Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 239
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

przepraszam za brak podlinkowania..ale jeszcze nie doszłam do tego jak to się robi ...

mam nadzieję że ktoś wypatrzy i pomoże Leonkowi, żałuje że jeszcze pracy nie mam i nawet finansowo nie mogę pomóc :(

Posted

obraczus87 napisał(a):
Luzik. Banerków nie umiem robic, to chociaz sobie podlinkowałam :D

Trzeba Go zabrac.. chłopak wpał mi w oko.

bosko, bo masz duzo znajomych:evil_lol: mi tez wpadl, a tego gnoja co Go wywalil to bym sama autem przejechala:angryy::angryy:
to co???:razz::razz:
meczymy ludzi??:evil_lol:

Posted

Lu_Gosiak napisał(a):
bosko, bo masz duzo znajomych:evil_lol: mi tez wpadl, a tego gnoja co Go wywalil to bym sama autem przejechala:angryy::angryy:
to co???:razz::razz:
meczymy ludzi??:evil_lol:

Zawsze mi okropnie żal psów, które są wyrzucane na ulicy... ale cholera, żeby na autostradzie?? To chyba lepiej było naprawdę uśpic, niż skazywać na taką śmierć :( ale wywalenie nic nie kosztuje...:angryy::angryy:

Męczymy.... trzeba chłopakowi znaleźć Jego miejsce na ziemi..
Ma ktoś pomysł, gdzie by Go umieścić?? :cool3:

Posted

Bjuta pisała o Przebieczanach

Bjuta napisał(a):

Hotelik - bardzo mi się marzy. W Przebieczanach jest miejsce już tylko w kojcu - ale to i tak o niebo lepiej. Sparcery, zabawy, stały kontakt z człowiekiem...
350 zł. Hoteliku domowego - nie mam na oku. Może ktoś zna taki, który by pracował z lękiem separacyjnym??

?

Posted

Lu_Gosiak napisał(a):
miejsca sie znajda problemem jest jak zwykle kasa
musimy uzbierac gdzies 350zl deklaracji

Dokładnie. Musimy miec komplet deklaracji. Nikt nie podejmie się zabrania psiaka bez kompletu

Posted

maciaszek napisał(a):
Jutro będę w schronisku, postaram się czegoś dowiedzieć na temat Leonka.

to maciaszku jak mozesz zarezerwuj Go wstepnie...powiedz, ze ma byc zabierany do hoteliku

szukamy deklaracji na okrutnie potraktowanego Leonka

Posted

Lu_Gosiak napisał(a):
to maciaszku jak mozesz zarezerwuj Go wstepnie...powiedz, ze ma byc zabierany do hoteliku
W katowickim schronisku nie ma rezerwacji. Czasami udaje mi się jakiegoś psiaka zaklepać, ale musi być wiadomo dokładnie kiedy będzie zabierany. No i kto go będzie zabierał (ale to kwestia drugorzędowa).

Posted

Dziękuję Wam!!! Ale jesteście Kochane! Wyrwałam się z pracy na moment do internetu a tu tyle cudnych wpisów i cud banerek! DZIĘKI!!!!
Aha, mój sąsiad będzie dawał 5 to mamy już 25.

Posted

no to hotelik mamy, transport jak mówi Bjutka małe piwo:)
czyli brakuje jeszcze 325zl miesięcznych deklaracji

maciaszek to powiedz, ze w przyszłym tygodniu będzie zabierany;)
mam nadieje, ze sie uda nazbierac do tego czasu - musi;)

Posted

trzeba wreszcie jakiś bank obrabować... ostatnio na sąsiednim osiedlu wysadzili bankomat. Kasę zwinęli, sprawców nie złapano. Od razu uprzedzam wszelkie dywagacje - nie miałam z tym nic wspólnego ;) stąd te pustki w kieszeniach :(