hecia13 Posted November 11, 2011 Posted November 11, 2011 Eh, moje też takie żebraki... Najbardziej napalone na kubeczki po serkach, jogurtach i kefirkach :eviltong: Quote
mira_c Posted November 11, 2011 Posted November 11, 2011 Jak Marta ma Montkowi nie dać jak sama je jak oni jeden organizm stanowią? Jedno bez drugiego żyć nie może :) Widzę, że nie tylko ja taka "niedobra",że psiakowi nie dam jak sama jem. I dzieciaki u mnie też nauczone,że ze stołu nie wolno dawać i są pory karmienia psów.Pomimo dwóch żebraków (Lakiego i Songa).I wcale nie wzrusza mnie ich patrzenie wzrokiem wygłodniałego dziecka.Aż mi lżej na sercu,że nie jestem sama :)I spać w łóżku też nie pozwalam.Ech, chyba jednak jestem niedobra. Quote
kora78 Posted November 11, 2011 Posted November 11, 2011 ja tez nie pozwalam spac w lozku, w poscieli nigdy w zyciu. pies to pies, lazi lapami po roznych rzeczach na spacerach, lapy sie myje rzadko. czlowiek do poscieli sie przebiera i w kapciach nie wchodzi. sa zasady i ja jestem chyba twarda baba jednak ;) dlatego znosze dzielnie dt, nie rozpaczam po kazdym psie oddawanym. takie podkarmianie konczy sie tak, ze n u rodzicow pies szura obslinionym pyskiem po lawie, na ktorej leza kanapki, ciasto, itp. mnie to razi bardzo. a dzis, zywy przyklad, pies chcial dziecku z widelca schabowego zdjac. :shake: akurat mial tak na wysokosci pyska ;) przy dziecku o tyle rzeczy trzeba sie martiwc, ze nie potrzebuje jeszcze pilnowac, by pies mu obiadu nie zjadl rozpieszczuchy i tyle, niewychowane. wiadomo,ze czasem cos sie da. ale czasem, a nie za kazdym razem. a dzis co u Montka? na imprezce z panciostwem u rodzicow. wspolny spacer z psem rodzicow, a teraz... chodza razem za kazdym do kuchni kto niesie talerz. :cool3: Quote
marta0731 Posted November 11, 2011 Author Posted November 11, 2011 Dzisiaj Korusia to sama karmiłaś Montka i Lorda schabowym z widelca:eviltong: A Montek nie dostaje zawsze przy stole, widziałaś dzisiaj ekstremalne sytuacje u rodziców:cool3::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Poza tym on naprawdę nigdy nie będzie chudziutki, bo jest "grubej kości", taką ma budowę, chociaż trochę odchudzić rzeczywiście go trzeba...:oops: tylko on już nie jest młodzik, szybko się męczy, to i ruchu nie ma tyle A tu dwa żebraki, to fakt:evil_lol: Quote
andegawenka Posted November 11, 2011 Posted November 11, 2011 ...ale grzecznie siedzą:evil_lol: Quote
Kapsel Posted November 11, 2011 Posted November 11, 2011 Przy takich pokusach :cool3::cool3::cool3: to normalnie anioły są :-D:-D:-D Quote
mira_c Posted November 12, 2011 Posted November 12, 2011 Marta normalnie Cię kocham :D Dzięki Tobie znalazłam wytłumaczenie na moje nadprogramowe 20 kg - przecież ja "grubej kości" się nagle stałam :D "Dzisiaj Korusia to sama karmiłaś Montka i Lorda schabowym z widelca" - lepsze to niż "u rodzicow pies szura obslinionym pyskiem po lawie, na ktorej leza kanapki, ciasto". A psiaki wpatrują się w kanapkę i hipnotyzują jedzącego :D Biedne, zagłodzone kanapeczkę zobaczyły i pilnują co by za mało dla nich nie zostało :D :D :D Quote
jostel5 Posted November 12, 2011 Posted November 12, 2011 A to "cóś" na talerzu to kanapki? :crazyeye:Z wędlinką pewnie? Bo w pierwszej chwili pomyslałam,że to może jakieś, smakowicie wyglądające ,ciasto...Co zresztą psiuki też bardzo lubią!:) Quote
andegawenka Posted November 13, 2011 Posted November 13, 2011 jostel5 napisał(a):A to "cóś" na talerzu to kanapki? :crazyeye:Z wędlinką pewnie? Bo w pierwszej chwili pomyslałam,że to może jakieś, smakowicie wyglądające ,ciasto...Co zresztą psiuki też bardzo lubią!:) też mysłałam że to torcik:lol::lol::lol: Quote
