Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Pomimo, że wszystie szkodniki zdolne to Bugi chyba jednak rządzi....
Ja też mam takie jedne buty z nadgryzioną cholewką, takie fajne Campusy górskie, tyle że po górkach chodze głównie w lecie i w krótkich galotach więc to widać...ale co tam :)

[IMG]http://img822.imageshack.us/img822/706/boguchwaanowsze.jpg[/IMG]

Teraz już Maja butów na szczęście nie gryzie, chętnie rozszarpuje jednak swoje pluszaki :)

Posted

U nas wczoraj, jamniczka (przepraszam "kundel z krzaków" właściwie... posiekała na drobne miseczkę kocią, wyżarła cukier z cukiernicy stojącej na stole (do czysta) i "sprzątnęła" okulary swojego Pańcia, bo... zapomniał schować do etuja! :)

Posted

E-S, niesamowicie fajnie się czyta pamiętniczek :evil_lol::evil_lol:aż się popłakałam ze śmiechu!

drzwi tarasowe też całkiem całkiem:diabloti:
u nas morris też jest uzależniony od obecności etny w domu, więc gdy brałam tylko ją do weta, to wolałam przezornie zostawiac morrisa w ogrodzie, bez dostępu do domu ;)

[B]wszystkim dziękuję za rozruszanie wątku, już myślałam, że na dogo nie ma więcej szkodników:diabloti::diabloti::diabloti:
oczywiście czekam na WIĘCEJ!:evilbat:[/B] :evilbat: :evilbat:

Posted

Zapisuje watek, super fantastyczny pomysl.
Pogrzebie w starych zdjeciach, moja poprzednia kolaczka miala zwyczaj demolki, jak bylismy w pracy. Obecne kolaczki niestety nic nie niszcza.

Posted

Nie mam sie czym pochwalic :D Moje suczki latwo zmeczyc, frisbee i pilka robia swoja, codziennie porzadna dawka.

Psiaki Agnieszki32 nadaja sie na glowna strone demotywatorow :fadein:

Posted

Teraz będzie opisowo - tego się i tak nie dało sfotografować, bo smrodu na fotkach nie widać...W dodatku tym razem nie pies zawinił.
Ale po kolei.
Mój TŻ po latach odnowił znajomość z koleżanką z liceum. Bardzo sympatyczna baba, na stałe zamieszkująca za granicą, w Polsce bywa rzadko. Akurat była i chciała się z nami zobaczyć. Już sam fakt, że w tym momencie było u nas 8 psów ( 4 nasze i 4 ewakuowane ze schroniska zagrożonego powodzią) kazał mi się zastanawiać, czy aby na pewno przyjmowanie gości to dobry pomysł. Ale stwierdziłam, że baba normalna, psy też w sumie, jakoś będzie.
Zaplanowałam wykwintny obiad. Siedzimy sobie, gadamy, stawiam na kuchence patelnię z przepysznym sosem pomarańczowym...i nagle w powietrzu unosi się potworny, apokaliptyczny, zwalający z nóg i wyżerający mózg, szczypiący w oczy SMRÓD!!!
Okazało się, że nasza 16 - letnia, zdemenciała perska kotka imieniem Pawian nalała na płytę elektryczną!!! Efekt nie do opisania! Na szczęście pogoda była ładna i można się było ewakuować do ogrodu - dom przez resztę dnia był nie do użytku.

