Saththa Posted September 3, 2013 Author Posted September 3, 2013 wilczy zew napisał(a):fajniutki :) Fix zciemniał czy to tak na focie? poka te obroże Zciemniał bo zarósł. Jak był ogolony to nawet biały teraz jak zarasta to ciemnieje :) Pink napisał(a):Bialy slodki ... obrozce sie odrazu przygladalam :cool3: psia gadzeciara sie we mnie odezwala :evil_lol: ps domagam sie fot czarnego !!! nie ma fot czarnego , bo czarny zarasta :lol: i wyglada jak czarna plama :razz: Quote
Tekla64 Posted September 4, 2013 Posted September 4, 2013 no Fix dla mnie jak szczypior wyglada hihihi dlugi chudy ale cudny a czarnego dawaj mimo wszytsko nie dyskryminuj tylko dlatego ze tobie sie nie chce go ciac hihihi Quote
Saththa Posted September 4, 2013 Author Posted September 4, 2013 Tekla64 napisał(a):no Fix dla mnie jak szczypior wyglada hihihi dlugi chudy ale cudny a czarnego dawaj mimo wszytsko nie dyskryminuj tylko dlatego ze tobie sie nie chce go ciac hihihi Ale napakowany Magda :mdleje: Bedzie i czarny będzie ;) Quote
ulana Posted September 4, 2013 Posted September 4, 2013 Śliczny siłacz. Co tam siłacz - zajadły brytan z niego rośnie. ;) Quote
Saththa Posted September 4, 2013 Author Posted September 4, 2013 ulana napisał(a):Śliczny siłacz. Co tam siłacz - zajadły brytan z niego rośnie. ;) żebyś wiedziała :mdleje: totalnie nie ustepliwy, zadziorny i nie strudzony... :mdleje: Biedny Tazzio :( Quote
Saththa Posted September 4, 2013 Author Posted September 4, 2013 AnkaG napisał(a):Czemu biedny Tazzio? bo go ta mała menda molestuje! atakuje, przyczajki robi. chwili spokoju biedny nie ma. na łóżko do mnie ucieka przed nim Quote
AnkaG Posted September 4, 2013 Posted September 4, 2013 Mały diablik - a tak niewinnie wyglądał ... :) Bierz pod kołderkę i ratuj :) Quote
Saththa Posted September 4, 2013 Author Posted September 4, 2013 Anka on nadal tak wygląda! czasem mi sie serce kraje jak krzycze na niego bo on tak się wtedy cieszy do mnie cały chdozi. menda mała!! Ale tak atakuje Tazzmana ze ja już sił nie mam a Tazz menda tez nie reaguje tylko sie daje gryźć szarpać.... ja po prostu obydwóch utuke i będe miała swięty spokój :loveu: Słodziak cholerny no :angryy: Quote
malawaszka Posted September 4, 2013 Posted September 4, 2013 jakby Tazzmanowi to nie pasowało bardzo już to na pewno da znak Fixowi - tak myślę ;) Quote
zerduszko Posted September 4, 2013 Posted September 4, 2013 Też tak sądzę, pewnie udaje bidoka żeby mamusia go wytuliła :razz: Quote
Saththa Posted September 4, 2013 Author Posted September 4, 2013 malawaszka napisał(a):jakby Tazzmanowi to nie pasowało bardzo już to na pewno da znak Fixowi - tak myślę ;) tez tak myślę :lol: ale wiecie noooooo serce jest głupie heheh :splat: zerduszko napisał(a):Też tak sądzę, pewnie udaje bidoka żeby mamusia go wytuliła :razz: wytulowiwuje i bez tego :lol: Quote
Saththa Posted September 4, 2013 Author Posted September 4, 2013 Proszę bardzo ;) Różne Tazzmanki ;) Tym razem zemsta... Quote
Saththa Posted September 4, 2013 Author Posted September 4, 2013 :razz: Zamiana: Porównanie wielkości ;) A tak się zachowuje Młody jak tylko zobaczy, ze leżę na podłodze... KONIEC :) Quote
