-ja Posted September 23, 2010 Posted September 23, 2010 Mogę być skarbnikiem :) Byłam przy suniach 4, gdzie została tylko Kreska. Piszcie do mnie na @. :) Quote
Lu_Gosiak Posted September 23, 2010 Posted September 23, 2010 go-ja napisał(a):Mogę być skarbnikiem :) Byłam przy suniach 4, gdzie została tylko Kreska. Piszcie do mnie na @. :) superowo!! jak dla mnie bomba!!! dzieki go-ja:loveu::loveu: czyli: jest skarbnik jest hotelik jest transport brakuje 280zl deklaracji..Kto dorzuci okrutne potraktowanemu Leonkowi grosik??? bez tego ani rusz, nie da rady Go wyciagnac:( Quote
Bjuta Posted September 23, 2010 Author Posted September 23, 2010 Hurra!!! Jest już nawet skarbnik. No to tylko deklaracji brakuje... Czekam z niecierpliwością czy Maciaszkowi udało się zobaczyć Leona... A jak jest w Katowickim schronisku - czy oni tam kastrują psiaki, które mają "rozpoznanie zachowań agresywnych"? Quote
agaga21 Posted September 23, 2010 Posted September 23, 2010 boże, co za tragiczna historia! później przeczytam wątek, teraz tylko 1 post przeczytałam. Quote
herak Posted September 23, 2010 Posted September 23, 2010 bydlak, serce się kroi .Ja postaram się dorzucić jakiś grosz stały. Quote
Lu_Gosiak Posted September 23, 2010 Posted September 23, 2010 herak napisał(a):bydlak, serce się kroi .Ja postaram się dorzucić jakiś grosz stały. superowo:) ogromne dzieki:loveu::loveu: Quote
brygida999 Posted September 23, 2010 Posted September 23, 2010 smutna historia, człowiek-bydlę! niegodny takich psiaków, szkoda tylko, że w taki sposób i że jeden nie przeżył, to było perfidne, zaplanowane, musiał wiedzieć,co ich czeka na autostradzie, pewnie liczył, że... ech szkoda słów. popytam, ale mam niestety małe pole do popisu.. :/ Quote
Szarotka Posted September 23, 2010 Posted September 23, 2010 To jak juz dlugo on w tym schronisku siedzi ?? Quote
ilon_n Posted September 23, 2010 Posted September 23, 2010 Masakra !!! to się dopiero zacznie u nas jak te autostrady tu zbudują .. będzie to samo co np. we Włoszech .. psy na autostradach w setkach porzucane na pewną śmierć !! rząd tam musiał już rozpocząć specjalną kampanię przedwakacyjną w TV żeby choć trochę pohamować ludzi .. Quote
andzia69 Posted September 23, 2010 Posted September 23, 2010 kochani...nie mogę się na stałe zdeklarować...ale dołożę choć teraz z 50 zł jednorazowo - jak już będziecie znali szczegóły itd to przypiomnijcie mi na pw, bo mogę zapomnieć:oops: Quote
Bjuta Posted September 23, 2010 Author Posted September 23, 2010 Wszystkich serdecznie witam i bardzo dziękuję za obecność!!!!! Szarotka napisał(a):To jak juz dlugo on w tym schronisku siedzi ?? Z dziesięć dni - koleżanka nie od razu się dowiedziała że trafił do schroniska - myślałyśmy, że tydzień temu, ale pewnie dobija 2. herak napisał(a):bydlak, serce się kroi .Ja postaram się dorzucić jakiś grosz stały. Wielkie dzięki!! ilon_n napisał(a):Masakra !!! to się dopiero zacznie u nas jak te autostrady tu zbudują .. będzie to samo co np. we Włoszech .. psy na autostradach w setkach porzucane na pewną śmierć !! rząd tam musiał już rozpocząć specjalną kampanię przedwakacyjną w TV żeby choć trochę pohamować ludzi .. Nie miałam pojęcia... Myślałam, że w Europie to my jesteśmy tak zapuszczeni odnośnie stosunku do zwierząt... andzia69 napisał(a):kochani...nie mogę się na stałe zdeklarować...ale dołożę choć teraz z 50 zł jednorazowo - jak już będziecie znali szczegóły itd to przypiomnijcie mi na pw, bo mogę zapomnieć:oops: Dzięki ogromne! Quote
dogomaniak 44 Posted September 23, 2010 Posted September 23, 2010 Ludzka okrutność nie zna granic.Gosiu,pisałaś żeby wstrzymać się z deklaracjami na Nikolca,to ja wyślę tak jak dotychczas i to co było na Nika przekażesz dla Leonka,dobrze???Ale nad stałą deklaracją muszę się zastanowić,bo.... u mnie też trochę krucho z kasą.:loveu: Quote
ossa98 Posted September 23, 2010 Posted September 23, 2010 Co u Leona? Są jakieś nowe wieści? Zdjęcia? Pies jest po traumatycznych przeżyciach i potrzebuje czasu, żeby dojść do siebie - oczywiście w odpowiednich warunkach. Może z tym lękiem separacyjnym nie będzie tak źle...jak uda się go wyciągnąć ze schronu. Quote
Recommended Posts