Lu_Gosiak Posted September 22, 2010 Posted September 22, 2010 Istar19 napisał(a):Może coś takiego? :) ten banerek jest podlinkowany?? Quote
Istar19 Posted September 22, 2010 Posted September 22, 2010 przepraszam za brak podlinkowania..ale jeszcze nie doszłam do tego jak to się robi ... mam nadzieję że ktoś wypatrzy i pomoże Leonkowi, żałuje że jeszcze pracy nie mam i nawet finansowo nie mogę pomóc :( Quote
Lu_Gosiak Posted September 22, 2010 Posted September 22, 2010 spoko banerek jest ekstra, obraczus dzieki xa efekt koncowy no to teraz do dziela!!!! zbieramy deklaracje Quote
obraczus87 Posted September 22, 2010 Posted September 22, 2010 Luzik. Banerków nie umiem robic, to chociaz sobie podlinkowałam :D Trzeba Go zabrac.. chłopak wpał mi w oko. Quote
Lu_Gosiak Posted September 22, 2010 Posted September 22, 2010 obraczus87 napisał(a):Luzik. Banerków nie umiem robic, to chociaz sobie podlinkowałam :D Trzeba Go zabrac.. chłopak wpał mi w oko. bosko, bo masz duzo znajomych:evil_lol: mi tez wpadl, a tego gnoja co Go wywalil to bym sama autem przejechala:angryy::angryy: to co???:razz::razz: meczymy ludzi??:evil_lol: Quote
obraczus87 Posted September 22, 2010 Posted September 22, 2010 Lu_Gosiak napisał(a):bosko, bo masz duzo znajomych:evil_lol: mi tez wpadl, a tego gnoja co Go wywalil to bym sama autem przejechala:angryy::angryy: to co???:razz::razz: meczymy ludzi??:evil_lol: Zawsze mi okropnie żal psów, które są wyrzucane na ulicy... ale cholera, żeby na autostradzie?? To chyba lepiej było naprawdę uśpic, niż skazywać na taką śmierć :( ale wywalenie nic nie kosztuje...:angryy::angryy: Męczymy.... trzeba chłopakowi znaleźć Jego miejsce na ziemi.. Ma ktoś pomysł, gdzie by Go umieścić?? :cool3: Quote
betka Posted September 22, 2010 Posted September 22, 2010 Bjuta pisała o Przebieczanach Bjuta napisał(a): Hotelik - bardzo mi się marzy. W Przebieczanach jest miejsce już tylko w kojcu - ale to i tak o niebo lepiej. Sparcery, zabawy, stały kontakt z człowiekiem... 350 zł. Hoteliku domowego - nie mam na oku. Może ktoś zna taki, który by pracował z lękiem separacyjnym?? ? Quote
Lu_Gosiak Posted September 22, 2010 Posted September 22, 2010 miejsca sie znajda problemem jest jak zwykle kasa musimy uzbierac gdzies 350zl deklaracji Quote
obraczus87 Posted September 22, 2010 Posted September 22, 2010 Lu_Gosiak napisał(a):miejsca sie znajda problemem jest jak zwykle kasa musimy uzbierac gdzies 350zl deklaracji Dokładnie. Musimy miec komplet deklaracji. Nikt nie podejmie się zabrania psiaka bez kompletu Quote
Kinia1984 Posted September 22, 2010 Posted September 22, 2010 jestem...boze co za historia...narazie nie moge pomoc inaczej niz bedac tu... jak ja bym chciala kiedys spotkac tego skur....co wywalil te psy!:angryy: Quote
maciaszek Posted September 22, 2010 Posted September 22, 2010 Jutro będę w schronisku, postaram się czegoś dowiedzieć na temat Leonka. Quote
Lu_Gosiak Posted September 22, 2010 Posted September 22, 2010 maciaszek napisał(a):Jutro będę w schronisku, postaram się czegoś dowiedzieć na temat Leonka. to maciaszku jak mozesz zarezerwuj Go wstepnie...powiedz, ze ma byc zabierany do hoteliku szukamy deklaracji na okrutnie potraktowanego Leonka Quote
Ra_dunia Posted September 22, 2010 Posted September 22, 2010 se przylazłam, bo to taka Tolkowa mordka jest... ale kasy u mnie nie ma :( Quote
Lu_Gosiak Posted September 22, 2010 Posted September 22, 2010 Ra_dunia napisał(a):se przylazłam, bo to taka Tolkowa mordka jest... ale kasy u mnie nie ma :( to niestety jak u wiekszosci:( ale fajnie, ze jestes:) przymajniej nie bedzie nudno;):evil_lol: Quote
maciaszek Posted September 22, 2010 Posted September 22, 2010 Lu_Gosiak napisał(a):to maciaszku jak mozesz zarezerwuj Go wstepnie...powiedz, ze ma byc zabierany do hotelikuW katowickim schronisku nie ma rezerwacji. Czasami udaje mi się jakiegoś psiaka zaklepać, ale musi być wiadomo dokładnie kiedy będzie zabierany. No i kto go będzie zabierał (ale to kwestia drugorzędowa). Quote
Bjuta Posted September 22, 2010 Author Posted September 22, 2010 Dziękuję Wam!!! Ale jesteście Kochane! Wyrwałam się z pracy na moment do internetu a tu tyle cudnych wpisów i cud banerek! DZIĘKI!!!! Aha, mój sąsiad będzie dawał 5 to mamy już 25. Quote
Lu_Gosiak Posted September 22, 2010 Posted September 22, 2010 no to hotelik mamy, transport jak mówi Bjutka małe piwo:) czyli brakuje jeszcze 325zl miesięcznych deklaracji maciaszek to powiedz, ze w przyszłym tygodniu będzie zabierany;) mam nadieje, ze sie uda nazbierac do tego czasu - musi;) Quote
Ra_dunia Posted September 22, 2010 Posted September 22, 2010 trzeba wreszcie jakiś bank obrabować... ostatnio na sąsiednim osiedlu wysadzili bankomat. Kasę zwinęli, sprawców nie złapano. Od razu uprzedzam wszelkie dywagacje - nie miałam z tym nic wspólnego ;) stąd te pustki w kieszeniach :( Quote
maarit Posted September 22, 2010 Posted September 22, 2010 U mnie tez pusto :( Oj żal biedaka... patrzył na śmierć kolegi:( :( Quote
Lu_Gosiak Posted September 22, 2010 Posted September 22, 2010 w kieszeni psuto ale rozsylanie nic nie kosztuje:) takze kazdy moze pomoc - im wiecej Nas bedzie rozsylac tym wieksza szansa na znalezienie kasiory!!!:) Quote
Recommended Posts