Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='AGA35']abrakadabra jeżdziła wczoraj cały dzień po markach bez skutku :([/QUOTE]

Niestety, Skinni może poszedł gdzieś dalej... tydzień miał na przemieszczanie. Kurcze, jeszcze pogoda taka, że ludzie mało spacerują i spod parasoli nawet pewnie na ogłoszenia nie zwrócą uwagi.

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

A ja w dalszym ciągu nie rozumiem "pana", jak się tłułmaczy, przecież podpisanie umowy adopcyjnej do czegoś zobowiązuje:angryy::angryy::angryy:, dlaczego od razu kogoś nie zawiadomił, nie prosił o pomoc.......

Posted

Nie Ty jedna tego nie rozumiesz....

Pospamowałam trochę z ogłoszeniem o zaginieciu Skinniego na GW forach Marek, Zielonki, Targówka, Zacisza, Radzymina. Dopóki nie wykopią wątku do działu z ogłoszeniami, może ktoś coś zauważy.

Posted

To bardzo smutne, do jakich ludzi trafiaja psy, uratowane niejednokrotnie z wielkim trudem i wysiłkiem wielu osob.
Jestem wściekła, i uwazam, ze ktos powinien tego faceta zrównac z ziemią. Skinniemu to nie pomoze, ale gośc powinien trafic na czarne kwiatki od razu i nigdy wiecej nie dostac psa.

Posted

bela51 napisał(a):
To bardzo smutne, do jakich ludzi trafiaja psy, uratowane niejednokrotnie z wielkim trudem i wysiłkiem wielu osob.
Jestem wściekła, i uwazam, ze ktos powinien tego faceta zrównac z ziemią. Skinniemu to nie pomoze, ale gośc powinien trafic na czarne kwiatki od razu i nigdy wiecej nie dostac psa.

Bela, też mi tak przykro i jestem jednocześnie wściekła. Tyle trudu dziewczyny włożyły w psiaka, tyle czasu, pies już stanął na nogi, teraz mógł zacząć normalne życie. Gościu won na czarne kwiatki.

Posted

znalazł się !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! wczoraj wieczorem odebrałam tel od pani z Marek ze około tygodnia temu przyblakał się do nich owczarek bez ogonka !!!! nie było pewności więc pisze dopiero dzis !!! Ale już kago sprawdziła to osobiście I OKAZUJE SIĘ ŻE TO NASZA ZGUBA !!!!! SKINNI zamieszkał w Markach na ul.GRUNWALDZKIEJ !!!SZCZEGÓŁY OPISZE JUTRO KAGO !!!! Bardzo serdecznie dziekujemy wszystkim którzy nas wspierali i pomagali w poszukiwaniach !!!!!

Posted

psiak jest cały zdrowy i po wizytach u weta do którego zabrała go kobieta do której się " przybłąkał " !!!Oczywiście nie wróci do " odpowiedzialnego " pana !!!!! Szczegóły opisze jutro kago !!!!!

Posted

jakie wielkie szczęscie że się psina znalazł, coraz zimniej i mokro, a to taki bidul po przejściach...
Strasznie sie cieszę, tyle tych zaginionych na dogo, tyle poszukiwań, Chanelka z Krakowa zapadła sie pod ziemię choc tyle osób ja szuka.
Przynajmniej Skinniemu sie udało, dobrze że chłopak bezpieczny.

Posted

Słuchajcie kochani, po pierwsze primo - WIEEELKIE dzieki dla wszystkich, którzy ogłaszali zaginienie Skinniego, bo to dzięki ogłoszeniu, znajomy obecnej opiekunki, psiarz z Radzymina, dał jej znać, że jej nowy podopieczny jest poszukiwany:)

Po tym jak dziewczyny ustaliły u p. Golańskiego, że było zlecenie na odłowienie Skinniego dziewczyny z IKEA i postawieniu ich ochrony na baczność i uczuleniu na Skinniego, pogalopowałam w sobotę na Paluch sprawdzić czy tam go nie ma.
Abrakadabra jeździła w piątek po okolicy i nico niestety.

W sobotę wieczorem zadzwoniła AGA35, ze kobitka twierdzi, ze ma od 27.10 psa podobnego do Skinniego.
Zadzwoniłam i kiedy się okazało, że gania własny ogon, którego nie ma:) byłyśmy na 99% pewne, że to jest ON.
Wczoraj rano ja ryczałam, Skinni szalał, a nowa pani miała niewyraźną minę, okazało się później, że obawiała się, że będzie musiała go oddać:)
Takiego domu życzę każdemu psiakowi. Skinni wabi się Friko, został odrobaczony, zaszczepiony, odbył już dwa spotkania ze szkoleniowcem i na następne jest umówiony. P. Agnieszka wyedukowała się z opieki nad psem. Friko mieszka w ogrodzie. Ma materacyk na tarasie, który targa ze sobą po całym terenie.
Rodzinka składa się z pana pani i 3 dzieci - 12,10 i 2 latka, które psiora uwielbiają, ale zdecydowanie fioła na jego temat ma pani Agnieszka.
Jak tylko potwierdziłam, że pies absolutnie nie wróci to bezmyślnego matołka, bo inaczej nie mogę o tym gościu myśleć, zapytała czy mogą go zatrzymać i oczywiście podpisze umowę adopcyjną i będzie przysyłać info na temat postępów Skinniego/Friko
Zrezygnowali z USG, bo chcieli sprawdzać czy Friko nie jest wnętrem, a to kastracik przecież, ale nawet śladu po szwach nie ma.
Zwróciłam uwage na niedoleczone uszy, bo poprzedni "opiekun" nie był uprzejmy w ogóle weta odwiedzić, chociaż o to prosiłam...
A na zakończenie tematu "coż to za typ" zobaczcie jaką info na gg od niego dzisiaj zastałam

[FONT=MS Shell Dlg 2]Dajcie Wy mi k...wa spokój. źle miał? a że mu coś od*******iło to nie moja wina.Trudno żebym go po całej wawie szukał.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![/FONT]

nic dodać i nic ująć