Saththa Posted August 18, 2013 Author Posted August 18, 2013 danyww napisał(a):Fix - szalony. Tazz - dostojny ..czasami. Super zdjęcia bo super psiaki. :lol: Mocno czasami heheheh :) dzieki ;) O a tutaj mamy jeszcze... Ewidentnie nadszedł czas na podniesienie się z wyrka ;) Quote
Saththa Posted August 18, 2013 Author Posted August 18, 2013 A i jeszcze :razz: TZ miał urodziny... i na bazarku portrecik dla niego zamówiłam :) :loveu: Quote
WATACHA Posted August 18, 2013 Posted August 18, 2013 Ale śliczne http://i1020.photobucket.com/albums/af326/Saththa/TampIKopiowanie_zpsbb136775.jpg Quote
zerduszko Posted August 18, 2013 Posted August 18, 2013 Oka jak żywe na tym portreciku! Podoba mi się bardzo :) Quote
malawaszka Posted August 18, 2013 Posted August 18, 2013 wowww piękny ten portret!!!! kto malował? Quote
Doginka Posted August 18, 2013 Posted August 18, 2013 (edited) Ale cudeńko:loveu: http://i1020.photobucket.com/albums/af326/Saththa/TampIKopiowanie_zpsbb136775.jpg No i 100 lat dla Tazza Edited August 18, 2013 by Doginka Quote
Margi Posted August 19, 2013 Posted August 19, 2013 Najpiękniejsze portrety Sandra zostawiła na koniec.Cudne :loveu::loveu: Quote
Saththa Posted August 19, 2013 Author Posted August 19, 2013 WATACHA napisał(a):Ale śliczne http://i1020.photobucket.com/albums/af326/Saththa/TampIKopiowanie_zpsbb136775.jpg AnkaG napisał(a):Piękny portrecik :) Ciesze się, że się podoba;) zerduszko napisał(a):Oka jak żywe na tym portreciku! Podoba mi się bardzo :) :loveu: malawaszka napisał(a):wowww piękny ten portret!!!! kto malował? Mal3na hmmmmmm podajże :) niedług obędzie znowu bazarek robić z takimi :) Doginka napisał(a):Ale cudeńko:loveu: http://i1020.photobucket.com/albums/af326/Saththa/TampIKopiowanie_zpsbb136775.jpg No i 100 lat dla Tazza TZ miał urodziny :lol: nie Tazz :diabloti: Angi napisał(a):ale śliczny ten portret... :mdleje: Margi napisał(a):Najpiękniejsze portrety Sandra zostawiła na koniec.Cudne :loveu::loveu: No proszę :) Normalnie chyba zaproszę autorkę;) NIech poczyta :) Quote
Margi Posted August 19, 2013 Posted August 19, 2013 Zaproś,zaproś.Portreciki są na prawdę śliczne.:lol: Quote
Saththa Posted August 19, 2013 Author Posted August 19, 2013 Zgadzam się;) Aha i to jest komputerowy portret ;) na kompie malowany ;) Quote
Fides79 Posted August 19, 2013 Posted August 19, 2013 sesja rewelacyjna ale portret dla TZ-ta bije wszystko na głowe :p:loveu: Quote
malawaszka Posted August 19, 2013 Posted August 19, 2013 Saththa napisał(a): Aha i to jest komputerowy portret ;) na kompie malowany ;) :crazyeye: ja pierdziu!!!! ale JAK!!!???? Kurde że też człowiek takie beztalencie - normalnie aż mnie skręca, że nic takiego ładnego nie umiem zrobić :placz: Quote
wilczy zew Posted August 19, 2013 Posted August 19, 2013 :loveu: http://i1020.photobucket.com/albums/af326/Saththa/2013/sierpien/DSC_7170_zps4af7ac2b.jpg Quote
Saththa Posted August 19, 2013 Author Posted August 19, 2013 Fides79 napisał(a):sesja rewelacyjna ale portret dla TZ-ta bije wszystko na głowe :p:loveu: Tez mnie sie podoba;) malawaszka napisał(a)::crazyeye: ja pierdziu!!!! ale JAK!!!???? Kurde że też człowiek takie beztalencie - normalnie aż mnie skręca, że nic takiego ładnego nie umiem zrobić :placz: Nooooo tez się zastanawiam;) Mam 'go" w połowie roboty to widac, ze "pasmo" po pasmie... :mdleje: wilczy zew napisał(a)::loveu: http://i1020.photobucket.com/albums/af326/Saththa/2013/sierpien/DSC_7170_zps4af7ac2b.jpg dobre nie?:lol: Quote
