Pink Posted August 26, 2013 Posted August 26, 2013 Profil Tazza jak do encyklopedii :loveu: och jak ja lubie czarne :multi: Quote
Saththa Posted August 26, 2013 Author Posted August 26, 2013 wilczy zew napisał(a):fajne foty i Tazzik ma nową obrożę :) Niet to stara obroża :) z 2011 roku :lol: tylk odpiero teraz ubrana na chwile była;) Pink napisał(a):Profil Tazza jak do encyklopedii :loveu: och jak ja lubie czarne :multi: Się ciesze, ze lubisz :loveu: Quote
Tekla64 Posted August 26, 2013 Posted August 26, 2013 ty to ale plodna jetses hihihi a profil fajowy nie powiem Quote
wilczy zew Posted August 26, 2013 Posted August 26, 2013 to czemu nie chodzi w tej obroży,do pysia mu :) Quote
3 x Posted August 26, 2013 Posted August 26, 2013 AnkaG napisał(a):A Ty gdzie śpisz skoro łoże zajęte ? nie spi, zdjęcia robi tudzież jak u mnie psy mają swoje łózka, pokoje i wogóle ;) Quote
FredziaFredzia Posted August 26, 2013 Posted August 26, 2013 Kubek fajny, on naprawdę taki wysoki? Czy na zdjęciu się tak wydaje? Quote
Saththa Posted August 26, 2013 Author Posted August 26, 2013 Tekla64 napisał(a):ty to ale plodna jetses hihihi a profil fajowy nie powiem :oops: sie ciesze;) wilczy zew napisał(a):to czemu nie chodzi w tej obroży,do pysia mu :) bo chodzi w innej :lol: AnkaG napisał(a):A Ty gdzie śpisz skoro łoże zajęte ? hheheheh po środku ;) 3 x napisał(a):nie spi, zdjęcia robi tudzież jak u mnie psy mają swoje łózka, pokoje i wogóle ;) też czasem:) FredziaFredzia napisał(a):Kubek fajny, on naprawdę taki wysoki? Czy na zdjęciu się tak wydaje? Taki wysoki :lol: Quote
wilczy zew Posted August 26, 2013 Posted August 26, 2013 Saththa napisał(a):bo chodzi w innej :lol: w nieparzyste dni może chodzić w tej innej a w pozostałe w tej zielonej :lol: Quote
Saththa Posted August 26, 2013 Author Posted August 26, 2013 wilczy zew napisał(a):w nieparzyste dni może chodzić w tej innej a w pozostałe w tej zielonej :lol: a kto mu będzie codziennie obrożę zmieniał?:) Quote
wilczy zew Posted August 26, 2013 Posted August 26, 2013 Saththa napisał(a):a kto mu będzie codziennie obrożę zmieniał?:) Ty :lol: ..... Quote
Saththa Posted August 26, 2013 Author Posted August 26, 2013 wilczy zew napisał(a):Ty :lol: ..... Jasne heheheheheh Quote
Doginka Posted August 26, 2013 Posted August 26, 2013 Nie no białasowi broda rośnie, to znaczy, że już zgredek się robi:roflt:;-) A kubas superowy;-) Quote
ulana Posted August 29, 2013 Posted August 29, 2013 Fajny profil Tazzia. :) Biały faktycznie poważnieje. Jeszcze trochę i fajke mu w zęby dodać do tej brody. :) Śliczny ten portret komputerowy. Jak tu wyniuchać ten nowy bazarek, co ma być? Quote
ulana Posted August 30, 2013 Posted August 30, 2013 Saththa napisał(a):dam znac ;) jak bedzie nowy ;) Super! Z góry dzieki. :) Quote
Saththa Posted September 3, 2013 Author Posted September 3, 2013 [quote name='ulana']Super! Z góry dzieki. :) ewentualnie na FB znajdziesz autorke pod hasłem "portreciarnia":) A ja przywlekłam tarasowego Idefixa ;) I troche go mam więc mam nadzieję, że se stęskniłyście :evil_lol: Quote
Saththa Posted September 3, 2013 Author Posted September 3, 2013 O a tutaj się Tazzio załapał, podglądacz sąsiadów jeden :) Idefix ma nową obroże :lol: Tazzio w sumie też ;) I koniec ;) Quote
wilczy zew Posted September 3, 2013 Posted September 3, 2013 fajniutki :) Fix zciemniał czy to tak na focie? poka te obroże Quote
Pink Posted September 3, 2013 Posted September 3, 2013 Bialy slodki ... obrozce sie odrazu przygladalam :cool3: psia gadzeciara sie we mnie odezwala :evil_lol: ps domagam sie fot czarnego !!! Quote
Recommended Posts