Mysza2 Posted November 14, 2011 Posted November 14, 2011 Ale się obśmiałam z tych jedzeniowych przepychanek i rodzinnych dyskusji na temat zasad:):):). A psiaki cudowne:):) Quote
Kapsel Posted November 14, 2011 Posted November 14, 2011 Mysza2 napisał(a):Ale się obśmiałam z tych jedzeniowych przepychanek i rodzinnych dyskusji na temat zasad:):):). A psiaki cudowne:):) Z Naszą Kochaną Korusią zawsze wesoło :D:D:D Quote
andegawenka Posted November 25, 2011 Posted November 25, 2011 Podpiszcie proszę :-(:shake: http://www.photoblog.pl/marilynrosa/108551677/pies-i-petarda.html Quote
andegawenka Posted December 3, 2011 Posted December 3, 2011 Marteczko proszę, wybacz... Kochani zagłosujcie na nr 17, jesli nie macie swojego faworyta, bo przegrywamy 3 miejce o nagrodę finansową Dla Kina (boję się patrzeć na wyniki).Link w moim podpisie. Quote
kora78 Posted December 12, 2011 Posted December 12, 2011 marta, do choroby, wez szybko cos stad wybierz, bo rozdziobia sroki wszystko! prezent pod choinke. bazarek idealny dla Sroczek babskich! masa cekinow, koralikow i to wszystko do ozdobienia pokoju :) czyli haftowane poszewki na jaśki i obrusy. w kazdym kolorze! http://www.dogomania.pl/threads/218760-IDEALNE-NA-PREZENT-DLA-PAŃ-WYSTRÓJ-WNĘTRZA-na-walbrzyski******-do-15.12 Quote
marta0731 Posted February 7, 2012 Author Posted February 7, 2012 Dawno Monti nie pozdrawiał swoich kochanych cioteczek :) pędzi to naprawić :loveu: Nie mam co śmiesznego napisać, bo Mondziołek to stateczny pies ;) ale ostatnio tak szaleliśmy na spacerze, że niezłego orła wywinęłam...:diabloti: Zdrówko (odpukać) dopisuje. Tylko tak go próbowałam odchudzić karmą light&senior, że się teraz w swój kubrak nie mieści...:crazyeye::roll: Quote
marta0731 Posted February 7, 2012 Author Posted February 7, 2012 Z przypadkowo spotkanym kolegą (już coraz mniej sytuacji, że się z jakimś po drodze nie polubi):multi: A jedną koleżankę to ma taką, że zawsze Mizi w trawie albo śniegu ląduje, tak go zalata młodziutka Quote
_Goldenek2 Posted February 7, 2012 Posted February 7, 2012 Zapraszam serdecznie na psi bazarek dla Murzynka http://www.dogomania.pl/threads/2225...9#post18579369 Quote
wykrywka Posted February 7, 2012 Posted February 7, 2012 http://images40.fotosik.pl/1345/c60d894becbb2108gen.jpg Idealne dopasowane kolory: biały, beż i czarny. Miło widzieć Mondziołka w świetnej formie :lol: Quote
andegawenka Posted February 8, 2012 Posted February 8, 2012 Jesteśmy spokojne bo wiemy że jest szczęśliwy i ma swojego człowieka....Marteczko:calus: Quote
Kapsel Posted February 8, 2012 Posted February 8, 2012 andegawenka napisał(a):Jesteśmy spokojne bo wiemy że jest szczęśliwy i ma swojego człowieka....Marteczko:calus: Podpisuję się pod słowami Nineczki i również ściskam :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: U nas brak śniegu :multi: Quote
Kapsel Posted February 8, 2012 Posted February 8, 2012 Dziewczyny mamy trudną sytuację, zbieramy na transport, bo ludzie wywalą boksera :shake: na ulicę , a mamy dla niego ratunek :-( http://www.dogomania.pl/threads/222667-Bokser-Tayson-ma-czas-do-czwartku?p=18587184#post18587184 Quote
kora78 Posted February 23, 2012 Posted February 23, 2012 to ja zmusze marte niejako. marta, napisz co u weta sie dowiedzialas ostatnio. to watek montka, to masz obowiazek obywatelski pisac tu kobitkom, co slychac u motka. jak jego zdrowie. Quote
Recommended Posts