Pink Posted August 19, 2013 Posted August 19, 2013 No tak, na deser same WOW zostawila :lol: komputerowy portret pierwsza klasa... jeny, jeny, tez taki chce ;) Quote
3 x Posted August 19, 2013 Posted August 19, 2013 Saththa ty już ciachnęłaś Fixa a czy on zaczynał już rozglądać się za dziewczynkami? bo u nas Prodziu ostatnio koncertuje i nie wiem czy dojrzewa ;) czy po 2 tyg urlopu drastycznie zmniejszyła mu się przestrzeń do leżakowania ;) Quote
Saththa Posted August 19, 2013 Author Posted August 19, 2013 Pink napisał(a):No tak, na deser same WOW zostawila :lol: komputerowy portret pierwsza klasa... jeny, jeny, tez taki chce ;) Bedzie ejszcze jeden bazarek ;) 3 x napisał(a):Saththa ty już ciachnęłaś Fixa a czy on zaczynał już rozglądać się za dziewczynkami? bo u nas Prodziu ostatnio koncertuje i nie wiem czy dojrzewa ;) czy po 2 tyg urlopu drastycznie zmniejszyła mu się przestrzeń do leżakowania ;) Ciachnięty w maju;) na dziewczynki to on reaguje bardzo nerwowo agresywnie wrecz ostatnio mi sie rzucił na 5 kilowa dziewczynkę... na je bane ma normalnie :mdleje: Quote
Doginka Posted August 20, 2013 Posted August 20, 2013 Saththa napisał(a):...TZ miał urodziny :lol: nie Tazz :diabloti:... Hihihihih, a ja goopol czytać nie umiem:roflt: Quote
Tekla64 Posted August 20, 2013 Posted August 20, 2013 eee ja widze ze zacyznacie miec pieknych zdjec duzo a komputerowe portrety ladne sa nie powiem tez o was mysle i chyba troche tesknie za wami fajnie razem wyglada ten twoj czarno bialy duet Quote
Saththa Posted August 20, 2013 Author Posted August 20, 2013 Doginka napisał(a):Hihihihih, a ja goopol czytać nie umiem:roflt: :lol: z grzeczności nie zaprzecze;) Tekla64 napisał(a):eee ja widze ze zacyznacie miec pieknych zdjec duzo a komputerowe portrety ladne sa nie powiem tez o was mysle i chyba troche tesknie za wami fajnie razem wyglada ten twoj czarno bialy duet no zaczeliśmy ale juz konczymy bo zdjęcia nie moje rpzeciez :lol: Chociaż TZ zaczał sie odgrazac ze kupi aparat heheh A wiesz, ze Fix mi się zwodował ostatnio na takiej samej zasadzie jak tazzio u Ciebie jak 1 raz bylismy? myslał ze rzęsa wodna to trawa :diabloti: Się zdziwił ;) Zeby on nie był taki bujczuczny...i zeby go Tazz nie prowokował ehhh juz strasznie dawno byłabym u Was:( Quote
malawaszka Posted August 20, 2013 Posted August 20, 2013 hahaha mi się tak Drops zwodował przedwczoraj w rzece - szalał na brzegu, myślał, że wskakuje w trawę a wskoczył do wody :lol: Quote
Saththa Posted August 20, 2013 Author Posted August 20, 2013 heheheh a jak Drops na fakt bycia mokrym? Bo Fix nielubie :lol: iwycierał się w trawe i ziemię... strasznie załowałam ze telefonu nie miałam:) potem był brazowo zółto zielony :lol: Quote
malawaszka Posted August 20, 2013 Posted August 20, 2013 No Drops wyskoczył z wody jak oparzony i potem też fisiował po łące żeby się szybko wysuszyć :lol: Fix musiał wyglądać bosko taki... powycierany hahah Quote
Recommended Posts