Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Tekla64']eeee no Fix to sredniak jak nic ciekawa jestem o ile wiekszy od Nikodema jest
te oczy tych zabawkow jakies takie baaardzo smutne sa , az nie wiem czy bede kupowac wnukom hihihi to moze doprowadzic do permanetnej depresji
za to pomysl usadowienia ich na Taziowej glowie przedni zwlaszcza po takim wstepie o bidaku hihihi
fajne to duo !

Nie Fixowi do sredniaka brakuje jakiś przynajmniej 10 cm i jakis 10 kilo :lol:

[quote name='ulana']Biedny Tazzik, biedny... Fix mu na głowę wchodzi, pluszaki mu na głowę wchodzą i Pańcia mu na głowę wchodzi (Pod postacią małpy - co widać ;)), a tylko udaję, że tak tulaśna. :);)

http://i1020.photobucket.com/albums/af326/Saththa/2013/sierpien/DSC_2860Kopiowanie_zps99be63cc.jpg Przed Fixem jeszcze taki mały czarny minik powinien stać. Ślicznie by wyglądało - czrno - biało - czarno.:evil_lol:

3 pies?? :scared:

I jak ładnie zakamuflowałas nazwanie mnie małpą :diabloti:

Posted

3 x napisał(a):
pokurcz bym powiedziała ;)

pokurcz czy nie, nie zgadzam się;)

AnkaG napisał(a):
Nooo ja mam miniki ...:-?

:cool3:

ulana napisał(a):
Nic nie kamuflowałam. Wszystko jest czarno na białym :eviltong:

:boom:

Posted

AnkaG napisał(a):
załatwiać?

aTys widziała jakie ja mam schody w domu?? nie skazałabym żadnego jamnika na takia stromizne fefdziesiąt razy dziennie :shake:

poza tym 3 pies - niet

jeszcze Fix mi szcza.

Posted

Saththa napisał(a):
aTys widziała jakie ja mam schody w domu?? nie skazałabym żadnego jamnika na takia stromizne fefdziesiąt razy dziennie :shake:

poza tym 3 pies - niet

jeszcze Fix mi szcza.

to może wielkiego bezowego doga?
jakby ten ci naszczał to Fixowe siuśki to byłby fiksiuś pikuś ;)

Posted

zerduszko napisał(a):
To może przy trzecim by przestał :lol:

AnkaG napisał(a):
To co piszesz, że potrzebujesz ... :)

3 x napisał(a):
to może wielkiego bezowego doga?
jakby ten ci naszczał to Fixowe siuśki to byłby fiksiuś pikuś ;)

się dobrze bawicie widzę :lol:

Posted

Tekla64 napisał(a):
no ja tyz mysle ze sie swietnie bawia hihihi
choc co trzy to nie dwa ale zawsze zostaje jakby co druga noga wolna

hihihi

jaka noga bo nie załapałam :)

Posted

Saththa napisał(a):
się dobrze bawicie widzę :lol:

nie gorzej niz ty ;)

Saththa napisał(a):
jaka noga bo nie załapałam :)

może "motylanoga"?

Posted

ej widac ze nie mialyscie wiecej psow
do miziania oczywiscie do miziania
przeca jak jedyn jest tulony to reszta tez chce wiec przy czterech na dwie rece i obie nogi sie leci

Posted

Najlepszy ten dog na zmianę perspektywy patrzenia, hihi.
A może ta noga to do spacerowania, nie miziania? Jedna ręka - jedna smycz, druga ręka - druga smycz, jedna noga - trzecia smycz, a na drugiej nodze się skacze. :megagrin::megagrin::megagrin:

Posted

No naprawdę chyba tyko Tekla praktykuje to co ja - mizianie nogą (mam trzy psiury, to muszę tak, bo rękami na zmianę się nie da - jak przestaję któregoś, żeby innego poczochrać to zaraz się niecierpliwi i mruczy albo łapą trąca)

Posted

no ja, mimo pięciu sztuk w domu nogą miziać nie mogę... ewentualnie Zgredka, ale reszty nie ma szans - Drops by umarł ze strachu chyba, Furia by mnie użarła, Luna by się obraziła i odeszła, a Viki... no w ogóle nie wchodzi w grę bo też się boi

Posted

Fides79 napisał(a):
aleście tu się rozpisały:-o

Fiksiu cudny balonowy, Taziu domowy też :p
skąd Ty bierzesz te pluszaki dla nich?

to zasadniczo moje pluszaki :lol:

marako napisał(a):
No naprawdę chyba tyko Tekla praktykuje to co ja - mizianie nogą (mam trzy psiury, to muszę tak, bo rękami na zmianę się nie da - jak przestaję któregoś, żeby innego poczochrać to zaraz się niecierpliwi i mruczy albo łapą trąca)

ja z dwoma to jeszcze mam tyle rak ;)
malawaszka napisał(a):
no ja, mimo pięciu sztuk w domu nogą miziać nie mogę... ewentualnie Zgredka, ale reszty nie ma szans - Drops by umarł ze strachu chyba, Furia by mnie użarła, Luna by się obraziła i odeszła, a Viki... no w ogóle nie wchodzi w grę bo też się boi

:mdleje:

Posted

marako napisał(a):

jak mamy tymczasa to ja :) Brokata jedną ręka, tymczasa drugą a jedną nogą stoję na zabawce Inki i ona ją ciągnie.... przynamniej aż nie strace równowagi :)