Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='3 x']wypsneło :evil_lol:[/QUOTE]

No raczej, a że dwa razy to niechcąco ;)
[quote name='Margi']Upsneło czy wypsnęło to Fiksikowi na pewno przejdzie.Wyrośnie z tego.Przecież on ciągle malutki.:lol:[/QUOTE]

nie wiem czy taki malutki;)

Posted

[quote name='ulana']No własnie - ile już ma? Ten czas tak pędzi, że ja już go nie ogarniam...[/QUOTE]

[quote name='Saththa']jakies 8-9 miesiecy. hm z listiopada to z 9-10[/QUOTE]

:) u góry ;)

Posted

[quote name='Saththa']jakies 8-9 miesiecy. hm z listiopada to z 9-10[/QUOTE]

8-9 zdecydowanie
Prodzinek tez listopadowy
szczoch jeden ;)

Posted

[quote name='3 x']8-9 zdecydowanie
Prodzinek tez listopadowy
szczoch jeden ;)[/QUOTE]

noooooż kurde... Tazzman październik i alergik :razz:

[quote name='zerduszko']Czyli wychodzi na to, ze mi się upiekło, że Bolcik nie jest listopadowy, a grudniowy :lol:[/QUOTE]

No widzisz :lol:
[quote name='Pink']Oskar tez grudniowy chlopaczek jest.[/QUOTE]

[quote name='zerduszko']Elektryk! No to wszystko jasne :lol:[/QUOTE]

O Mamusiu :evil_lol:
[quote name='eria']nie sądzę że jest malutki i samo mu przejdzie, 8-9 miesięcy to już wg mnie nie powinien tak non stop w domu się załatwiać ;)[/QUOTE]

wg mnie też nie :)
[quote name='ulana']Z listopada - to może w końcu zapamiętam, bo mój siostrzeniec Jasiulek też z listopada. ;)[/QUOTE]

O no widzisz:) Kiedy wyrósł z pieluch? :razz:

Taki żarcik :)

A my dziś własnie po szkoleniu ;) bylismy jedyni :lol: i Idefix troche agilyty liznał, tunel hopki i kładkę;) Dzielny chłopaczek :lol:

Za to co się okazało? Czemu Fix jest nie miły dla innych psów?? bo kto go podpuszcza? I kto dostał w łeb :loveu:

Posted

[quote name='zerduszko']Elektryk! No to wszystko jasne :lol:[/QUOTE]

uhu z 23-go, to lampki na choinke zakladal - Gwiazdor jeden :evil_lol:

Tazzik dostal w czapke?

Posted

[quote name='Pink']Ori z charakteru i zachowania, Felixa mi troche przypomina.[/QUOTE]

tak sbie też myślałam o tym i kurde czemu F znalazłdom tak szybko z Ori już niedługo będzie jak rok siedzi w hotelu!

Posted

Ha ha ale duecik :)
No a u nas cięęężko. TZ pojechał na statek (zaraz 2 tygodnie będą), syn w Poznaniu, ja w pracy. Żeby psy nie siedzialy same to mama moja jest. Ale mama ma 82 lata. No i schorowana jak to starszy człowiek. Do tego 3 tygodnie temu zaczęła chorować na półpaśca. Masakra bo to choróbsko niszczy układ nerwowy - starzy ludzie mają straszne bóle.
Kajacia 2 tygodnie temu znowu miała gorzej - zaczęły się zmiany neurologiczne. Znowu zastrzyki i leki. Kupiłam karme Hillsa dla psów chorych na wątrobę. Teraz jest zdecydowanie lepiej ale zdrowa nie jest i może już nie będzie. Dalej obserwujemy i leczymy ...