Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Liczyć że Idefix wyrośnie z paskudzenia w domu nie ma co. Oby w końcu dojść do sedna sprawy. Sandra a nad BARF-em nie myślałaś? Taka dieta fajnie uspokaja psy bo nażarte surowizną są spokojniejsze - wyciszają się i trawią, a poza tym i kupy malutkie więc nie bardzo miałby czym srywać. Teraz można kupić gotowe mieszanki BARFowe wiec nie trzeba się bawić w komponowanie, mielenie itd. Na małego Fixa cenowo wyjdzie jak dobra sucha karma.

Posted

[quote name='wilczy zew']Nadrobiłam.
Foty suuuper!!
Najmniejsza objętość kup jest po gotowanym.
Jak patrzę za ile kupujecie te karmy,to stwierdzam,że mnie nie stać na psa...[/QUOTE]

Nie mam czasu gotować...

A co do ceny... to i ja tam myślę;) ale to się rozkłada na 5 miesięcy, miesięczna cena karmy to 50 zł :lol:

[quote name='weszka']Liczyć że Idefix wyrośnie z paskudzenia w domu nie ma co. Oby w końcu dojść do sedna sprawy. Sandra a nad BARF-em nie myślałaś? Taka dieta fajnie uspokaja psy bo nażarte surowizną są spokojniejsze - wyciszają się i trawią, a poza tym i kupy malutkie więc nie bardzo miałby czym srywać. Teraz można kupić gotowe mieszanki BARFowe wiec nie trzeba się bawić w komponowanie, mielenie itd. Na małego Fixa cenowo wyjdzie jak dobra sucha karma.[/QUOTE]

Mam za mały zamrażalnik na takie zabawy ;/

Narazie zamówiłam taka na 10 kilo 100g ale jeszcze nie przyszła b o sobie Panowie z allegro jaja robią :shake: szlag mnie trafi kiedys. ja nie wiem jak mozna sprzedawac cos czego sie nie ma na magazynie? w poniedziałek rano kupilam zapłaciłam i co ? i nicz... ehhh normalnie we wtorek mam karme juz ehhhh

Posted

[quote name='weszka']Przy małym Fixie nie byłby ci chyba potrzebny duży zamrażalnik ;)[/QUOTE]

Ja mam małą lodóweczkę... taka dosłownie półeczkę.. i zazwyczaj jest zapierdzielona raóżnymi jedzeniami dla mnie :shake:

P.S. Karma nie przyszła jaja sobie robią :angry:

Posted

Pokarało cię za zdradę eko-psa hihi :evil_lol:
Ja kupiłam natomiast na allegro młynki do soli i pieprzu, które miały być wysłane w 24 godz. i być na prezent, a tydzień minął i cisza. Sprzedawca najpierw coś kręcił, a ostatnio zamilkł :angryy: Więc niestety można źle trafić choć już wcześniej coś od niego kupowałam i było dobrze.

Posted

Chciałam Natural Platinum Lamb Rice ale... się okazało ze sprzedają coś czego nie maja a maja mieć dostawę (jak zamawiałam 29.07 to miało przyjsc 9.08) mało zabawne... przez ten czas Tazzman zjadłby półworka.... kretynizm...

Ale ostatecznie oddali mi kasę a ja stwierdziłam ze nie zamówie jej chyba bo sie nie moga zdecydowac ile na 10kilo ma g. pies dostać... na jednej stronie ze 100g na drugiej ze 140 a na trzeciej 160... toż kurde... i każdy sie zazeka ze ma dobrze! bo dzwoniłam :lol:

Koniec konców skonczy sie ze Fix bedzie jadł Tazza karme 125g na 10 kilo :shake:

bo ja juz nie mam wizji

Posted

[quote name='FredziaFredzia']Natural platinum fajne, karmiłam Frania wersją z kurczakiem. Kupiłam bodajże na zdrowym piesku.
Dawaj tyle, ile Twoim zdaniem potrzebuje - nie kieruj się tabelką ;)[/QUOTE]

No i na zdrowym piesku mają informacje ze na 10 kilo 100 g :lol:

no tylko widzisz zalezy mi aby Fix jadł objetosciowo jak najmniej... ale on nie odejdzie od miski... dopóki nie zje... i mniej wiecej musze sie pokierowac ta piorunska tabelka...

Posted

malawaszka napisał(a):
http://i1020.photobucket.com/albums/af326/Saththa/2013/sierpien/DSC_7103_zps0a784aab.jpg

hahha tutaj jakoś brak odnośnika wielkości i Tazzik wygląda w moich oczach jak maluszek :lol:

nom maluszek :( 35 kilo :(

3 x napisał(a):

tak samo jak tutaj?:) http://i1020.photobucket.com/albums/af326/Saththa/2013/sierpien/DSC_7118_zps8bf9b202.jpg

Posted

Margi napisał(a):

Czekamy na druga turę może się uda aby chlopaki byli razem :)
zerduszko napisał(a):

Nom :mdleje:
Małgorzata Noga napisał(a):
Super faceci :loveu:

Dziekujemy :)
WATACHA napisał(a):

AnkaG napisał(a):
Super foty :) Psia radość :)

:)

Pink napisał(a):
Ale masz sliczna ta swoja dwojeczke :loveu:

Dziękujem ;)