jostel5 Posted August 8, 2011 Posted August 8, 2011 No to Montek odpoczął...! :) Czekamy cierpliwie na zdjęcia...!:) Quote
kizimizi Posted August 8, 2011 Posted August 8, 2011 jostel5 napisał(a):No to Montek odpoczął...! :) heheh a kit z Martą, ważne że Montek miał urlop ;) Zartuje oczywiscie i tez czekam na zdjecia. Quote
Kapsel Posted August 9, 2011 Posted August 9, 2011 Ale Montek miał urlop, ho, ho :crazyeye::crazyeye::crazyeye: Czekamy na dowody :mad::mad::mad: Ps. Martuś pamiętasz o Zeusku?:oops::oops::oops: Quote
marta0731 Posted August 9, 2011 Author Posted August 9, 2011 [quote name='Kapsel'] Ps. Martuś pamiętasz o Zeusku?:oops::oops::oops:[/QUOTE] Alinka oczywiście że pamietam :) Zawieziemy go Tylko muszę z tym obrażalskim i zmęczonym Jarkiem ustalić ktory dzień w ten weekend... ;):D Quote
Kapsel Posted August 10, 2011 Posted August 10, 2011 [quote name='marta0731']Alinka oczywiście że pamietam :) Zawieziemy go Tylko muszę z tym obrażalskim i zmęczonym Jarkiem ustalić ktory dzień w ten weekend... ;):D[/QUOTE] Martulek :buzi::buzi::buzi::Rose::iloveyou::iloveyou::iloveyou::iloveyou: Quote
andegawenka Posted August 10, 2011 Posted August 10, 2011 Dziewczyny może znacie kogoś? potrzebna osoba do rozmowy. Mój podopieczny po półtora roku w hotelu ma szanse na dom. Info w podpisie pod banerkami:iloveyou: Quote
marta0731 Posted August 13, 2011 Author Posted August 13, 2011 Obiecany dowód foto ;) Bez rewelacji, bo odpoczywaliśmy a nie lataliśmy z aparatem... Takie górskie tereny zwiedzaliśmy I grillowaliśmy na tarasie... Niestety nie mam dowodów, jak chcielismy psa utopić ;) ani jak szukał za nas grzybów ;) :D:D:D Quote
wykrywka Posted August 14, 2011 Posted August 14, 2011 http://images38.fotosik.pl/1027/4d2e993068fc59fbgen.jpg Nie wiem co zachwyca mnie najbardziej :crazyeye:: Monti, Marta czy wspaniały widok. Myślę, że wszystko razem tworzy wyjątkową fotkę :lol: Quote
Kapsel Posted August 14, 2011 Posted August 14, 2011 Miło mi się zrobiło i tak błogo..... :biggrina::kiss_2: Quote
Javena Posted November 10, 2011 Posted November 10, 2011 [SIZE="4"]SPECJALNE ZAMÓWIENIE Z DOGO KWIACIARNI OD MIRA_C [SIZE="5"]Dla Marty0731 za całokształt. [FONT="Arial Black"] Dziekuje![/FONT] Quote
marta0731 Posted November 10, 2011 Author Posted November 10, 2011 Mireczko kochana dziękuję dziękuję dziękuję!!!!!!!!!!!!!!!!! :calus::calus::calus: :Rose::Rose::Rose: Quote
marta0731 Posted November 10, 2011 Author Posted November 10, 2011 A właśnie dziś miałam w planie napisać co tam u nas Czas nam leci normalnie spokojnie. Bierze cały czas karsivan. Mizi odkąd zrobiło się na dworze chłodniej - ożywił się, hasa na spacerach, ma więcej ochoty na bieganie. Latem mu było za gorąco, teraz jest jego idealna pora, piękna złota jesień Ma coraz więcej "psich kumpli" na spacerach, które toleruje. Już nie jest taki bojowy do wszystkich psów. Jedna koleżanka labradorka to go zawsze tak zalata, że Montek za nią nie nadąża. Skacze po nim i pies ląduje tyłkiem w trawie:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Od