Saththa Posted September 5, 2013 Author Posted September 5, 2013 [quote name='Tekla64']eeee no Fix to sredniak jak nic ciekawa jestem o ile wiekszy od Nikodema jest te oczy tych zabawkow jakies takie baaardzo smutne sa , az nie wiem czy bede kupowac wnukom hihihi to moze doprowadzic do permanetnej depresji za to pomysl usadowienia ich na Taziowej glowie przedni zwlaszcza po takim wstepie o bidaku hihihi fajne to duo ! Nie Fixowi do sredniaka brakuje jakiś przynajmniej 10 cm i jakis 10 kilo :lol: [quote name='ulana']Biedny Tazzik, biedny... Fix mu na głowę wchodzi, pluszaki mu na głowę wchodzą i Pańcia mu na głowę wchodzi (Pod postacią małpy - co widać ;)), a tylko udaję, że tak tulaśna. :);) http://i1020.photobucket.com/albums/af326/Saththa/2013/sierpien/DSC_2860Kopiowanie_zps99be63cc.jpg Przed Fixem jeszcze taki mały czarny minik powinien stać. Ślicznie by wyglądało - czrno - biało - czarno.:evil_lol: 3 pies?? :scared: I jak ładnie zakamuflowałas nazwanie mnie małpą :diabloti: Quote
3 x Posted September 5, 2013 Posted September 5, 2013 [quote name='Saththa'] 3 pies?? :scared: pokurcz bym powiedziała ;) Quote
ulana Posted September 5, 2013 Posted September 5, 2013 Saththa napisał(a):I jak ładnie zakamuflowałas nazwanie mnie małpą :diabloti: Nic nie kamuflowałam. Wszystko jest czarno na białym :eviltong: Quote
Saththa Posted September 5, 2013 Author Posted September 5, 2013 3 x napisał(a):pokurcz bym powiedziała ;) pokurcz czy nie, nie zgadzam się;) AnkaG napisał(a):Nooo ja mam miniki ...:-? :cool3: ulana napisał(a):Nic nie kamuflowałam. Wszystko jest czarno na białym :eviltong: :boom: Quote
ulana Posted September 5, 2013 Posted September 5, 2013 noooooo tu ze dobra kobieto a gdzie indziej od Małp mi tutaj no :lol: Saththa - no tutaj też żeś dobra kobieta, żeby nie było żem interesowna taka :) Quote
Saththa Posted September 5, 2013 Author Posted September 5, 2013 ulana napisał(a):Saththa - no tutaj też żeś dobra kobieta, żeby nie było żem interesowna taka :) Wariatka :lol: Quote
Saththa Posted September 5, 2013 Author Posted September 5, 2013 Białego mam czarnego mam. potrzebuje rudego jamnika :loveu: Quote
Saththa Posted September 5, 2013 Author Posted September 5, 2013 AnkaG napisał(a):załatwiać? aTys widziała jakie ja mam schody w domu?? nie skazałabym żadnego jamnika na takia stromizne fefdziesiąt razy dziennie :shake: poza tym 3 pies - niet jeszcze Fix mi szcza. Quote
zerduszko Posted September 5, 2013 Posted September 5, 2013 To może przy trzecim by przestał :lol: Quote
3 x Posted September 5, 2013 Posted September 5, 2013 Saththa napisał(a):aTys widziała jakie ja mam schody w domu?? nie skazałabym żadnego jamnika na takia stromizne fefdziesiąt razy dziennie :shake: poza tym 3 pies - niet jeszcze Fix mi szcza. to może wielkiego bezowego doga? jakby ten ci naszczał to Fixowe siuśki to byłby fiksiuś pikuś ;) Quote
Saththa Posted September 5, 2013 Author Posted September 5, 2013 zerduszko napisał(a):To może przy trzecim by przestał :lol: AnkaG napisał(a):To co piszesz, że potrzebujesz ... :) 3 x napisał(a):to może wielkiego bezowego doga? jakby ten ci naszczał to Fixowe siuśki to byłby fiksiuś pikuś ;) się dobrze bawicie widzę :lol: Quote
