marta0731 Posted March 7, 2011 Author Posted March 7, 2011 Kiedyś myślałam, że Montka nie interesują patyki na dworze... Teraz już wiem, że po prostu nie trafił na odpowiedni dla siebie, który mu będzie pasował:stupid: :turn-l: Quote
andegawenka Posted March 7, 2011 Posted March 7, 2011 :loveu:....patysio Montusia:loveu::loveu: Quote
marta0731 Posted March 7, 2011 Author Posted March 7, 2011 andegawenka napisał(a)::loveu:....patysio Montusia:loveu::loveu: hihi ale się na niego zawziął :D Już myślałam, że będziemy go brać do domu ;) Quote
kora78 Posted March 7, 2011 Posted March 7, 2011 [quote name='jostel5']Jaki pies,taki...patyk!;) Faaajny jest!:) dobre Quote
kora78 Posted March 14, 2011 Posted March 14, 2011 kto zajrzy do boksiowatego na krotkich lapkach??? mowie Wam, jakie cudo!!!!!!!! super sliczny jest1!!!! http://www.dogomania.pl/threads/198724-Piękny-miły-psiak-z-Olkusza-jest-bezpieczny-ale-nie-ma-grosza...-( zobaczcie chociaz, jaki piekny pies :) MilaodGucia jest od basetow? bo to piesek pomiedzy bokserem a basetem :) cudo Quote
marta0731 Posted March 30, 2011 Author Posted March 30, 2011 Mój Montek ma lepszą biżuterię ode mnie :D Dostałam od klienta w pracy, zadośćuczynny prezent ;) (chyba mi nie chciał perfumów kupować, żebym sobie za dużo nie pomyślała ;) a ja ciągle o dogo gadam, to mi obrożę kupił w prezencie) Wiecie ile kosztowała???:crazyeye::crazyeye::crazyeye: Ze skóry bawolej, kamienie svarovskiego, tylko na pokaz, nie na codzień, w opisie "pies ma w niej błyszczeć w towarzystwie" :D PS: pies nie rozumie, dlaczego coś ma na szyi, skoro chodzi w szelkach ;) Quote
marta0731 Posted March 30, 2011 Author Posted March 30, 2011 Mondziołek na swoim fotelu:loveu: I w plenerze Quote
marta0731 Posted March 30, 2011 Author Posted March 30, 2011 Się dziś rozwlekam ze zdjęciami :D Mondziołek tak ostatnio hasał z Lordem rodziców:multi: Bałam się, że będą się "rzucać sobie do gardła":crazyeye: ale spuszczone ze smyczy w polu (Montek pierwszy raz ze mną bez smyczy ;) ) dały czadu :D Lord go zaczepiał, a Montek się oganiał jak od upierdliwej muchy:diabloti::diabloti::diabloti: Ja wiedziałam, czułam w kościach, że się zaakceptują jakoś :D Quote
marta0731 Posted March 30, 2011 Author Posted March 30, 2011 Małe wkurzenie, na szczęście niegroźne:eviltong: Quote
marta0731 Posted March 30, 2011 Author Posted March 30, 2011 I komitywa:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
marta0731 Posted March 30, 2011 Author Posted March 30, 2011 "Braciszki" od tyłu, bo od przodu się nie dało zrobić zdjęcia, wyprzedzały :D Najważniejsze, że jakoś się nie zjadają, może pojadę na wakacje w tym roku ;) będzie Monciu miał wakacje z Lordem ;) Quote
marta0731 Posted March 30, 2011 Author Posted March 30, 2011 kora78 napisał(a):jestem w szoku....... Ja też :D:D:D Ale się bardzo uśmiałam z nich, no i bardzo się cieszę :):):) Quote
Kapsel Posted March 31, 2011 Posted March 31, 2011 Marta, ale wieści :crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye: Lordzik z Montusiem na spacerku ło matko!!! A te brylanty :shake::shake::shake::shake::shake: to najbogatszy psiak w Polsce :-):-):-):-):-) Quote
Evelka Posted March 31, 2011 Posted March 31, 2011 Zdjęcie ze spacerku rewelacyjne! Super, że psiaki się dogadały:multi: A Montusiowa obroża faktycznie jest niesamowita!:mdleje::klacz: Żeby On tylko docenił jej klasę:evil_lol: Quote
mira_c Posted April 21, 2011 Posted April 21, 2011 Minął prawie miesiąc od ostatnich wiadomości - pochwal się co u Was :) Pozdrowionka :) Tak dobrze Wam się razem żyje :evil_lol: A jeszcze kilka miesięcy temu prowadziłyśmy nocne Polaków rozmowy na psi temat :lol: Quote
marta0731 Posted April 22, 2011 Author Posted April 22, 2011 mira_c napisał(a):Minął prawie miesiąc od ostatnich wiadomości - pochwal się co u Was :) Pozdrowionka :) Tak dobrze Wam się razem żyje :evil_lol: A jeszcze kilka miesięcy temu prowadziłyśmy nocne Polaków rozmowy na psi temat :lol: O tak, prowadziłyśmy... Bo ja w szoku byłam, pierwszy raz mój pies i tylko mój, porady potrzebne były. Dziękuję Mircia :) Dobrze że teraz wszystkie nasze psiaki zdrowe :D:D:D Quote
marta0731 Posted April 22, 2011 Author Posted April 22, 2011 Dobrze nam się żyje, pogoda i tereny do spacerków są, cud miód i malina:lol: A co ciekawe - Mondzio zaczyna się naprawdę lubić z psami:multi: Ma już kilka, które spotykamy na spacerach i szaleją:multi: Chyba naprawdę dostał po duuupie w schronie, ale zapomniał i zaczął się z powrotem przystosowywać do psiego społeczeństwa:lol: No i jak idziemy na spacer na "zaduuupie", gdzie mam kontrolę czy ktoś nie łazi, biega sobie bez smyczy, pięknie się pilnuje:loveu: Zadowolony pies, chyba nie muszę nic dodawać:evil_lol: Quote
kora78 Posted April 23, 2011 Posted April 23, 2011 tak jajcami swiecisz nam tu prosto... chyba juz swieteczne klimaty :D Quote
Recommended Posts