Posted

[quote name='Florentynka']Teraz będzie opisowo - tego się i tak nie dało sfotografować, bo smrodu na fotkach nie widać...W dodatku tym razem nie pies zawinił.
Ale po kolei.
Mój TŻ po latach odnowił znajomość z koleżanką z liceum. Bardzo sympatyczna baba, na stałe zamieszkująca za granicą, w Polsce bywa rzadko. Akurat była i chciała się z nami zobaczyć. Już sam fakt, że w tym momencie było u nas 8 psów ( 4 nasze i 4 ewakuowane ze schroniska zagrożonego powodzią) kazał mi się zastanawiać, czy aby na pewno przyjmowanie gości to dobry pomysł. Ale stwierdziłam, że baba normalna, psy też w sumie, jakoś będzie.
Zaplanowałam wykwintny obiad. Siedzimy sobie, gadamy, stawiam na kuchence patelnię z przepysznym sosem pomarańczowym...i nagle w powietrzu unosi się potworny, apokaliptyczny, zwalający z nóg i wyżerający mózg, szczypiący w oczy SMRÓD!!!
Okazało się, że nasza 16 - letnia, zdemenciała perska kotka imieniem Pawian nalała na płytę elektryczną!!! Efekt nie do opisania! Na szczęście pogoda była ładna i można się było ewakuować do ogrodu - dom przez resztę dnia był nie do użytku.[/QUOTE]

[quote name='Jasza']A koleżanka męża....odwiedziła Was jeszcze kiedyś?:roll::roll::diabloti:[/QUOTE]

czy ta kotka jest do adopcji?

Posted

[quote name='Florentynka']Nie, ale mogę wypożyczyć. Tylko nie daję gwarancji, że naleje jak trzeba i kiedy trzeba, jest nieprzewidywalna.[/QUOTE]

ehehhehh :magagrin:

Posted

[URL=http://img63.imageshack.us/i/chanelzginaplakat.jpg/][IMG]http://img63.imageshack.us/img63/4381/chanelzginaplakat.th.jpg[/IMG][/URL]

Uploaded with [URL=http://imageshack.us]ImageShack.us[/URL]

...pomóżcie znaleźć...moze znasz kogoś na tym osiedlu...może sam możesz pomóc...CHANEL BARDZO SIĘ BOI...POMÓŻ!

Wątek Chanel...tu dowiesz sę jak możesz pomóc suni...bardzo nas potrzebuje!
[URL="http://www.dogomania.pl/threads/179484-Krak%C3%B3w-Nowa-Huta%21-Chanel-uciek%C5%82a%21-POMOCY%21%21%21%21?p=15592791#post15592791"]http://www.dogomania.pl/threads/179484-Krak%C3%B3w-Nowa-Huta!-Chanel-uciek%C5%82a!-POMOCY!!!!?p=15592791#post15592791[/URL]

Posted

[quote name='Ra_dunia']zaznaczam... mój pies to anioł :)[/QUOTE]

Taaak, wszyscy tak mówią, a potem piszą, że tylko zjadł drzwi/pilota/telewizor/lodówkę :diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='ulvhedinn']Mój "anioł" zeżarł mi właśnie doszczętnie książkę z testami na prawo jazdy- jestem w trakcie kursu........[/QUOTE]
to życzę powodzenia:diabloti::diabloti:
może douczysz się przez internet ;)

Posted

Oj dziewczyny, ja będę miała jutro zdjęcia kandydatki na szkodnika :( Jakiś facet dzisiaj wpierdzielił młodą amstafkę do schronu, sunia-super, łagodna, przerażona, osiołek nigdy na nic nieszczepiony, kierownik z Nowodworu błaga, żeby ją zabrać, bo ona nie przeżyje w schronie. Jutro będę mieć zdjęcia. Dajcie mi jakieś linki na wątki bulowatych, co ?

Posted

[quote name='E-S']Oj dziewczyny, ja będę miała jutro zdjęcia kandydatki na szkodnika :( Jakiś facet dzisiaj wpierdzielił młodą amstafkę do schronu, sunia-super, łagodna, przerażona, osiołek nigdy na nic nieszczepiony, kierownik z Nowodworu błaga, żeby ją zabrać, bo ona nie przeżyje w schronie. Jutro będę mieć zdjęcia. Dajcie mi jakieś linki na wątki bulowatych, co ?[/QUOTE]

E-S - wiemy już o tej suni :( Informacje o niej są na wątkach bullowatych - ale nie wiemy, jak jej pomóc :(:(