3 x Posted July 31, 2013 Posted July 31, 2013 [quote name='Saththa']Tak chwaliłaś:)[/QUOTE] no to chyba : ups ;) Quote
Saththa Posted July 31, 2013 Author Posted July 31, 2013 [quote name='3 x']no to chyba : ups ;)[/QUOTE] no upsneło mu sie upsneło ;) Quote
3 x Posted July 31, 2013 Posted July 31, 2013 [quote name='Saththa']no upsneło mu sie upsneło ;)[/QUOTE] wypsneło :evil_lol: Quote
Margi Posted July 31, 2013 Posted July 31, 2013 Upsneło czy wypsnęło to Fiksikowi na pewno przejdzie.Wyrośnie z tego.Przecież on ciągle malutki.:lol: Quote
Saththa Posted July 31, 2013 Author Posted July 31, 2013 [quote name='3 x']wypsneło :evil_lol:[/QUOTE] No raczej, a że dwa razy to niechcąco ;) [quote name='Margi']Upsneło czy wypsnęło to Fiksikowi na pewno przejdzie.Wyrośnie z tego.Przecież on ciągle malutki.:lol:[/QUOTE] nie wiem czy taki malutki;) Quote
Saththa Posted July 31, 2013 Author Posted July 31, 2013 jakies 8-9 miesiecy. hm z listiopada to z 9-10 Quote
ulana Posted July 31, 2013 Posted July 31, 2013 [quote name='FredziaFredzia']To w jakim jest teraz wieku?[/QUOTE] No własnie - ile już ma? Ten czas tak pędzi, że ja już go nie ogarniam... Quote
Saththa Posted July 31, 2013 Author Posted July 31, 2013 [quote name='ulana']No własnie - ile już ma? Ten czas tak pędzi, że ja już go nie ogarniam...[/QUOTE] [quote name='Saththa']jakies 8-9 miesiecy. hm z listiopada to z 9-10[/QUOTE] :) u góry ;) Quote
3 x Posted July 31, 2013 Posted July 31, 2013 [quote name='Saththa']jakies 8-9 miesiecy. hm z listiopada to z 9-10[/QUOTE] 8-9 zdecydowanie Prodzinek tez listopadowy szczoch jeden ;) Quote
ulana Posted July 31, 2013 Posted July 31, 2013 Z listopada - to może w końcu zapamiętam, bo mój siostrzeniec Jasiulek też z listopada. ;) Quote
eria Posted July 31, 2013 Posted July 31, 2013 nie sądzę że jest malutki i samo mu przejdzie, 8-9 miesięcy to już wg mnie nie powinien tak non stop w domu się załatwiać ;) Quote
zerduszko Posted July 31, 2013 Posted July 31, 2013 Czyli wychodzi na to, ze mi się upiekło, że Bolcik nie jest listopadowy, a grudniowy :lol: Quote
zerduszko Posted July 31, 2013 Posted July 31, 2013 [quote name='Pink']Oskar tez grudniowy chlopaczek jest.[/QUOTE] Elektryk! No to wszystko jasne :lol: Quote
Saththa Posted July 31, 2013 Author Posted July 31, 2013 [quote name='3 x']8-9 zdecydowanie Prodzinek tez listopadowy szczoch jeden ;)[/QUOTE] noooooż kurde... Tazzman październik i alergik :razz: [quote name='zerduszko']Czyli wychodzi na to, ze mi się upiekło, że Bolcik nie jest listopadowy, a grudniowy :lol:[/QUOTE] No widzisz :lol: [quote name='Pink']Oskar tez grudniowy chlopaczek jest.[/QUOTE] [quote name='zerduszko']Elektryk! No to wszystko jasne :lol:[/QUOTE] O Mamusiu :evil_lol: [quote name='eria']nie sądzę że jest malutki i samo mu przejdzie, 8-9 miesięcy to już wg mnie nie powinien tak non stop w domu się załatwiać ;)[/QUOTE] wg mnie też nie :) [quote name='ulana']Z listopada - to może w końcu zapamiętam, bo mój siostrzeniec Jasiulek też z listopada. ;)[/QUOTE] O no widzisz:) Kiedy wyrósł z pieluch? :razz: Taki żarcik :) A my dziś własnie po szkoleniu ;) bylismy jedyni :lol: i Idefix troche agilyty liznał, tunel hopki i kładkę;) Dzielny chłopaczek :lol: Za to co się okazało? Czemu Fix jest nie miły dla innych psów?? bo kto go podpuszcza? I kto dostał w łeb :loveu: Quote
malawaszka Posted July 31, 2013 Posted July 31, 2013 [quote name='Saththa'] Za to co się okazało? Czemu Fix jest nie miły dla innych psów?? bo kto go podpuszcza? I kto dostał w łeb :loveu:[/QUOTE] hahha Ty czy Tazz? Quote
Saththa Posted July 31, 2013 Author Posted July 31, 2013 [quote name='malawaszka']hahha Ty czy Tazz?[/QUOTE] weź no bo nagrodę Ty przydzielasz no :diabloti: Quote
Pink Posted July 31, 2013 Posted July 31, 2013 [quote name='zerduszko']Elektryk! No to wszystko jasne :lol:[/QUOTE] uhu z 23-go, to lampki na choinke zakladal - Gwiazdor jeden :evil_lol: Tazzik dostal w czapke? Quote
Saththa Posted July 31, 2013 Author Posted July 31, 2013 No Tazzik Tazzik :) Menda jedna no;) A Młody głupeK :) Malawaszko nagrodę dla Pink pakuj :loveu::) Quote
malawaszka Posted July 31, 2013 Posted July 31, 2013 [quote name='Saththa'] Malawaszko nagrodę dla Pink pakuj :loveu::)[/QUOTE] spakowana - wyjątkowo tym razem nie jest to Furia - tym razem to Ori :lol: Quote
Pink Posted July 31, 2013 Posted July 31, 2013 Ori z charakteru i zachowania, Felixa mi troche przypomina. Quote
malawaszka Posted July 31, 2013 Posted July 31, 2013 [quote name='Pink']Ori z charakteru i zachowania, Felixa mi troche przypomina.[/QUOTE] tak sbie też myślałam o tym i kurde czemu F znalazłdom tak szybko z Ori już niedługo będzie jak rok siedzi w hotelu! Quote
AnkaG Posted August 1, 2013 Posted August 1, 2013 Ha ha ale duecik :) No a u nas cięęężko. TZ pojechał na statek (zaraz 2 tygodnie będą), syn w Poznaniu, ja w pracy. Żeby psy nie siedzialy same to mama moja jest. Ale mama ma 82 lata. No i schorowana jak to starszy człowiek. Do tego 3 tygodnie temu zaczęła chorować na półpaśca. Masakra bo to choróbsko niszczy układ nerwowy - starzy ludzie mają straszne bóle. Kajacia 2 tygodnie temu znowu miała gorzej - zaczęły się zmiany neurologiczne. Znowu zastrzyki i leki. Kupiłam karme Hillsa dla psów chorych na wątrobę. Teraz jest zdecydowanie lepiej ale zdrowa nie jest i może już nie będzie. Dalej obserwujemy i leczymy ... Quote
Recommended Posts