Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Felix dostawal swira jak byl mokry :evil_lol: nawet jak mial lapy mokre po spacerze, to po przyjsciu rzucal sie na podloge i zaczynal wylizywac zawziecie. Nie lubial byc mokry, oj nie lubial.

Posted

malawaszka napisał(a):
noo Drops po tej kąpieli też kwiatkami nie pachniał tylko takim rudym szlamem żelazistym ble

A

to nie :lol: Fix zawsze jak ejst mokry to czuć go glonem z morza :evil_lol: nawet jak na wakacjach bylismy tos ie nabijałamz e sie czuje jak przy mokrym Fixie ;)
Pink napisał(a):
Felix dostawal swira jak byl mokry :evil_lol: nawet jak mial lapy mokre po spacerze, to po przyjsciu rzucal sie na podloge i zaczynal wylizywac zawziecie. Nie lubial byc mokry, oj nie lubial.

Fix łapki znosi ale nic poza tym :0 Stópki znaczy :lol:

Posted (edited)

Piękny portret, po prostu miodzio.

malawaszka napisał(a):
:crazyeye: ja pierdziu!!!! ale JAK!!!???? Kurde że też człowiek takie beztalencie - normalnie aż mnie skręca, że nic takiego ładnego nie umiem zrobić :placz:

Też rozpaczam nad tym samym (Tobie chociaż foty wychodzą od czasu do czasu, a mi nawet i to nie)

Wodowanie w glonach - nie zazdroszczę zapaszku.
Moja Grace kiedyś jak nie znała wody, pobiegła końcem zimy do lodowatych otmętów Odry i wskoczyła. Ledwie udało jej się z tego ujść cało, bo prąd ją znosił, woda lodowata, masa wody, po roztopach, a ona szczeniak 5-6 miesięczny. Później przez rok likwidowałam lęk przed wodą, bo bała się zamoczyć końca łapy. Na szczęście teraz pływak z niej niesamowity.

Edited by marako
Posted

FredziaFredzia napisał(a):
Zapach glonu z morza... Fuj :lol:

Zgadzam się :lol: myślałam, ze wyrośnie z tego ale jak narazie nicz :lol:
weszka napisał(a):
I sesja i prezent-obrazek super :loveu: Haha kto z kim przestaje takim się staje więc i Fix woduje się w rzęsie.

No tak :) co racja to racja;)

marako napisał(a):

Też rozpaczam nad tym samym (Tobie chociaż foty wychodzą od czasu do czasu, a mi nawet i to nie)

Moja Grace kiedyś jak nie znała wody, pobiegła końcem zimy do lodowatych otmętów Odry i wskoczyła. Ledwie udało jej się z tego ujść cało, bo prąd ją znosił, woda lodowata, masa wody, po roztopach, a ona szczeniak 5-6 miesięczny. Później przez rok likwidowałam lęk przed wodą, bo bała się zamoczyć końca łapy. Na szczęście teraz pływak z niej niesamowity.

Łooooo to przygoda była :mdleje:
zerduszko napisał(a):
Nie muszą, nie muszą ;) Ale wychodzą :eviltong:

Tak jest ;) Ostatnio mi dziewczyna mówiła, że tak srednio 1/8 się jej nadaje do czegokolwiek później;)

Posted

żaden sznaucer dobrze nie wygląda mokry :lol:
a co do zapachu morza to mnie nie przeszkadza, ja tam lubie jak F miał zapach słonej wody , gorzej jakby się w jakims mulastym stawie wytaplał i karpiem zalatywał, fuuuuj

Posted

Fides79 napisał(a):
żaden sznaucer dobrze nie wygląda mokry :lol:
a co do zapachu morza to mnie nie przeszkadza, ja tam lubie jak F miał zapach słonej wody , gorzej jakby się w jakims mulastym stawie wytaplał i karpiem zalatywał, fuuuuj

Ale Fix wygląda ewidentnie żle :lol:

To nie zapach morza tylko smród glona :evil_lol:

Posted

Ja po Filipie sie dopiero przekonalam, ze najbardziej penetrujacym nozdrza zapachem na psie, jest przy ropnym zapaleniu skory - bleeee Wiecie, ze minelo juz 2 miesiace a ja do tej pory nie moge sie pozbyc tego zapachu z pokoju goscinnego :roll: Pralam kanape, kapy, poduszki, wywalilam nawet dywanik, ciagle pryskam, jononizuje, pale zapachy... i niby jak okno jest stale otwarte, to jest spoko ale jak zamkne na noc, to rano znowu ten odor sie skas ulatnia.

Posted

zerduszko napisał(a):
Ale jak to od czasu do czasu? Dobre! :klacz::roflt:

:lol:

marako napisał(a):
No chyba jak fot bywa zylion, to nie wszystkie muszą powalać na kolana, c'nie?

racja :lol:

zerduszko napisał(a):
Nie muszą, nie muszą ;) Ale wychodzą :eviltong:

bokiem :evil_lol:

Posted

marako napisał(a):

to miała szczęście

to może podpowiesz jak przekonać Mordziastą do pływania,ona wchodzi do wody po brzuch

Posted

wilczy zew napisał(a):
to miała szczęście

to może podpowiesz jak przekonać Mordziastą do pływania,ona wchodzi do wody po brzuch

jak lubi patyki to je wrzucać, coraz dalej aż będzie musiała wejść głębiej, a jak nie patyki to ty wchodzisz i wołasz ja i też coraz głębiej.

Posted

ania0112 napisał(a):
jak lubi patyki to je wrzucać, coraz dalej aż będzie musiała wejść głębiej, a jak nie patyki to ty wchodzisz i wołasz ja i też coraz głębiej.

nie lubi patyków,za nagródką wchodziła do brzucha a później robiła żyrafią szyję :roll:

Posted

jak tak dalej pójdzie to Fiks bedzie miał dłuższą brodę niż Tazzio ;)

kubek fajowy ale i duperelki widoczne na 2 planie tez fajne, szczególnie ta mini maska :)

Posted

Margi napisał(a):
Uwielbiam te czarne nochalki.:loveu:
https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/q71/s720x720/1186143_681618321866070_706914892_n.jpg fana ta broda sznaucerkowa.;)
No i kubek fajowy.

Fides79 napisał(a):
jak tak dalej pójdzie to Fiks bedzie miał dłuższą brodę niż Tazzio ;)

kubek fajowy ale i duperelki widoczne na 2 planie tez fajne, szczególnie ta mini maska :)

Hmmmm Tazz miał w zeszłym roku na wakacje scietą a już odrosła;) https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/q85/1149003_672182306143005_604602326_n.jpg

A mini maska to z włoch przyjechałą;)
WATACHA napisał(a):
Tylko czasem nie obcinaj :evil_lol:
https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/q71/s720x720/1186143_681618321866070_706914892_n.jpg

Sznaucery mają taki charakterystyczny pysio i nie chodzi tu o brodę lecz nosek i usteczka :loveu:

ale obciąć :evil_lol:

Fajny kubeł :lol:

Nooo kubełek taki z 500 ml :lol: