Jasza Posted October 20, 2010 Posted October 20, 2010 E-S, nie wiem co napisać.... Muszę to jakoś wydrukować.......I sobie czytać w paściaste, zimne dni......... Boska komedia. Quote
majuska Posted October 20, 2010 Posted October 20, 2010 Pomimo, że wszystie szkodniki zdolne to Bugi chyba jednak rządzi.... Ja też mam takie jedne buty z nadgryzioną cholewką, takie fajne Campusy górskie, tyle że po górkach chodze głównie w lecie i w krótkich galotach więc to widać...ale co tam :) [IMG]http://img822.imageshack.us/img822/706/boguchwaanowsze.jpg[/IMG] Teraz już Maja butów na szczęście nie gryzie, chętnie rozszarpuje jednak swoje pluszaki :) Quote
Nutusia Posted October 20, 2010 Posted October 20, 2010 U nas wczoraj, jamniczka (przepraszam "kundel z krzaków" właściwie... posiekała na drobne miseczkę kocią, wyżarła cukier z cukiernicy stojącej na stole (do czysta) i "sprzątnęła" okulary swojego Pańcia, bo... zapomniał schować do etuja! :) Quote
agaga21 Posted October 20, 2010 Author Posted October 20, 2010 E-S, niesamowicie fajnie się czyta pamiętniczek :evil_lol::evil_lol:aż się popłakałam ze śmiechu! drzwi tarasowe też całkiem całkiem:diabloti: u nas morris też jest uzależniony od obecności etny w domu, więc gdy brałam tylko ją do weta, to wolałam przezornie zostawiac morrisa w ogrodzie, bez dostępu do domu ;) [B]wszystkim dziękuję za rozruszanie wątku, już myślałam, że na dogo nie ma więcej szkodników:diabloti::diabloti::diabloti: oczywiście czekam na WIĘCEJ!:evilbat:[/B] :evilbat: :evilbat: Quote
Ulka18 Posted October 20, 2010 Posted October 20, 2010 Zapisuje watek, super fantastyczny pomysl. Pogrzebie w starych zdjeciach, moja poprzednia kolaczka miala zwyczaj demolki, jak bylismy w pracy. Obecne kolaczki niestety nic nie niszcza. Quote
Nutusia Posted October 20, 2010 Posted October 20, 2010 [quote name='Ulka18']Obecne kolaczki niestety nic nie niszcza.[/QUOTE] Wymowa tego zdania, szczególnie na TYM wątku - bezcenna! :evil_lol: Quote
Ulka18 Posted October 20, 2010 Posted October 20, 2010 Nie mam sie czym pochwalic :D Moje suczki latwo zmeczyc, frisbee i pilka robia swoja, codziennie porzadna dawka. Psiaki Agnieszki32 nadaja sie na glowna strone demotywatorow :fadein: Quote
Soema Posted October 20, 2010 Posted October 20, 2010 [IMG]http://mainhg.demotywatory.pl/uploads/201010/1287562913_by_RGL_500.jpg[/IMG] Quote
furciaczek Posted October 20, 2010 Posted October 20, 2010 Ahahaha genialne te Wasze psiaki, wszystkie bez wyjatku:evil_lol::evil_lol: Quote
Malwi Posted October 20, 2010 Posted October 20, 2010 no masz .. wlasnie chcialam to wrzucać z pytaniem kogo to hahaha Quote
Florentynka Posted October 20, 2010 Posted October 20, 2010 Teraz będzie opisowo - tego się i tak nie dało sfotografować, bo smrodu na fotkach nie widać...W dodatku tym razem nie pies zawinił. Ale po kolei. Mój TŻ po latach odnowił znajomość z koleżanką z liceum. Bardzo sympatyczna baba, na stałe zamieszkująca za granicą, w Polsce bywa rzadko. Akurat była i chciała się z nami zobaczyć. Już sam fakt, że w tym momencie było u nas 8 psów ( 4 nasze i 4 ewakuowane ze schroniska zagrożonego powodzią) kazał mi się zastanawiać, czy aby na pewno przyjmowanie gości to dobry pomysł. Ale stwierdziłam, że baba normalna, psy też w sumie, jakoś będzie. Zaplanowałam wykwintny obiad. Siedzimy sobie, gadamy, stawiam na kuchence patelnię z przepysznym sosem pomarańczowym...i nagle w powietrzu unosi się potworny, apokaliptyczny, zwalający z nóg i wyżerający mózg, szczypiący w oczy SMRÓD!!! Okazało się, że nasza 16 - letnia, zdemenciała perska kotka imieniem Pawian nalała na płytę elektryczną!!! Efekt nie do opisania! Na szczęście pogoda była ładna i można się było ewakuować do ogrodu - dom przez resztę dnia był nie do użytku. Quote
Jasza Posted October 21, 2010 Posted October 21, 2010 A koleżanka męża....odwiedziła Was jeszcze kiedyś?:roll::roll::diabloti: Quote
Basia&Safi Posted October 21, 2010 Posted October 21, 2010 [IMG]http://mainhg.demotywatory.pl/uploads/201010/1287562913_by_RGL_500.jpg[/IMG] :D tu dopiero sa demoty Quote