kilku miesięcy karmię go Britem Light Senior, coby trochę przychudł:cool3: żeby mu się łatwiej biegało;), zawsze mu smakował. A kilka razy go zostawiłam u rodziców i zasmakował............. chappi:crazyeye: Przestał jeść brita. To kupiłam mały woreczek chappi:oops: i dosypuję mu kilka ziarenek, żeby mu zapachniało. Wtedy to oj wcina śmiało:mad: Co oni do tej karmy muszą dodawać, brrrr. A jakie bąki po tym:-o Pozdrawiamy wszystkie Ciocie:loveu: A tak pilnował robotników, jak wymieniali mi okna:evil_lol: Quote
mira_c Posted November 10, 2011 Posted November 10, 2011 Śliczny Montuś :) I jaki pomocny :evil_lol: A chociaż zapłaciłaś mu porządnie (oczywiście żarełkiem pysznym) za to pilnowanie => wszak to praca :lol:, gdyby nie on to pewnie miałabyś źle okna wymienione :evil_lol: Quote
Kapsel Posted November 10, 2011 Posted November 10, 2011 Montulek wypiękniał, że ho, ho :multi::multi::multi: Quote
wykrywka Posted November 10, 2011 Posted November 10, 2011 Kapsel napisał(a):Montulek wypiękniał, że ho, ho :multi::multi::multi: Co prawda to prawda :lol: Quote
kizimizi Posted November 11, 2011 Posted November 11, 2011 Marta odchudź srania bo normalnie klucha z niego :D Quote
andegawenka Posted November 11, 2011 Posted November 11, 2011 kizimizi napisał(a):Marta odchudź srania bo normalnie klucha z niego :D No odchudza, pisała że się stara:evil_lol::evil_lol::evil_lol: ...troche długo czekałyśmy na wieści, cześciej proszę;) Quote
hecia13 Posted November 11, 2011 Posted November 11, 2011 Ale jak tu odchudzić jak tak patrzy... Quote
kora78 Posted November 11, 2011 Posted November 11, 2011 to jest sęp, a panciostwo jest za miekkie. co widze, to jak panciostwo rusza szczekami to pies tez musi dostac. zawsze podchodzi od razu, bo wie, ze dostanie. panciostwo pieskowi nie umie odmowic, dlatego to taka baryla. z tego powodu, dla zasady, ode mnie nigdy nic podczas odwiedzin nie dostaje. nie ma miekko. a on sie dziwi, co ja taka dziwna jestem... dla Montka nienormalne, ze ktos mu nie da, jak sam cos je. rozpieszczuch jeden :shake: Quote
andegawenka Posted November 11, 2011 Posted November 11, 2011 kora78 napisał(a):to jest sęp, a panciostwo jest za miekkie. co widze, to jak panciostwo rusza szczekami to pies tez musi dostac. zawsze podchodzi od razu, bo wie, ze dostanie. panciostwo pieskowi nie umie odmowic, dlatego to taka baryla. z tego powodu, dla zasady, ode mnie nigdy nic podczas odwiedzin nie dostaje. nie ma miekko. a on sie dziwi, co ja taka dziwna jestem... dla Montka nienormalne, ze ktos mu nie da, jak sam cos je. rozpieszczuch jeden :shake: :crazyeye: ani okruszka?:obrazic: Quote
kora78 Posted November 11, 2011 Posted November 11, 2011 hehe a po co? zeby byl taki gruby, zeby sie ruszyc nie mogl? ja dbam o jego zdrowie :D psychiczne tez, jakies zasady musza byc, a on ich tam nie ma ;D rozpieszczuch i juz. u rodzicow tez pies-sęp. jemu tez nie dam w zyciu z talerza, albo ciastka, jak jem. starczy, ze inni to robia... a potem pies dziecku mojemu z rak wyjada i jest placz... Quote
Recommended Posts