Saththa Posted September 4, 2013 Author Posted September 4, 2013 Aaaaaaaaaaaaa i w porówaniu wielkości widac nowe obróżki ;) sa jeszczze smcyzki tj dla Fixa bo tę dla Tazzmana odsyłałam. Niby w opisie smycz dla psów duzych i srednich (nawet dopytywałam czy nie będzie dla Fixa za masywna) a jak przyszła to... :shake: no i odesłałam. nie rozumiem po co tak pisza... Karabinek taki jak ma Fix w jednej smyczy heheh dla Tazza... Pisałam, ze pies 40 kilo, karabinek duzy i ze lubi szarpnąć... ehhhh Quote
Pink Posted September 4, 2013 Posted September 4, 2013 Jak tak patrze, to Hippo ma cos z Tazza hihi mowilam, ze on sfilcowany olbrzym jest ? :eviltong: Bosh rozwalaja mnie, te wielkie nochale :loveu: Quote
Saththa Posted September 4, 2013 Author Posted September 4, 2013 No zasadniczo jak porównywałam to Tazz ma 2x wiekszy nos od Dony Tekli :lol: Quote
malawaszka Posted September 4, 2013 Posted September 4, 2013 o wow!!!! jak będziesz u Magdy następnym razem to poprosimy o fotkę porównawczą nochali :loveu: Quote
Saththa Posted September 4, 2013 Author Posted September 4, 2013 malawaszka napisał(a):o wow!!!! jak będziesz u Magdy następnym razem to poprosimy o fotkę porównawczą nochali :loveu: heheh zobaczym co się da zrobic;) nie da się ukryc ze Dona ma subtelny nosek a Tazz jak to Irek mówi - kichawę :lol: Quote
3 x Posted September 4, 2013 Posted September 4, 2013 [quote name='Saththa']Aaaaaaaaaaaaa i w porówaniu wielkości widac nowe obróżki ;) sa jeszczze smcyzki tj dla Fixa bo tę dla Tazzmana odsyłałam. Niby w opisie smycz dla psów duzych i srednich (nawet dopytywałam czy nie będzie dla Fixa za masywna) a jak przyszła to... :shake: no i odesłałam. nie rozumiem po co tak pisza... Karabinek taki jak ma Fix w jednej smyczy heheh dla Tazza... Pisałam, ze pies 40 kilo, karabinek duzy i ze lubi szarpnąć... ehhhh http://i1020.photobucket.com/albums/af326/Saththa/2013/sierpien/DSC_2860Kopiowanie_zps99be63cc.jpg o jacie u nas nie ma aż tak ogromnej różnicy (7 cm) i też mamy nowe obroże bo stara Fredzia się wzięła i poszarpała na kawałki ;) samosię napewno wzięło i tak zrobiło ;) ;) Fix to urodzony sznaucer z wyglądu i z brodą ;) a jak tam zostawanie w domu? dlaej konsumuje co zrobi? czy coś się zmieniło na plus po tabletkach? (u nas tak Grem "oduczył" Prodzinkę skakania na drzwi jednego dnia wieczorem, że nastepnego dnia biedak był tak zterroryzowany, że nie śmiał zasygnalizowac chęci wyjście ;)) Quote
Saththa Posted September 5, 2013 Author Posted September 5, 2013 moze troche mniej sika i mniej kupka ale dalej sprzata Quote
Tekla64 Posted September 5, 2013 Posted September 5, 2013 eeee no Fix to sredniak jak nic ciekawa jestem o ile wiekszy od Nikodema jest te oczy tych zabawkow jakies takie baaardzo smutne sa , az nie wiem czy bede kupowac wnukom hihihi to moze doprowadzic do permanetnej depresji za to pomysl usadowienia ich na Taziowej glowie przedni zwlaszcza po takim wstepie o bidaku hihihi fajne to duo ! Quote
ulana Posted September 5, 2013 Posted September 5, 2013 Biedny Tazzik, biedny... Fix mu na głowę wchodzi, pluszaki mu na głowę wchodzą i Pańcia mu na głowę wchodzi (Pod postacią małpy - co widać ;)), a tylko udaję, że tak tulaśna. :);) http://i1020.photobucket.com/albums/af326/Saththa/2013/sierpien/DSC_2860Kopiowanie_zps99be63cc.jpg Przed Fixem jeszcze taki mały czarny minik powinien stać. Ślicznie by wyglądało - czrno - biało - czarno.:evil_lol: Quote
Recommended Posts