Charly Posted October 21, 2010 Posted October 21, 2010 [quote name='Florentynka']Teraz będzie opisowo - tego się i tak nie dało sfotografować, bo smrodu na fotkach nie widać...W dodatku tym razem nie pies zawinił. Ale po kolei. Mój TŻ po latach odnowił znajomość z koleżanką z liceum. Bardzo sympatyczna baba, na stałe zamieszkująca za granicą, w Polsce bywa rzadko. Akurat była i chciała się z nami zobaczyć. Już sam fakt, że w tym momencie było u nas 8 psów ( 4 nasze i 4 ewakuowane ze schroniska zagrożonego powodzią) kazał mi się zastanawiać, czy aby na pewno przyjmowanie gości to dobry pomysł. Ale stwierdziłam, że baba normalna, psy też w sumie, jakoś będzie. Zaplanowałam wykwintny obiad. Siedzimy sobie, gadamy, stawiam na kuchence patelnię z przepysznym sosem pomarańczowym...i nagle w powietrzu unosi się potworny, apokaliptyczny, zwalający z nóg i wyżerający mózg, szczypiący w oczy SMRÓD!!! Okazało się, że nasza 16 - letnia, zdemenciała perska kotka imieniem Pawian nalała na płytę elektryczną!!! Efekt nie do opisania! Na szczęście pogoda była ładna i można się było ewakuować do ogrodu - dom przez resztę dnia był nie do użytku.[/QUOTE] [quote name='Jasza']A koleżanka męża....odwiedziła Was jeszcze kiedyś?:roll::roll::diabloti:[/QUOTE] czy ta kotka jest do adopcji? Quote
Nutusia Posted October 21, 2010 Posted October 21, 2010 [quote name='Charly']czy ta kotka jest do adopcji?[/QUOTE] Czyżby Twój mąż miał koleżankę, której... nie lubisz?!?!? :) Quote
Florentynka Posted October 21, 2010 Posted October 21, 2010 [quote name='Charly']czy ta kotka jest do adopcji?[/QUOTE] Nie, ale mogę wypożyczyć. Tylko nie daję gwarancji, że naleje jak trzeba i kiedy trzeba, jest nieprzewidywalna. Quote
Asior Posted October 21, 2010 Posted October 21, 2010 [quote name='Florentynka']Nie, ale mogę wypożyczyć. Tylko nie daję gwarancji, że naleje jak trzeba i kiedy trzeba, jest nieprzewidywalna.[/QUOTE] ehehhehh :magagrin: Quote
zuzlikowa Posted October 22, 2010 Posted October 22, 2010 [URL=http://img63.imageshack.us/i/chanelzginaplakat.jpg/][IMG]http://img63.imageshack.us/img63/4381/chanelzginaplakat.th.jpg[/IMG][/URL] Uploaded with [URL=http://imageshack.us]ImageShack.us[/URL] ...pomóżcie znaleźć...moze znasz kogoś na tym osiedlu...może sam możesz pomóc...CHANEL BARDZO SIĘ BOI...POMÓŻ! Wątek Chanel...tu dowiesz sę jak możesz pomóc suni...bardzo nas potrzebuje! [URL="http://www.dogomania.pl/threads/179484-Krak%C3%B3w-Nowa-Huta%21-Chanel-uciek%C5%82a%21-POMOCY%21%21%21%21?p=15592791#post15592791"]http://www.dogomania.pl/threads/179484-Krak%C3%B3w-Nowa-Huta!-Chanel-uciek%C5%82a!-POMOCY!!!!?p=15592791#post15592791[/URL] Quote
agnieszka32 Posted October 22, 2010 Posted October 22, 2010 [quote name='Ra_dunia']zaznaczam... mój pies to anioł :)[/QUOTE] Taaak, wszyscy tak mówią, a potem piszą, że tylko zjadł drzwi/pilota/telewizor/lodówkę :diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
ulvhedinn Posted October 22, 2010 Posted October 22, 2010 Mój "anioł" zeżarł mi właśnie doszczętnie książkę z testami na prawo jazdy- jestem w trakcie kursu........ Quote
agaga21 Posted October 22, 2010 Author Posted October 22, 2010 [quote name='ulvhedinn']Mój "anioł" zeżarł mi właśnie doszczętnie książkę z testami na prawo jazdy- jestem w trakcie kursu........[/QUOTE] to życzę powodzenia:diabloti::diabloti: może douczysz się przez internet ;) Quote
E-S Posted October 22, 2010 Posted October 22, 2010 Oj dziewczyny, ja będę miała jutro zdjęcia kandydatki na szkodnika :( Jakiś facet dzisiaj wpierdzielił młodą amstafkę do schronu, sunia-super, łagodna, przerażona, osiołek nigdy na nic nieszczepiony, kierownik z Nowodworu błaga, żeby ją zabrać, bo ona nie przeżyje w schronie. Jutro będę mieć zdjęcia. Dajcie mi jakieś linki na wątki bulowatych, co ? Quote
agnieszka32 Posted October 22, 2010 Posted October 22, 2010 [quote name='E-S']Oj dziewczyny, ja będę miała jutro zdjęcia kandydatki na szkodnika :( Jakiś facet dzisiaj wpierdzielił młodą amstafkę do schronu, sunia-super, łagodna, przerażona, osiołek nigdy na nic nieszczepiony, kierownik z Nowodworu błaga, żeby ją zabrać, bo ona nie przeżyje w schronie. Jutro będę mieć zdjęcia. Dajcie mi jakieś linki na wątki bulowatych, co ?[/QUOTE] E-S - wiemy już o tej suni :( Informacje o niej są na wątkach bullowatych - ale nie wiemy, jak jej pomóc :(:( Quote
Recommended Posts