Tekla64 Posted September 5, 2013 Posted September 5, 2013 no ja tyz mysle ze sie swietnie bawia hihihi choc co trzy to nie dwa ale zawsze zostaje jakby co druga noga wolna hihihi Quote
Saththa Posted September 5, 2013 Author Posted September 5, 2013 Tekla64 napisał(a):no ja tyz mysle ze sie swietnie bawia hihihi choc co trzy to nie dwa ale zawsze zostaje jakby co druga noga wolna hihihi jaka noga bo nie załapałam :) Quote
3 x Posted September 5, 2013 Posted September 5, 2013 Saththa napisał(a):się dobrze bawicie widzę :lol: nie gorzej niz ty ;) Saththa napisał(a):jaka noga bo nie załapałam :) może "motylanoga"? Quote
Tekla64 Posted September 5, 2013 Posted September 5, 2013 ej widac ze nie mialyscie wiecej psow do miziania oczywiscie do miziania przeca jak jedyn jest tulony to reszta tez chce wiec przy czterech na dwie rece i obie nogi sie leci Quote
ulana Posted September 5, 2013 Posted September 5, 2013 Najlepszy ten dog na zmianę perspektywy patrzenia, hihi. A może ta noga to do spacerowania, nie miziania? Jedna ręka - jedna smycz, druga ręka - druga smycz, jedna noga - trzecia smycz, a na drugiej nodze się skacze. :megagrin::megagrin::megagrin: Quote
Fides79 Posted September 5, 2013 Posted September 5, 2013 aleście tu się rozpisały:-o Fiksiu cudny balonowy, Taziu domowy też :p skąd Ty bierzesz te pluszaki dla nich? Quote
marako Posted September 5, 2013 Posted September 5, 2013 No naprawdę chyba tyko Tekla praktykuje to co ja - mizianie nogą (mam trzy psiury, to muszę tak, bo rękami na zmianę się nie da - jak przestaję któregoś, żeby innego poczochrać to zaraz się niecierpliwi i mruczy albo łapą trąca) Quote
malawaszka Posted September 5, 2013 Posted September 5, 2013 no ja, mimo pięciu sztuk w domu nogą miziać nie mogę... ewentualnie Zgredka, ale reszty nie ma szans - Drops by umarł ze strachu chyba, Furia by mnie użarła, Luna by się obraziła i odeszła, a Viki... no w ogóle nie wchodzi w grę bo też się boi Quote
Saththa Posted September 5, 2013 Author Posted September 5, 2013 Fides79 napisał(a):aleście tu się rozpisały:-o Fiksiu cudny balonowy, Taziu domowy też :p skąd Ty bierzesz te pluszaki dla nich? to zasadniczo moje pluszaki :lol: marako napisał(a):No naprawdę chyba tyko Tekla praktykuje to co ja - mizianie nogą (mam trzy psiury, to muszę tak, bo rękami na zmianę się nie da - jak przestaję któregoś, żeby innego poczochrać to zaraz się niecierpliwi i mruczy albo łapą trąca) ja z dwoma to jeszcze mam tyle rak ;) malawaszka napisał(a):no ja, mimo pięciu sztuk w domu nogą miziać nie mogę... ewentualnie Zgredka, ale reszty nie ma szans - Drops by umarł ze strachu chyba, Furia by mnie użarła, Luna by się obraziła i odeszła, a Viki... no w ogóle nie wchodzi w grę bo też się boi :mdleje: Quote
ania0112 Posted September 5, 2013 Posted September 5, 2013 marako napisał(a):No naprawdę chyba tyko Tekla praktykuje to co ja - mizianie nogą (mam trzy psiury, to muszę tak, bo rękami na zmianę się nie da - jak przestaję któregoś, żeby innego poczochrać to zaraz się niecierpliwi i mruczy albo łapą trąca) jak mamy tymczasa to ja :) Brokata jedną ręka, tymczasa drugą a jedną nogą stoję na zabawce Inki i ona ją ciągnie.... przynamniej aż nie strace równowagi :) Quote
Recommended Posts